reklama

Téma: gastronomie

Byznys menu

Steak od Karlova mostu

V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí mezi... více
Restaurace 14.03.2019

Mytí aut v Norsku jí nevyšlo. Teď rozjíždí aplikaci, která propojuje brigádníky s restauracemi

Spoluzakladatelka a ředitelka gastronomického... více
Podniky a trhy 11.03.2019
ICT revue

Marc Delacroix je novým provozním ředitelem českého startupu Storyous

Společnost Storyous, která vytváří komplexní restaurační systém, oznámila posílení svého vedení.... více
Změny ve firmách 07.03.2019

Nový trend v restauracích: Dva šéfkuchaři místo jednoho

V Praze přibývá podniků se dvěma šéfkuchaři. Pokud oba zvládnou ukočírovat své ego, má to pro... více
Restaurace 10.03.2019
Ekonom

Babiččina zahrada v Průhonicích sází na rodinnou pohodu, vůni chleba a bylinek

Na jedné straně klasická česká kuchyně, na druhé speciality se středomořským nádechem. Pohodovou... více
Restaurace 28.02.2019

Firma Rockaway koupila podíl v provozovateli dočasných pop-up bister Manifesto. Společně chtějí otevřít další podobná centra v Česku a západní Evropě

Investiční skupina Rockaway Capital podnikatele... více
Byznys 27.02.2019
Rozhovor

Český zákazník je často štědřejší než cizinci, říkají majitelé restaurační skupiny Together, do které patří Sia nebo Bruxx

Upozornili na sebe restaurací Sia, kam se dnes... více
Rozhovor 22.02.2019

Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým

Další nový podnik, další výborná restaurace.... více
Jídlo 15.02.2019
Byznys menu

Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny

Na předjarním menu dominuje chuťově výrazná pohanka a jemná červená řepa. V nabídce jsou vína,... více
Restaurace 14.02.2019
Velké čtení

Horský bufet nové generace: Akční stánkaři vyhlásili konec klobásám a tatrankám, v lese vaří jídlo pro sportovce

Gastronomicky procestovali půl republiky, aby... více
Portrét 13.02.2019
Byznys menu

V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu

Unikátní akce převzatá ze světa filmu má název Sneak peek. Všechny předpremiérové pokrmy jsou k... více
Restaurace 13.02.2019
Byznys menu

Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou

V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý.... více
Restaurace 31.01.2019
Video

Firma pěstuje hovězí ministeaky. Chce pomoci zachránit planetu Zemi

Vědcům trvá v laboratoři tři týdny, aby vypěstovali hovězí ve velikosti kreditní karty. S cenou 50... více
Byznys 29.01.2019

Marvin Boakye prvním ředitelem pro lidské zdroje společnosti Papa John’s

Společnost Papa John’s International, mezinárodní firma dodávajících pizzu, oznámila, že jmenovala... více
Pro HR manažery 28.01.2019

Cukrářka Mutlová s týmem obsloužila za víkend až osm svateb. Nyní touží po vlastním cukrářském domě za miliony korun

Mimibazar − web, na kterém matky na... více
O ženách 29.01.2019

Málo muziky za málo peněz. Bistro Ořechovka sice oživilo unikátní prostor, jídlu by ale prospěla slušná porce kreativity

Tak už i pražská Ořechovka konečně gastronomicky... více
Jídlo 31.01.2019

Gourmetguru: Ze smíchovské Belgie k čínskému roku prasete

Kwak je známé belgické pivo. A podobně jako mnohá další belgická piva je "s příběhem". Má také... více
Jídlo 25.01.2019
Byznys menu

Komorní atmosféra, moderní gastronomie a freska znázorňující výhled na New York. To všechno je Alcron

Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný... více
Restaurace 24.01.2019
Byznys menu

V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná

Speciální valentýnské menu je možné ochutnat... více
Restaurace 17.01.2019

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

Mladý sympatický šéfkuchař a majitel finediningové pražské restaurace Levitate Christian Duy Chu mě... více
Jídlo 11.01.2019
Ekonom

Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady

Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka... více
Restaurace 10.01.2019

Hong Kong nejen ve výloze. Karlínské bistro nabízí nudle jako samet i originální interiér

Jedna autorská poučka praví, že to máme rozbalit... více
Ego 10.01.2019
Videoseriál

Endorfiny Zdeňka Pohlreicha: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo. Jsem úspěšný a jsem na to pyšný, říká gastroguru

V dalším díle videopořadu HN a Aktuálně.cz... více
Byznys 07.01.2019
Byznys menu

Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly

Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie... více
Restaurace 03.01.2019

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

Když se v restauraci podíváte na jídlo, obvykle... více
Ego 28.12.2018
DVTV

Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer

Tradiční úpravy kapra nejsou chuťově ideální, u nás doma se neuchytil, sháním biokrůtu, když bude... více
Domácí 23.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

Manifesto, venkovní "trh" nejen s jídlem na pražské Florenci, je určitě jednou z gastronomických... více
Jídlo 21.12.2018
Ekonom - Svět 2019

Restaurace, které musíte navštívit

Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických "satelitních městeček", která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala kolem... více
Zábava 21.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburka. Bistro... více
Video 18.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburku. Bistro... více
Domácí 18.12.2018
Velké čtení

Přírodovědec Petr Synek sbíral první lanýže s čelovkou na hlavě v italských lesích, dnes je dvorním dodavatelem předních českých restaurací

Třiatřicetiletý Petr Synek je přírodovědec,... více
Rozhovor 14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

Lukáš Dostál, Pavel Býček a teď i Jan Punčochář. Co mají tito přední čeští šéfkuchaři společného?... více
Jídlo 14.12.2018
Byznys menu

Místo, kde je večeře či oběd požitkem. V La Verandě sázejí na pozitivní emoce

Podnik má atmosféru jako vystřiženou z francouzského venkova. Žádná škrobená snobská noblesa, ale... více
Restaurace 13.12.2018
Fotogalerie uvnitř

Firmou roku je rožnovský výrobce Retigo. Své kuchyňské stroje dodává do restaurací s michelinskou hvězdou i školních jídelen v USA nebo Japonsku

Když v restauraci v televizní věži v centru... více
Podnikání 14.12.2018

V centru Prahy má vyrůst kulinářská tržnice Time Out. Gastronomický projekt by mohl vzniknout do tří let

Mezinárodní mediální a zábavní společnost Time... více
Reality 13.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Ve Strakonicích dělají jedinečné pokrmy

Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích... více
Domácí 11.12.2018

Bistru Kaprova obměna v kuchyni prospěla. Výsledkem spolupráce dua kuchařů Leštiny a Dostála je výborné, výrazně italské menu

Bistro Kaprova v centru Prahy je univerzálním... více
Ego 12.12.2018
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák i... více
Restaurace 06.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tohle je korýtko štěstí. Sem na skvělý hamburger s hranolky

Kam na výborný hamburger v Jablonci nad Nisou? Gastromapa Lukáše Hejlíka vám ukáže Q-Burger Bar.... více
Domácí 04.12.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

Jakákoli restaurace nazvaná Laboratoř jídla vás... více
Jídlo 30.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nakup a prostě vynásob třemi

Když jsem se nedávno vrátil z Itálie, zavolal jsem svému kamarádovi Davidu Kuchařovi, dovozci a... více
Jídlo 30.11.2018
Byznys menu

La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga

Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... více
Restaurace 29.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Určitě jsme blázni, říká majitelka soběstačné restaurace. Tady vaří luxusně

Vesnice, kterou stěží najdete na mapě. Chvaletice u Protivína skrývají jeden gastronomický klenot -... více
Domácí 27.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

V raných 90. letech minulého století sídlila na... více
Jídlo 24.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V restauraci nejsou problémem děti, ale jejich rodiče

Internetový gastronomický časopis Spirit nedávno... více
Jídlo 23.11.2018

Jihočeská univerzita spojila síly se soukromou firmou, budou vyrábět kosmetiku z jiker živých jeseterů

Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské... více
Domácí 23.11.2018
Byznys menu

Kreativní Benjamin gastronomickým magnetem Vršovic

Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají... více
Restaurace 22.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Video 21.11.2018
  Celkem nalezeno: 1492.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama