reklama

Téma: gastronomie

Byznys menu

V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná

Speciální valentýnské menu je možné ochutnat... více
Restaurace 17.01.2019

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

Mladý sympatický šéfkuchař a majitel finediningové pražské restaurace Levitate Christian Duy Chu mě... více
Jídlo 11.01.2019
Ekonom

Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady

Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka... více
Restaurace 10.01.2019

Hong Kong nejen ve výloze. Karlínské bistro nabízí nudle jako samet i originální interiér

Jedna autorská poučka praví, že to máme rozbalit... více
Ego 10.01.2019
Videoseriál

Endorfiny Zdeňka Pohlreicha: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo. Jsem úspěšný a jsem na to pyšný, říká gastroguru

V dalším díle videopořadu HN a Aktuálně.cz... více
Byznys 07.01.2019
Byznys menu

Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly

Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie... více
Restaurace 03.01.2019

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

Když se v restauraci podíváte na jídlo, obvykle... více
Ego 28.12.2018
DVTV

Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer

Tradiční úpravy kapra nejsou chuťově ideální, u nás doma se neuchytil, sháním biokrůtu, když bude... více
Domácí 23.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

Manifesto, venkovní "trh" nejen s jídlem na pražské Florenci, je určitě jednou z gastronomických... více
Jídlo 21.12.2018
Ekonom - Svět 2019

Restaurace, které musíte navštívit

Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických "satelitních městeček", která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala kolem... více
Zábava 21.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburka. Bistro... více
Video 18.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburku. Bistro... více
Domácí 18.12.2018
Velké čtení

Přírodovědec Petr Synek sbíral první lanýže s čelovkou na hlavě v italských lesích, dnes je dvorním dodavatelem předních českých restaurací

Třiatřicetiletý Petr Synek je přírodovědec,... více
Rozhovor 14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

Lukáš Dostál, Pavel Býček a teď i Jan Punčochář. Co mají tito přední čeští šéfkuchaři společného?... více
Jídlo 14.12.2018
Byznys menu

Místo, kde je večeře či oběd požitkem. V La Verandě sázejí na pozitivní emoce

Podnik má atmosféru jako vystřiženou z francouzského venkova. Žádná škrobená snobská noblesa, ale... více
Restaurace 13.12.2018
Fotogalerie uvnitř

Firmou roku je rožnovský výrobce Retigo. Své kuchyňské stroje dodává do restaurací s michelinskou hvězdou i školních jídelen v USA nebo Japonsku

Když v restauraci v televizní věži v centru... více
Podnikání 14.12.2018

V centru Prahy má vyrůst kulinářská tržnice Time Out. Gastronomický projekt by mohl vzniknout do tří let

Mezinárodní mediální a zábavní společnost Time... více
Reality 13.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Ve Strakonicích dělají jedinečné pokrmy

Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích... více
Domácí 11.12.2018

Bistru Kaprova obměna v kuchyni prospěla. Výsledkem spolupráce dua kuchařů Leštiny a Dostála je výborné, výrazně italské menu

Bistro Kaprova v centru Prahy je univerzálním... více
Ego 12.12.2018
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák i... více
Restaurace 06.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tohle je korýtko štěstí. Sem na skvělý hamburger s hranolky

Kam na výborný hamburger v Jablonci nad Nisou? Gastromapa Lukáše Hejlíka vám ukáže Q-Burger Bar.... více
Domácí 04.12.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

Jakákoli restaurace nazvaná Laboratoř jídla vás... více
Jídlo 30.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nakup a prostě vynásob třemi

Když jsem se nedávno vrátil z Itálie, zavolal jsem svému kamarádovi Davidu Kuchařovi, dovozci a... více
Jídlo 30.11.2018
Byznys menu

La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga

Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... více
Restaurace 29.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Určitě jsme blázni, říká majitelka soběstačné restaurace. Tady vaří luxusně

Vesnice, kterou stěží najdete na mapě. Chvaletice u Protivína skrývají jeden gastronomický klenot -... více
Domácí 27.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

V raných 90. letech minulého století sídlila na... více
Jídlo 24.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V restauraci nejsou problémem děti, ale jejich rodiče

Internetový gastronomický časopis Spirit nedávno... více
Jídlo 23.11.2018

Jihočeská univerzita spojila síly se soukromou firmou, budou vyrábět kosmetiku z jiker živých jeseterů

Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské... více
Domácí 23.11.2018
Byznys menu

Kreativní Benjamin gastronomickým magnetem Vršovic

Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají... více
Restaurace 22.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Video 21.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Domácí 21.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: České víno a jídlo v roce jedna

Jsme zvyklí jíst strašně rychle, večeře u nás trvá čtvrt hodiny. Z průzkumů ale víme, že se nejvíc... více
Jídlo 16.11.2018
Byznys menu

Není koleno jako koleno. V Mostecké ulici otevřeli podnik zaměřený na pochoutky z vepřového

Potěší kombinace tankové plzně a vzorně... více
Restaurace 15.11.2018
Video

První svíčková Gastromapy padla v domově Magdaleny Dobromily Rettigové. Kuchař hotelu Aplaus připravuje masa déle při nižších teplotách, aby si zachovala chuť

V restauraci Bohém v litomyšlském hotelu Aplaus... více
Domácí 14.11.2018

Gastroúsvit v Myslíkově: Ulice u Karlova náměstí se probouzí, vzniká mozaika barů, bister a restaurací

Namísto konkurence spolupráce. S takovou... více
Ego 14.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo dnes potřebuje Michelin? My všichni!

S boomem "občanských" hodnoticích serverů typu TripAdvisoru se poslední dobou objevily i diskuse,... více
Jídlo 09.11.2018
Byznys menu

Meat Beer: Hrátky s českou kuchyní v centru Prahy

Potěší kreativní prezentace bůčku i chuťově delikátní makrela. Od pondělí do pátku vyzkoušejte... více
Restaurace 08.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Marinovaný bůček i šišky s mákem. Jídla podle babiček servírují v Bedřichově na okraji Špindlerova Mlýna

Staročeský houbovec, dančí hřbet nebo císařský... více
Domácí 06.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední... více
Jídlo 02.11.2018
Velké čtení

Dnes večer vám uvařím. Trendem se stávají soukromí kuchaři, v klidu domova nabídnou mnohdy exkluzivnější a luxusnější zážitek než v restauraci

Nakoupí, uvaří, uklidí a zase odejdou. Soukromí... více
Téma 02.11.2018
Byznys menu

Sázka na chutě první republiky. Tiskárna představuje jídla v autentické podobě

Nečekané chutě i překvapivé kombinace pokrmů podle starých kuchařek. Vedle stálého je k dispozici... více
Restaurace 01.11.2018
video

Nejztracenější bistro v lese, kam vede jen polňačka, a přece mají stále plno

Báječné několik hodin tažené trhané vepřové maso mezi chleby, skvělý roastbeef, výborný pistáciový... více
Domácí 30.10.2018
Ekonom

Kosmopolitní kuchyně v Podolí. Restaurace Soho získává své hosty kreativitou

Atmosféru podniku dokresluje do detailů promyšlený interiér. Vedle klasického menu potěší nabídka... více
Restaurace 01.11.2018
Video

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Místo, které vás totálně vyklidní. A k tomu skvělé jídlo, třeba v podobě tataráku

Na hranicích s Polskem, kousek od... více
Domácí 23.10.2018
Ekonom

V pražském Drnu se zabydlela pobočka proslulého řetězce italských restaurací

Pizza z L'Osterie zaujme křupavým těstem i velkým rozměrem o průměru 45 centimetrů. Dvojice si může... více
Restaurace 18.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tady vám bude dobře i bez mobilního signálu. Úspěšná restaurace, kde zrušili bláboly

"Zrušili jsme kuřecí steak s broskví a všechny... více
Domácí 16.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč je v kurzu degustační menu

Před časem psaly britské noviny o tom, jak pořád víc luxusních restaurací ruší stálá menu a... více
Jídlo 12.10.2018
Byznys menu

Ze zapomenutých surovin gastronomickou chloubou. Restaurace U Malířů vzdává hold české kuchyni

Restaurace nabízí kombinaci tradiční české a... více
Restaurace 11.10.2018
  Celkem nalezeno: 1474.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama