reklama

Téma: restaurace

Byznys menu

Steak od Karlova mostu

V Kampa Parku ohromí výhled z prosklené terasy na Karlův most. Nejúspěšnějším pokrmem je pepřový steak, rybám vévodí výtečný halibut. Stálicí mezi... více
Restaurace 14.03.2019

Poplatky za hudbu v hospodách možná skončí, Česko by bylo unikát. Umělci přijdou o 350 milionů korun ročně, tvrdí OSA

Pokud dnes majitel restaurace nebo obchodu pustí... více
Titulní strana 12.03.2019

Mytí aut v Norsku jí nevyšlo. Teď rozjíždí aplikaci, která propojuje brigádníky s restauracemi

Spoluzakladatelka a ředitelka gastronomického... více
Podniky a trhy 11.03.2019

Dobrá kuchyň. Novou korejskou restauraci v centru Prahy vyhledávají sami Asiaté. Brzy pochopíte proč.

Zubang znamená korejsky kuchyň. A od konce... více
Jídlo 08.03.2019

Nový trend v restauracích: Dva šéfkuchaři místo jednoho

V Praze přibývá podniků se dvěma šéfkuchaři. Pokud oba zvládnou ukočírovat své ego, má to pro... více
Restaurace 10.03.2019

Spropitné 10 procent dává personálu jen každý pátý host. Výši částky ovlivňuje sympatičnost obsluhy i snaha udělat dojem

Češi nechávají v restauracích obsluze jako... více
Byznys 28.02.2019
Ekonom

Babiččina zahrada v Průhonicích sází na rodinnou pohodu, vůni chleba a bylinek

Na jedné straně klasická česká kuchyně, na druhé speciality se středomořským nádechem. Pohodovou... více
Restaurace 28.02.2019
Rozhovor

Český zákazník je často štědřejší než cizinci, říkají majitelé restaurační skupiny Together, do které patří Sia nebo Bruxx

Upozornili na sebe restaurací Sia, kam se dnes... více
Rozhovor 22.02.2019

Synové lepšího Vietnamu. V Sons of Memeo sází na originální národní kuchyni bez českých "zlepšovadel"

Nečekejte tady další Taro nebo holešovické... více
Jídlo 22.02.2019

Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým

Další nový podnik, další výborná restaurace.... více
Jídlo 15.02.2019
Byznys menu

Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny

Na předjarním menu dominuje chuťově výrazná pohanka a jemná červená řepa. V nabídce jsou vína,... více
Restaurace 14.02.2019
Byznys menu

V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu

Unikátní akce převzatá ze světa filmu má název Sneak peek. Všechny předpremiérové pokrmy jsou k... více
Restaurace 13.02.2019

San Carlo není žádná italská kamufláž. Jejich neapolská pizza nepotřebuje reklamu, jen sníst

Konečně. Do třetí pražské pizzerie a restaurace... více
Jídlo 01.02.2019
Byznys menu

Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou

V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý.... více
Restaurace 31.01.2019

Sněmovna kvůli výskytu spalniček uzavřela restauraci. Nákaza hrozí každému, kdo za poslední dva týdny jídelnu využil

Poslanecká sněmovna kvůli výskytu spalniček... více
Domácí 30.01.2019

Málo muziky za málo peněz. Bistro Ořechovka sice oživilo unikátní prostor, jídlu by ale prospěla slušná porce kreativity

Tak už i pražská Ořechovka konečně gastronomicky... více
Jídlo 31.01.2019
Byznys menu

Komorní atmosféra, moderní gastronomie a freska znázorňující výhled na New York. To všechno je Alcron

Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný... více
Restaurace 24.01.2019
Byznys menu

V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná

Speciální valentýnské menu je možné ochutnat... více
Restaurace 17.01.2019

Maso, pivo a hlavně dobré jídlo. Meat Beer se daří být moderní českou restaurací, navíc přihodí štiplavou Asii a Mexiko

Má návštěva v nově otevřené restauraci Meat Beer... více
Jídlo 11.01.2019

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

Mladý sympatický šéfkuchař a majitel finediningové pražské restaurace Levitate Christian Duy Chu mě... více
Jídlo 11.01.2019
Ekonom

Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady

Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka... více
Restaurace 10.01.2019
Byznys menu

Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly

Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie... více
Restaurace 03.01.2019
DVTV

Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer

Tradiční úpravy kapra nejsou chuťově ideální, u nás doma se neuchytil, sháním biokrůtu, když bude... více
Domácí 23.12.2018

Španělský kuchař získal michelinskou hvězdičku a vzápětí oznámil, že restauraci zavírá. Vymění ji za steak house s burgery, jídla budou desetkrát levnější

Ani ne před měsícem dosáhl španělský kuchař Dani... více
Události 21.12.2018

Kostelní 16 je bistro se správným duchem. Oslní grilem s dřevěným uhlím a slušnou nabídkou masa i mořských plodů

Je to asi rok a půl, co dole na pražské Letné... více
Jídlo 21.12.2018
Ekonom - Svět 2019

Restaurace, které musíte navštívit

Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických "satelitních městeček", která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala kolem... více
Zábava 21.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburka. Bistro... více
Video 18.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburku. Bistro... více
Domácí 18.12.2018
Byznys menu

Místo, kde je večeře či oběd požitkem. V La Verandě sázejí na pozitivní emoce

Podnik má atmosféru jako vystřiženou z francouzského venkova. Žádná škrobená snobská noblesa, ale... více
Restaurace 13.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Ve Strakonicích dělají jedinečné pokrmy

Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích... více
Domácí 11.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč si restaurace nemáme vybírat podle sociálních sítí

Když nedávno pobyl v Praze, zašel si bollywoodský... více
Jídlo 07.12.2018
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák i... více
Restaurace 06.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tohle je korýtko štěstí. Sem na skvělý hamburger s hranolky

Kam na výborný hamburger v Jablonci nad Nisou? Gastromapa Lukáše Hejlíka vám ukáže Q-Burger Bar.... více
Domácí 04.12.2018

Filip Fingl střídá Jana Matějů ve vedení společnosti Dáme jídlo

Dáme jídlo, společnost podnikající na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, mění své... více
Pro HR manažery 02.12.2018
VIDEO

Pět nejlepších restaurací podle Maurerova výběru. Jedna je z Brna, ostatní z Prahy

Ve čtvrtek 29. listopadu proběhlo slavnostní vyhlášení gastronomické ankety Maurerův výběr Grand... více
Domácí 02.12.2018

Na rakouských horách chybí personál. Chaty zavádějí zavírací dny

Rakouští hostinští hledají naléhavě personál. V začínající zimní sezoně to ale patrně nebude... více
Události 30.11.2018
Byznys menu

La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga

Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... více
Restaurace 29.11.2018
DVTV

V hospodě zakázal děti: Chráním jejich zdraví, nemám jim co nabídnout, budu se soudit, říká David Salomon

Děti do hospody nepatří, není jim co nabídnout.... více
Domácí 28.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V restauraci nejsou problémem děti, ale jejich rodiče

Internetový gastronomický časopis Spirit nedávno... více
Jídlo 23.11.2018
Byznys menu

Kreativní Benjamin gastronomickým magnetem Vršovic

Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají... více
Restaurace 22.11.2018

Pivovar Trautenberk

Návrh: ADRRok dokončení: 2017 Pivovar Trautenberk v Horní Malé Úpě zprvu vypadá jako tradiční horská chata. Druhý pohled ale umožní spatřit řadu... více
Finalisté 20.11.2018
Byznys menu

Není koleno jako koleno. V Mostecké ulici otevřeli podnik zaměřený na pochoutky z vepřového

Potěší kombinace tankové plzně a vzorně... více
Restaurace 15.11.2018

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

Celé to začalo tak slibně. Můj učitel italštiny... více
Jídlo 15.11.2018
Byznys menu

Meat Beer: Hrátky s českou kuchyní v centru Prahy

Potěší kreativní prezentace bůčku i chuťově delikátní makrela. Od pondělí do pátku vyzkoušejte... více
Restaurace 08.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední... více
Jídlo 02.11.2018
Byznys menu

Sázka na chutě první republiky. Tiskárna představuje jídla v autentické podobě

Nečekané chutě i překvapivé kombinace pokrmů podle starých kuchařek. Vedle stálého je k dispozici... více
Restaurace 01.11.2018
Ekonom

Kosmopolitní kuchyně v Podolí. Restaurace Soho získává své hosty kreativitou

Atmosféru podniku dokresluje do detailů promyšlený interiér. Vedle klasického menu potěší nabídka... více
Restaurace 01.11.2018
Video

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Místo, které vás totálně vyklidní. A k tomu skvělé jídlo, třeba v podobě tataráku

Na hranicích s Polskem, kousek od... více
Domácí 23.10.2018
  Celkem nalezeno: 1506.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama