reklama

Téma: restaurace

Ekonom

Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku

Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout... více
Restaurace 00:00

Plnou chutí vpřed. Restaurace La Farma je nenápadnou kvalitou s čistým provedením jídel, nabídka vín ale zavání koncem 70. let

Nová vinohradská restaurace La Farma, otevřená v... více
Jídlo 16.07.2018
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 12.07.2018

Tradiční pařížské kavárničky žádají o ochranu UNESCO. Vytlačují je mezinárodní fastfoodové řetězce a Airbnb

Tradiční pařížská bistra, kde si hosté dají ráno... více
Podniky a trhy 02.07.2018

Chci vrátit Pražany na Hrad, teď je to místo jen pro turisty, říká šéf Ambiente. Na Hradčanech otevře novou hospodu

Skupina restaurací pod hlavičkou Ambiente se... více
Profil 02.07.2018

Pizzerie 4.0: v Paříži bude restaurace, kde vaří robot

Francouzský start-up Ekim sestrojil robota, který sám dokáže připravit, upéct a rozkrájet pizzu, a... více
Podniky a trhy 28.06.2018

Restauraci nezvládnete vést, dokud si neprojdete kuchyní

Franšízantka řetězce rychlého občerstvení Bageterie Boulevard pracovala 15 let v nadnárodních... více
Podnikání 28.06.2018

Švejk restaurant chce prorazit v cizině. Sází na slavnou postavu

Radovan Sochor mladší řídí Švejk restaurant dva roky. Po letech útlumu plánuje s franšízou... více
Podnikání 28.06.2018

Velké věci v malé obci. Davide Lagomarsino vaří v horoměřickém Unicu moderní italskou kuchyni šmrncnutou štiplavostí Asie

Italský kuchař Davide Lagomarsino objel kus světa... více
Jídlo 22.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 21.06.2018

Nově neznamená vždy lépe. Menu v Urxova 10 je určitě současnější než mělo předchozí Porto, směrem dolů naopak zamířila obsluha

Z karlínského Porta je od dubna Urxova 10, což je... více
Jídlo 17.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Je všechno v pořádku?

I gastronomie prožívá své módní vlny. Před časem jsme chtěli začít vařit jako naše babičky, pak... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 14.06.2018

Hospody zavírají, chybí jim 15 tisíc kuchařů i servírek. I tak je v Česku největší koncentrace restaurací v Evropě

Majitelé restaurací a hotelů se potýkají s... více
Události 13.06.2018

Pomaleji, ale dobře. Obědové menu v Café Lounge trumfne svou kvalitou většinu denních menu v Česku

Měl jsem to vlastně tušit. Když se nějaký podnik... více
Jídlo 08.06.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018

Až moc velká žranice. V restauraci Na Břetislavce u Šáreckého údolí nabízí dobré hospodské klasiky, jen porce jsou zbytečně velké

Sice jste stále ještě v Praze, celé to ale vypadá... více
Jídlo 01.06.2018
Infografika

Rok bez kouře v hospodách: Zákon vyhnal kuřáky z restaurací do ulic. Celkově kouří jen o něco méně lidí

Je to přesně rok, co v Česku začal platit zákaz... více
Extra 31.05.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 31.05.2018

Protikuřácký zákon vyhrává, smířili se s ním milovníci tabáku i majitelé restaurací. Doplácí na něj ovšem venkovské hospody

Kuřáci i majitelé restaurací se se zákazem... více
Domácí 01.06.2018

Zákaz kouření v restauracích platí dál. Sněmovna zamítla Bendův návrh na zmírnění hned v prvním kole

Úplný zákaz kouření bude v restauracích platit i... více
Domácí 30.05.2018

Zákaz kouření většina lidí i po roce vítá, hospodám přibývají hosté

Zákaz kouření v restauracích platí teprve rok a poslanci už projednávají jeho zmírnění. Z průzkumu... více
Události 29.05.2018

Spor o kouření už společností nehýbe

Snaha obhájit kouření ekonomickými argumenty vede do slepé uličky. Tvrzení, že omezení kouření vyžene lidi z hospod, už brát vážně nemůžeme. Je to... více
Názory 29.05.2018

Dobré jednoduché jídlo stačí. Dream Food je moderní a stylové bistro s chytrým menu, kde hlavní roli hraje domácí chleba

Nové bistro Dream Food jsem objevil jen proto, že... více
Jídlo 25.05.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Není láska jako láska

Jean-Claude Vrinat, šéfkuchař a majitel tříhvězdičkové pařížské restaurace Taillevent a také syn... více
Jídlo 28.05.2018

Levné pivo, hotovky za pár korun a osobitá atmosféra. Vydali jsme se po českých nádražkách za jejich hostinskými a štamgasty

Pivo, smažené jídlo a zvláštní pocit, když člověk... více
Téma 25.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 24.05.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 10.05.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 03.05.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

Co čekat od bistra s lyrickým názvem Hezky česky,... více
Jídlo 27.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 26.04.2018
Rozhovor

Majitelům hospod říkáme, ať si opraví toalety, vyplatí se jim to. Letos rekonstruujeme na dvě stě podniků, říká obchodní ředitel Prazdroje

Nový vlastník Plzeňského Prazdroje Asahi má s... více
Byznys 22.04.2018

Polemika: Měl by se zmírnit zákaz kouření v restauracích? NE

Po zákazu kouření se do hospod podle statistik chodí více než před ním. Bendův návrh novely zákona... více
Názory 20.04.2018

Polemika: Měl by se zmírnit zákaz kouření v restauracích? ANO

Stát tu není od toho, aby rozhodoval o zálibách a koníčcích svých občanů - bez ohledu na to, jak... více
Názory 20.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 25.04.2018

Restaurace Benjamin je unikátní svým prostorem, pojme maximálně deset hostů. K dokonalému zážitku ale chybí pátý element

Málokdo ví, co to přesně je, všichni o tom ale... více
Jídlo 13.04.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 12.04.2018

Když se firma hýbe, přináší to příležitosti pro šikovné lidi, říká nová šéfka restaurací a jídelen Zátiší Group

Někdejší nejvýraznější manažerka na tuzemském... více
Lidé 09.04.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 29.03.2018

Michelinskou hvězdu obhájily restaurace Field a La Degustation Boheme Burgeoise. Alcron o ocenění přišel

Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily... více
Ego 26.03.2018

Praha se gastronomicky otáčí zpátky, přišla o michelinskou hvězdu. Biba nově získalo Bistrot 104, odkud odešel šéfkuchař

V Budapešti se rozdávaly michelinské hvězdy.... více
Ego 27.03.2018

Nejsem žádný hipster. Doufám, že bude zase v kurzu mouka, pečení bez lepku je nanic, říká Iva Jakešová stojící za úspěšnými Bistry 8

Bistro 8 na pražské Letné stálo na počátku zrodu... více
Portrét 28.03.2018

The Bistro nabízí tapas, jak mají být: Malé porce rafinovaných jednohubek, s nimiž si klidně vystačíte celý večer

Jurij Kolesnik, majitel restaurací La Veranda a... více
Jídlo 23.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 22.03.2018

Restaurace Deer je hodně vypelichaným jelenem. Na první pohled vypadá "hoch", exkluzivní dojem se ale začne rychle bortit

Dlouho jsem se za tolik peněz nenajedl tak... více
Jídlo 16.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 15.03.2018
  Celkem nalezeno: 1425.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama