reklama

Téma: gastronomie

Byznys menu

Není koleno jako koleno. V Mostecké ulici otevřeli podnik zaměřený na pochoutky z vepřového

Potěší kombinace tankové plzně a vzorně... více
Restaurace 00:00
Video

První svíčková Gastromapy padla v domově Magdaleny Dobromily Rettigové. Kuchař hotelu Aplaus připravuje masa déle při nižších teplotách, aby si zachovala chuť

V restauraci Bohém v litomyšlském hotelu Aplaus... více
Domácí 14.11.2018

Gastroúsvit v Myslíkově: Ulice u Karlova náměstí se probouzí, vzniká mozaika barů, bister a restaurací

Namísto konkurence spolupráce. S takovou... více
Ego 14.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo dnes potřebuje Michelin? My všichni!

S boomem "občanských" hodnoticích serverů typu TripAdvisoru se poslední dobou objevily i diskuse,... více
Jídlo 09.11.2018
Byznys menu

Meat Beer: Hrátky s českou kuchyní v centru Prahy

Potěší kreativní prezentace bůčku i chuťově delikátní makrela. Od pondělí do pátku vyzkoušejte... více
Restaurace 08.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Marinovaný bůček i šišky s mákem. Jídla podle babiček servírují v Bedřichově na okraji Špindlerova Mlýna

Staročeský houbovec, dančí hřbet nebo císařský... více
Domácí 06.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední... více
Jídlo 02.11.2018
Velké čtení

Dnes večer vám uvařím. Trendem se stávají soukromí kuchaři, v klidu domova nabídnou mnohdy exkluzivnější a luxusnější zážitek než v restauraci

Nakoupí, uvaří, uklidí a zase odejdou. Soukromí... více
Téma 02.11.2018
Byznys menu

Sázka na chutě první republiky. Tiskárna představuje jídla v autentické podobě

Nečekané chutě i překvapivé kombinace pokrmů podle starých kuchařek. Vedle stálého je k dispozici... více
Restaurace 01.11.2018
video

Nejztracenější bistro v lese, kam vede jen polňačka, a přece mají stále plno

Báječné několik hodin tažené trhané vepřové maso mezi chleby, skvělý roastbeef, výborný pistáciový... více
Domácí 30.10.2018
Ekonom

Kosmopolitní kuchyně v Podolí. Restaurace Soho získává své hosty kreativitou

Atmosféru podniku dokresluje do detailů promyšlený interiér. Vedle klasického menu potěší nabídka... více
Restaurace 01.11.2018
Video

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Místo, které vás totálně vyklidní. A k tomu skvělé jídlo, třeba v podobě tataráku

Na hranicích s Polskem, kousek od... více
Domácí 23.10.2018
Ekonom

V pražském Drnu se zabydlela pobočka proslulého řetězce italských restaurací

Pizza z L'Osterie zaujme křupavým těstem i velkým rozměrem o průměru 45 centimetrů. Dvojice si může... více
Restaurace 18.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tady vám bude dobře i bez mobilního signálu. Úspěšná restaurace, kde zrušili bláboly

"Zrušili jsme kuřecí steak s broskví a všechny... více
Domácí 16.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč je v kurzu degustační menu

Před časem psaly britské noviny o tom, jak pořád víc luxusních restaurací ruší stálá menu a... více
Jídlo 12.10.2018
Byznys menu

Ze zapomenutých surovin gastronomickou chloubou. Restaurace U Malířů vzdává hold české kuchyni

Restaurace nabízí kombinaci tradiční české a... více
Restaurace 11.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Kavárna v Bořeticích kousek od dálnice D2, kam jezdí lidé z celé republiky kvůli fotce i kávě

Oblíbená kavárna Dvorek v Bořeticích na jižní... více
Domácí 09.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Když Michelin zavře restauraci

Pamatujete ještě na pražské Bistrot 104? Vsadím se, že určitě ano. Vinohradské bistro a modla všech... více
Jídlo 05.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo nemá zástěru, neexistuje!

Určitě jste si toho taky všimli, poslední dobou tomu v našich restauracích nejde utéct. Nejen... více
Jídlo 05.10.2018
Byznys menu

Kavárenský řetězec Lagarto se na severu Čech zabydlel již ve třech městech

Překvapí netradiční způsob servírování dezertů ve sklenicích. Při přípravě dortů cukráři... více
Restaurace 04.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Skvělá česká kuchyně spojená s výletem? V Chřibské na Děčínsku ochutnáte famózní hovězí líčka i lívance

V Chřibské na Děčínsku se skvěle najíte v... více
Domácí 02.10.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Úžasné jídlo a perfektní drinky. Tenhle jihočeský bar může jít inspirací ostatním

Tohle místo v Českých Budějovicích bude chtít... více
Domácí 25.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije bistro!

Bistrománie, která zachvátila nejen Prahu, už zasáhla i michelinské kuchaře. Když jsem nedávno... více
Jídlo 23.09.2018
Byznys menu

Moderní fusion v luxusním prostředí pankráckého mrakodrapu

Šéfkuchař pražského podniku Aureole Jiří Král sází na kreativní kuchyni s neotřelými kombinacemi.... více
Restaurace 20.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Vive la France!

Kritik jídla deníku Financial Times a bývalý londýnský restauratér Nick Lander nedávno napsal... více
Jídlo 14.09.2018
Ekonom

Fine dining na Žižkovské věži. Restaurace Oblaca nabízí nevšední zážitky

Pražský Oblaca Restaurant se pyšní skvělým výhledem a příjemnou atmosférou. Vedle nabídky... více
Restaurace 13.09.2018
Gastromapa lukáše hejlíka

Za víkend prodají klidně devět kilo kalamár. Zahradní restaurace Villy Vojkov nedaleko Prahy opět žije

Nedaleko Prahy v obci Tehovec je bývalý zájezdní... více
Domácí 11.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Teplé červené je vražda vína. A taky urážka hostů

Jak v restauraci nejlíp poznáte, že je teplé... více
Jídlo 07.09.2018
Byznys menu

To nejlepší ze světa burgerů v Bejzmentu či na největším evropském Burgerfestu

Atmosféra smíchovské burgrárny dýchá pravou Amerikou. Nikdo nemá problémy s výslovností, neboť... více
Restaurace 12.09.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Kavárna se dá provozovat špičkově i na konci světa, ukazuje Malé Café v Krnově

Malé Café Lukáše Hejlíka uchvátilo tím, jak se dá kavárna provozovat špičkově i na konci světa.... více
Domácí 05.09.2018

Martina Grygar Březinová novou CEO Zatiší Group

Gastronomická skupina Zátiší Group provozující síť pražských luxusních restaurací a cateringové... více
Pro HR manažery 04.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Jak poznáte dobrou restauraci?

Když jsem naposled přišel do pražské restaurace Grand Cru, vzpomněl jsem si na Joëla... více
Jídlo 31.08.2018
Ekonom

Ze zapomenutého Karlína vyrostla prestižní pražská čtvrť

Ze všech pražských čtvrtí udělal největší pokrok Karlín. Během pár let se z omšelé části hlavního... více
Pražské čtvrti 30.08.2018
Byznys menu

Madame Lyn. Autentická vietnamská kuchyně nabízí klasiku i speciality

À la carte menu je stálé, v polední nabídce se však objevují i novinky a méně známé vietnamské... více
Restaurace 23.08.2018
Ekonom

Ve světě na baterie volí podnikatel v gastronomii Tomáš Babinec alespoň natahovací hodinky

Zakladatel společnosti Čongrády, která se... více
Technologie 23.08.2018

Zapomeňte na nádraží v Brně. Současní architekti tu staví celou řadu jiných pozoruhodných projektů

Na první pohled by se mohlo zdát, že v Brně v... více
Město s historií a budoucností 24.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Starší, prosím!

Jako milovník piemontského barola mám samozřejmě radost, že najednou vidím i v našich vinotékách a... více
Jídlo 17.08.2018
Ekonom

Festina Lente čili Spěchejte pomalu. To radí nový podnik v Šáreckém údolí

Středomořská atmosféra, parádní jídla z grilu a prostorná terasa. V podniku si také můžete nakoupit... více
Restaurace 20.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co nám zbude po Pohlreichovi?

Nebojte, není to nekrolog. Nebo aspoň ne úplně. Hubatý restauratér a kuchař Zdeněk Pohlreich... více
Jídlo 12.08.2018

Nejlepší šéfkuchař století zemřel

Prestižní gurmánský průvodce Gault et Millau v roce 1989 Robuchona jmenoval "šéfkuchařem století". Svým uměním a perfekcionismem inspiroval a vyučil... více
Titulní strana 07.08.2018

Nejlepší šéfkuchař století zemřel. Proslavil se bramborovou kaší

To nejjednodušší je často nejlepší, říkával slavný francouzský kuchař Joël Robuchon.... více
Podniky a trhy 07.08.2018

Zemřel Joël Robuchon. Nejlepší šéfkuchař století a mistr bramborové kaše získal za svůj život nejvíce michelinských hvězd

Na světě nebylo moc takových šéfkuchařů a... více
Ego 06.08.2018

Syrová radost. Yami Sushi Bistro kombinuje slušnou kvalitu s dobrou cenou. Všechny ryby jsou perfektně připravené a výborně i chutnají

Může za to náhoda. Po několika letech jsem chtěl... více
Jídlo 05.08.2018
Byznys menu

Večeře v oblacích se vrací do Prahy, menu se vrací do výšky 50 metrů nad zemí

Speciality servírované na plošině připravil francouzský rytíř gastronomie Dalibor Navrátil. Na... více
Restaurace 20.08.2018
DVTV

Pohlreich: Ano, šéfe už mě nebavilo, mít hospodu je internetový teror, na webu je expert každý

Stýskat se mi nebude, usoudil jsem, že než dělat... více
Domácí 30.07.2018
Velké čtení

Občas prostě škrtám v hotovém menu, říká Sabina Kmecová z šumavské restaurace Nebespán, která patří mezi nejlepší podniky v Česku

Když jejich restauraci před časem objevili znalci... více
Rozhovor 29.07.2018
Byznys menu

Oblíbená restaurace ve Špindlerově Mlýně sází na moderní, kosmopolitní kuchyni

V hotelu Harmony potěší jak prvotřídní wellness, tak fantastický výhled na hřebeny Krkonoš.... více
Restaurace 20.08.2018

V gastronomii a cestovním ruchu rostou dynamičtěji mzdy nízkopříjmovým profesím

Cestovní ruch a gastronomické služby zaměstnávají v České republice stále více lidí. Příliv... více
Pro HR manažery 20.07.2018
  Celkem nalezeno: 1442.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama