Ačkoliv je vietnamská kavárna Cafefin otevřená teprve něco přes rok, dokázala si rychle vybudovat věrnou klientelu. Hodinu po otevření se již plní poslední volné stoly, o víkendu musíte být ještě rychlejší. Majitel podniku Jackie Tran Anh však rozhodně neusíná na vavřínech. Neustále zkouší nové kombinace chutí, zdokonaluje již zaběhnutá jídla a při svých toulkách světem hledá nové recepty, které si pak předělá k obrazu svému.

Tip:

V době oběda, tedy od 10 do 14 hodin, vyzkoušejte slavné vietnamské Bun Bo Nam Bo.

Tak trochu český Vietnam

Proto zapomeňte na klasickou vietnamskou kuchyni, ke které má ovšem Jackie Tran Anh blízko, neboť jeho rodiče vlastní slavná pražská bistra Pho Vietnam. V Cafefinu se snoubí tradiční vietnamské chutě s nám bližšími surovinami. Stálé menu nabízí jak slaná, tak sladká jídla, nicméně obojí si můžete dát po celý den, na rozdělení snídaně−oběd−večeře se tu nehraje.