reklama

Téma: gastronomie

V gastronomii a cestovním ruchu rostou dynamičtěji mzdy nízkopříjmovým profesím

Cestovní ruch a gastronomické služby zaměstnávají v České republice stále více lidí. Příliv... více
Pro HR manažery 08:00
Rozhovor

Není v pořádku, když vám někde nabídnou guláš za 79 korun. To buď není dobré jídlo, nebo to nebude dlouho fungovat, říká šéfkuchař z restaurace Sia Jiří Štift

HN: Co jste si dal dnes k jídlu? Měl jsem z naší... více
Rozhovor 00:00

Chybějící stránka menu Petra Holce: A kde máš medaili?

Česko je rájem medailí z vinných soutěží. Nemám to potvrzené ze dvou nezávislých zdrojů, ale vsadím... více
Jídlo 08:40
Ekonom

Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku

Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout... více
Restaurace 19.07.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Konečně dobýváme pravý Vietnam

Česko dlouho mořila pseudovietnamská bistra, s nimiž Vietnamci udělali vlastní gastronomii stejně... více
Jídlo 16.07.2018
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 12.07.2018

Tady to žije! Jak se z Výtoně a Krymské staly vyhlášené ulice, kam se jezdí za dobrým jídlem i propitou nocí

Výtoň i Krymská ulice byly ještě před šesti lety... více
Reportáž 29.06.2018

Hledání lokálních delikates je napínavá detektivka, říká bývalá obchodnice s léky, která prodává dárkové bedýnky s farmářskými výrobky

Naplnit malou bedýnku regionálními potravinami... více
Podnikání 30.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Méně je více

Ještě zmenšíme porce, takže jídla budou i levnější. A budeme lidem říkat, ať si klidně objednají... více
Jídlo 24.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 21.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Je všechno v pořádku?

I gastronomie prožívá své módní vlny. Před časem jsme chtěli začít vařit jako naše babičky, pak... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 14.06.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018
Ekonom

Pivovarský hotel láká k Berounce

Od roku 2010 je v Letech u Dobřichovic pivovar s hotelem. Využívají ho převážně zahraniční turisté, kteří to mají blízko jak na Karlštejn, tak do... více
24 hodin v... 07.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Otevři ještě lahev!

Národní vinařské centrum, organizátor Salonu vín, nově pořádá naučné degustace pro naše vinaře.... více
Jídlo 02.06.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 31.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 24.05.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.05.2018

První dámy českých restaurací prozradily svoje triky. Připravte si podle nich chřestové kremrole, kari nebo brownies

Chřest si v Česku dáte nejčastěji s holandskou... více
Ego 23.05.2018

Arpád Szucs šéfcukrářem ve Four Seasons Hotel Prague

Novým šéfcukrářem hotelu Four Seasons v Praze se stal Arpád Szucs. Arpád přichází do Prahy z... více
Pro HR manažery 10.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 10.05.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 03.05.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdy, jdi po jídle

Vše je relativní. A to včetně hvězd od Michelinu, jichž teď v Česku ubylo, když o ni přišel Alcron.... více
Jídlo 29.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 26.04.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Luxusní kuchyň a slevové blafy na talíři

Vždycky mě ten nepoměr praští do očí. Vidíte v televizi reportáž o matkách samoživitelkách ve... více
Jídlo 20.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 25.04.2018

U Masarykova nádraží se otevře přes 20 bister, kaváren a butiků na jednom místě. Do doby, než na pozemcích vznikne byznysové centrum

Centrum Prahy bude mít od června nový koncept... více
Reality 18.04.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Mluv lokálně, nakupuj globálně

Je hezká, neměla by ale být zaklínadlem," řekl o lokálnosti Pavel Štěpánek, manažer restaurace... více
Jídlo 16.04.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 12.04.2018
Ekonom

Odvrácená tvář špičkové gastronomie: dluhy, věřitelé, dluhy

Překlopit špičkovou gastronomii v ziskové podnikání se ukazuje jako stále větší problém.... více
Další témata 12.04.2018

Hitem jsou nahé dorty

Tradiční českou kuchyni v nabídce restaurace Salabka nenajdete. Když ovšem dojde na svatební hostinu, je to nejčastější přání novomanželů. "Lidé mají... více
Rozhovor 11.04.2018

Co udělat, aby váš svatební den byl co nejúžasnější. Přijeďte o den dříve, berte se odpoledne nebo nahraďte servírovaný oběd rautem

Berete se. Někdo vysloví své ano ve starobylé... více
Téma 11.04.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije sekaná!

Rakušané sice mluví německy a mají o něco víc peněz než my, nikdo se nám ale nepodobá tak jako oni.... více
Jídlo 07.04.2018
Ekonom

Loučeň: Zámek, kde to žije po celý rok

Středočeská památka prošla na přelomu tisíciletí celkovou rekonstrukcí. Nyní zámek Loučeň ročně navštíví kolem 160 tisíc lidí. Na své si přijdou... více
24 hodin v... 10.04.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 29.03.2018

Neklidná zóna Jana Bartáčka: Vládce, jak jsi hloupý!

Vinohradské straky mají hrozně mlsné zobáky. Úžasný lojový suk posetý výživnými semínky jim nevoní... více
Sloupek 30.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Pohlreich ve slevě

Nepíšu tenhle sloupek s radostí. Restauratér Zdeněk Pohlreich možná poslední dobou přerostl sám... více
Jídlo 04.04.2018

Michelinskou hvězdu obhájily restaurace Field a La Degustation Boheme Burgeoise. Alcron o ocenění přišel

Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily... více
Ego 26.03.2018

Praha se gastronomicky otáčí zpátky, přišla o michelinskou hvězdu. Biba nově získalo Bistrot 104, odkud odešel šéfkuchař

V Budapešti se rozdávaly michelinské hvězdy.... více
Ego 27.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Obslužte se sami

Zapomeňte na ekonomy, předražené prodavače deště. Mnohem více vám o skutečném stavu ekonomiky... více
Jídlo 28.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 22.03.2018

Loosers vyhráli gastronomickou síť La Collezione

Agentura Loosers zvítězila v tendru sítě La Collezione, do které spadají třeba restaurace Aromi... více
Marketing 21.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kolik máme platit za víno?

Na degustaci v luxusní pražské restauraci jsem pil dobré Chardonnay z Ardéche. Soukromě jsem se... více
Jídlo 20.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 15.03.2018

Italskému Fashion Bistru v blízkosti Pařížské ulice by slušelo méně módy a více jídla

Může vzniknout dobré italské bistro poblíž... více
Jídlo 10.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Dobře propečené Česko

Když si lidé objednají některé steaky pořádně propečené, řeknu jim, že ne. Vím, že je to arogantní,... více
Jídlo 15.03.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 08.03.2018
  Celkem nalezeno: 1395.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama