reklama

Téma: gastronomie

Chybějící stránka menu Petra Holce: Vive la France!

Kritik jídla deníku Financial Times a bývalý londýnský restauratér Nick Lander nedávno napsal... více
Jídlo 14.09.2018
Ekonom

Fine dining na Žižkovské věži. Restaurace Oblaca nabízí nevšední zážitky

Pražský Oblaca Restaurant se pyšní skvělým výhledem a příjemnou atmosférou. Vedle nabídky... více
Restaurace 13.09.2018
Gastromapa lukáše hejlíka

Za víkend prodají klidně devět kilo kalamár. Zahradní restaurace Villy Vojkov nedaleko Prahy opět žije

Nedaleko Prahy v obci Tehovec je bývalý zájezdní... více
Domácí 11.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Teplé červené je vražda vína. A taky urážka hostů

Jak v restauraci nejlíp poznáte, že je teplé... více
Jídlo 07.09.2018
Byznys menu

To nejlepší ze světa burgerů v Bejzmentu či na největším evropském Burgerfestu

Atmosféra smíchovské burgrárny dýchá pravou Amerikou. Nikdo nemá problémy s výslovností, neboť... více
Restaurace 12.09.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Kavárna se dá provozovat špičkově i na konci světa, ukazuje Malé Café v Krnově

Malé Café Lukáše Hejlíka uchvátilo tím, jak se dá kavárna provozovat špičkově i na konci světa.... více
Domácí 05.09.2018

Martina Grygar Březinová novou CEO Zatiší Group

Gastronomická skupina Zátiší Group provozující síť pražských luxusních restaurací a cateringové... více
Pro HR manažery 04.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Jak poznáte dobrou restauraci?

Když jsem naposled přišel do pražské restaurace Grand Cru, vzpomněl jsem si na Joëla... více
Jídlo 31.08.2018
Ekonom

Ze zapomenutého Karlína vyrostla prestižní pražská čtvrť

Ze všech pražských čtvrtí udělal největší pokrok Karlín. Během pár let se z omšelé části hlavního... více
Pražské čtvrti 30.08.2018
Byznys menu

Madame Lyn. Autentická vietnamská kuchyně nabízí klasiku i speciality

À la carte menu je stálé, v polední nabídce se však objevují i novinky a méně známé vietnamské... více
Restaurace 23.08.2018
Ekonom

Ve světě na baterie volí podnikatel v gastronomii Tomáš Babinec alespoň natahovací hodinky

Zakladatel společnosti Čongrády, která se... více
Technologie 23.08.2018

Zapomeňte na nádraží v Brně. Současní architekti tu staví celou řadu jiných pozoruhodných projektů

Na první pohled by se mohlo zdát, že v Brně v... více
Město s historií a budoucností 24.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Starší, prosím!

Jako milovník piemontského barola mám samozřejmě radost, že najednou vidím i v našich vinotékách a... více
Jídlo 17.08.2018
Ekonom

Festina Lente čili Spěchejte pomalu. To radí nový podnik v Šáreckém údolí

Středomořská atmosféra, parádní jídla z grilu a prostorná terasa. V podniku si také můžete nakoupit... více
Restaurace 20.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co nám zbude po Pohlreichovi?

Nebojte, není to nekrolog. Nebo aspoň ne úplně. Hubatý restauratér a kuchař Zdeněk Pohlreich... více
Jídlo 12.08.2018

Nejlepší šéfkuchař století zemřel

Prestižní gurmánský průvodce Gault et Millau v roce 1989 Robuchona jmenoval "šéfkuchařem století". Svým uměním a perfekcionismem inspiroval a vyučil... více
Titulní strana 07.08.2018

Nejlepší šéfkuchař století zemřel. Proslavil se bramborovou kaší

To nejjednodušší je často nejlepší, říkával slavný francouzský kuchař Joël Robuchon.... více
Podniky a trhy 07.08.2018

Zemřel Joël Robuchon. Nejlepší šéfkuchař století a mistr bramborové kaše získal za svůj život nejvíce michelinských hvězd

Na světě nebylo moc takových šéfkuchařů a... více
Ego 06.08.2018

Syrová radost. Yami Sushi Bistro kombinuje slušnou kvalitu s dobrou cenou. Všechny ryby jsou perfektně připravené a výborně i chutnají

Může za to náhoda. Po několika letech jsem chtěl... více
Jídlo 05.08.2018
Byznys menu

Večeře v oblacích se vrací do Prahy, menu se vrací do výšky 50 metrů nad zemí

Speciality servírované na plošině připravil francouzský rytíř gastronomie Dalibor Navrátil. Na... více
Restaurace 20.08.2018
DVTV

Pohlreich: Ano, šéfe už mě nebavilo, mít hospodu je internetový teror, na webu je expert každý

Stýskat se mi nebude, usoudil jsem, že než dělat... více
Domácí 30.07.2018
Velké čtení

Občas prostě škrtám v hotovém menu, říká Sabina Kmecová z šumavské restaurace Nebespán, která patří mezi nejlepší podniky v Česku

Když jejich restauraci před časem objevili znalci... více
Rozhovor 29.07.2018
Byznys menu

Oblíbená restaurace ve Špindlerově Mlýně sází na moderní, kosmopolitní kuchyni

V hotelu Harmony potěší jak prvotřídní wellness, tak fantastický výhled na hřebeny Krkonoš.... více
Restaurace 20.08.2018

V gastronomii a cestovním ruchu rostou dynamičtěji mzdy nízkopříjmovým profesím

Cestovní ruch a gastronomické služby zaměstnávají v České republice stále více lidí. Příliv... více
Pro HR manažery 20.07.2018
Rozhovor

Není v pořádku, když vám někde nabídnou guláš za 79 korun. To buď není dobré jídlo, nebo to nebude dlouho fungovat, říká šéfkuchař z restaurace Sia Jiří Štift

HN: Co jste si dal dnes k jídlu? Měl jsem z naší... více
Rozhovor 20.07.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: A kde máš medaili?

Česko je rájem medailí z vinných soutěží. Nemám to potvrzené ze dvou nezávislých zdrojů, ale vsadím... více
Jídlo 23.07.2018
Ekonom

Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku

Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout... více
Restaurace 20.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Konečně dobýváme pravý Vietnam

Česko dlouho mořila pseudovietnamská bistra, s nimiž Vietnamci udělali vlastní gastronomii stejně... více
Jídlo 16.07.2018
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 20.08.2018

Tady to žije! Jak se z Výtoně a Krymské staly vyhlášené ulice, kam se jezdí za dobrým jídlem i propitou nocí

Výtoň i Krymská ulice byly ještě před šesti lety... více
Reportáž 29.06.2018

Hledání lokálních delikates je napínavá detektivka, říká bývalá obchodnice s léky, která prodává dárkové bedýnky s farmářskými výrobky

Naplnit malou bedýnku regionálními potravinami... více
Podnikání 30.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Méně je více

Ještě zmenšíme porce, takže jídla budou i levnější. A budeme lidem říkat, ať si klidně objednají... více
Jídlo 24.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 20.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Je všechno v pořádku?

I gastronomie prožívá své módní vlny. Před časem jsme chtěli začít vařit jako naše babičky, pak... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 20.08.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018
Ekonom

Pivovarský hotel láká k Berounce

Od roku 2010 je v Letech u Dobřichovic pivovar s hotelem. Využívají ho převážně zahraniční turisté, kteří to mají blízko jak na Karlštejn, tak do... více
24 hodin v... 20.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Otevři ještě lahev!

Národní vinařské centrum, organizátor Salonu vín, nově pořádá naučné degustace pro naše vinaře.... více
Jídlo 02.06.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 17.08.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.08.2018

První dámy českých restaurací prozradily svoje triky. Připravte si podle nich chřestové kremrole, kari nebo brownies

Chřest si v Česku dáte nejčastěji s holandskou... více
Ego 31.08.2018

Arpád Szucs šéfcukrářem ve Four Seasons Hotel Prague

Novým šéfcukrářem hotelu Four Seasons v Praze se stal Arpád Szucs. Arpád přichází do Prahy z... více
Pro HR manažery 10.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdy, jdi po jídle

Vše je relativní. A to včetně hvězd od Michelinu, jichž teď v Česku ubylo, když o ni přišel Alcron.... více
Jídlo 29.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 17.08.2018
  Celkem nalezeno: 1418.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama