reklama

Téma: restaurace

Senátoři odmítli povolení kouření v menších hospodách i zavedení kuřáren v těch větších. Nekončíme, jedeme dál, říkají organizátoři petice

Senát se zabýval peticí proti zákazu kouření,... více
Události 08.12.2017

Jsem stále na startu, říká olympionik David Svoboda. S moderním pětibojem má velké plány

Moderní pětiboj Davidu Svobodovi přinesl... více
Páteční oběd 08.12.2017

Zápisky protivného hosta

K Mincovně přibyla Tiskárna David Kalina, jenž vede kuchyni v restauraci Mincovna na Staroměstském náměstí v Praze, se ujal funkce supervizora v... více
Jídlo 08.12.2017

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Za pozornost stojí... více
Restaurace 10.12.2017

Část senátorů chce zmírnit zákaz kouření. Menší hospody by si mohly vybrat, jestli budou kuřácké, větší by mohly zřídit kuřárny

Senát projedná usnesení petičního výboru, které... více
Domácí 07.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za... více
Jídlo a pití 06.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

Lanýžový Mikuláš První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k... více
Jídlo a pití 04.12.2017

EET ztížila restauracím a hospodám podvody. Majitelé přiznávají více tržeb, náklady přenesli na zákazníky vyššími cenami

EET, která odstartovala před rokem, přinesla skok... více
Byznys 02.12.2017
Pracovní oběd

Když vymýšlím nové téma, představuji si, co by rád viděl obyčejný člověk, říká ředitel Galerie Tančící dům

Ve své kanceláři zůstává Robert Vůjtek mnohdy... více
Páteční oběd 05.12.2017

Zápisky protivného hosta

V Ungeltu sáhli po pistolích V pražském Restaurantu Ungelt objevil Gourmetguru novinku, která by mohla zajímat mnohé milovníky vína. Pozoruhodný,... více
Jídlo 01.12.2017

Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky

Tenhle vývar má sílu volského potahu, ostatně je připraven z hovězí oháňky. V puse je sametově... více
Jídlo 01.12.2017

Nejlepší restaurací Maurerova výběru je olomoucká Entrée. Tajné návštěvy hodnotily kvalitu pokrmů i interiéru

Olomoucká restaurace Entrée s šéfkuchařem Přemkem... více
Byznys 01.12.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... více
Restaurace 04.12.2017
Video

Víme, kde v Praze dělají nejlepší kachnu se zelím. Nejlépe hodnocené jsou restaurace U Bansethů, U Kroka a U Modré kachničky

Kde vám udělají výbornou kachnu se zelím? Na... více
Domácí 28.11.2017
Pracovní oběd

Ráda prodávám služby a produkty, které sama využívám, říká ředitelka dárkové balicí služby Giftisimo

Sama prý moc dárky balit neumí, přesto se stala... více
Páteční oběd 24.11.2017

Zápisky protivného hosta

Pařížský bar v pražském bistru V luxusním bistru Café la Crème v pražském Pachtově paláci Gourmetguru vždy obdivuje masivní dřevěný bar. Pídil... více
Jídlo 24.11.2017

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině... více
Jídlo a pití 23.11.2017
Byznys menu

Místo legendárního knihkupectví v Kaprově ulici nastupuje noblesní bistro

Největším trumfem nového podniku je ovšem kreativní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Tomáše Černého.... více
Restaurace 27.11.2017

Ambiente buduje restaurace kolem osobností. Chce být skleníkem pro nové gastrokoncepty

Firma Tomáše Karpíška brzy otevře další podnik,... více
Marketing 22.11.2017
Byznys menu

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Bezmasá kuchyně pražské restaurace našla inspiraci v mnoha koutech světa. Potěší barevný podzimní... více
Restaurace 21.11.2017

Dnes zákazník, zítra zaměstnanec. V Ikee zřídíme náborové koutky, plánuje topmanažer

Kromě kuchyní, ložnic či obýváků budou zákazníci... více
Páteční oběd 23.11.2017

Zápisky protivného hosta

Kachna s čokoládou Nové menu objevil Gourmetguru v brněnském Restaurantu Pavillon. "Chtěl jsem, aby mělo zřetelný rukopis, bylo jednoduché a stálo na... více
Jídlo 16.11.2017
Pracovní oběd

Palladium slaví 10 let a čeká ho rekonstrukce. Lokální designéry zapojit neplánujeme, říká manažer

Začátky nebyly vůbec jednoduché. V nově otevřeném... více
Páteční oběd 10.11.2017

Zápisky protivného hosta

Neřízené degustace v Cihelně Několik novinek hlásí pražská Hergetova Cihelna, na níž kromě gastronomie Gourmetguru oceňuje výhled na Karlův most. Tou... více
Jídlo 10.11.2017

A přece se kouří: Pět měsíců po zákazu se v některých restauracích stále dýmá

Pět měsíců po zákazu kouření v restauracích se v některých hospodách zase dýmá. Založili tam klub,... více
Téma 14.11.2017

Babišovi otevírají českou verzi restaurace Paloma. Ambice mají velké, chtějí pro ni michelinskou hvězdu

Andrej Babiš se svou ženou Monikou otevírají v... více
Domácí 10.11.2017
Svatomartinské tipy

Kam v Praze na svatomartinské hody? Přinášíme pět tipů na místa, kde nešlápnete vedle

Svatý Martin byl sice ve skutečnosti poustevník,... více
Jídlo a pití 06.11.2017

McDonald's připravuje v Česku další expanzi, počet restaurací brzy dosáhne stovky

McDonald's chce v následujících letech otvírat nové restaurace. Provozovat je budou franšízanti.... více
Podniky a trhy 06.11.2017

Živí průvodci nezmizí. Stále je dost lidí, kterým nestačí jen informace z aplikace, říká majitelka školy pro průvodce a delegáty

Mobilní aplikace dokážou pozoruhodné kousky, ale... více
Páteční oběd 04.11.2017
Moje specialita

Lasagne: Připravte si italskou pochoutku na boloňský či neapolský způsob

Existuje více variací, nejproslulejší jsou ale lasagne s bešamelem, vepřovým a hovězím masem a... více
Jídlo 04.11.2017

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho. Potěší... více
Restaurace 06.11.2017

Zápisky protivného hosta: Grand Cru pořádá ústřicový večer a Hergetova Cihelna otevřela kavárnu

Gourmetguru tentokrát shromáždil několik... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Zápisky protivného hosta

Thai Father zpátky v Karlíně Před létem Gourmetguru informoval, že "Thai Father" Pavel Rexim Mejsnar zavírá v pražském Karlíně oblíbené Our Cafe a... více
Jídlo 27.10.2017

Obědy podražily, důvodem je EET a drahé máslo. Z krajských měst se dá v průměru pod stovku najíst jen v Olomouci

Průměrná útrata za oběd byla v září 109,20... více
Byznys 25.10.2017

Zápisky protivného hosta: Kam na černé a bílé lanýže? A kde naporcují svatomartinskou husu do pěti chodů?

Černá a bílá v Bellevue Kvalitní úrodu černých a... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Miluji zvuky z lahvárny, to je rajská hudba, říká výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven

"České pivo je jedinečný nápoj," říká jeho první... více
Páteční oběd 20.10.2017
Moje specialita

Připravte si scones, britské koláčky k odpolednímu čaji

Malé koláčky s jahodovou marmeládou a cornwallskou smetanou se v Británii tradičně podávají k... více
Jídlo 21.10.2017

Zápisky protivného hosta

Čas pro nejpálivější zmrzlinu Dát si v zimě pro zahřátí zmrzlinu? Proč ne, řekl si Jan Hochsteiger z pražské zmrzlinárny Crème de la Crème.... více
Jídlo 20.10.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 23.10.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017

Češi přestávají pít pivo v hospodách a restauracích. Zájem o plechovkové vzrostl o polovinu

Do konce srpna letos vzrostl prodej piva v... více
Byznys 16.10.2017
Pracovní oběd

Stres řeším meditací, říká ředitel slevového portálu Klido.cz

Už nejsme jen slevový portál, říká Petr Sýkora, ředitel Klido.cz. Společnost založil ještě coby... více
Páteční oběd 13.10.2017

Zápisky protivného hosta

Káva chutí, poznáním i hrou Šálkem dobré kávy Gourmetguru nikdy nepohrdne, a tak si tento víkend (14.−15. října) nenechá ujít Prague Coffee... více
Jídlo 13.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 24.10.2017
Ekonom

Pražský Američan prorazil s mexickou kuchyní. Podíl v jeho Burrito Loco koupil majitel Leo Expressu

Síť mexických fastfoodů Burrito Loco vybudoval... více
Další témata 14.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017
  Celkem nalezeno: 1339.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama