reklama

Téma: jídlo

Miluji zvuky z lahvárny, to je rajská hudba, říká výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven

"České pivo je jedinečný nápoj," říká jeho první... více
Páteční oběd 20.10.2017
Moje specialita

Připravte si scones, britské koláčky k odpolednímu čaji

Malé koláčky s jahodovou marmeládou a cornwallskou smetanou se v Británii tradičně podávají k... více
Jídlo 22:45

Zápisky protivného hosta

Čas pro nejpálivější zmrzlinu Dát si v zimě pro zahřátí zmrzlinu? Proč ne, řekl si Jan Hochsteiger z pražské zmrzlinárny Crème de la Crème.... více
Jídlo 20.10.2017

Vzpomínka na řecké slunce: Plněné vinné listy jsou skvělým předkrmem

Řekové milují jídlo. Ať už jsou to králičí stifado, grilované jehněčí, masové kuličky, plněné zelné... více
Jídlo 20.10.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 19.10.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Větší prostor pro zdravou výživu a vietnamské speciality, které se zabydlely v metru

Sklizeno otevřelo svou dosud největší prodejnu... více
Jídlo a pití 19.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský Mlýn připravují jaderské kalamáry se špenátem

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých... více
Jídlo a pití 17.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Pracovní oběd

Stres řeším meditací, říká ředitel slevového portálu Klido.cz

Už nejsme jen slevový portál, říká Petr Sýkora, ředitel Klido.cz. Společnost založil ještě coby... více
Páteční oběd 13.10.2017

Zápisky protivného hosta

Káva chutí, poznáním i hrou Šálkem dobré kávy Gourmetguru nikdy nepohrdne, a tak si tento víkend (14.−15. října) nenechá ujít Prague Coffee... více
Jídlo 13.10.2017

Chuť na jednu noc: Gastronomické pop-upy se objevují nečekaně, hosté je hledají i pomocí šifer

Objeví se a zase zmizí. Kdy a kde, do poslední... více
Téma 13.10.2017

Stefannia Russo: Maso se může stát velmi luxusní věcí

Exoticky vyhlížející tmavovláska si po obědě objedná kávu. "Měla jsem těstoviny s lilkem a... více
Portrét 13.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Gourmetguruovi se v posledních dnech donesly... více
Jídlo a pití 12.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 16.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Nejpálivější zmrzlinu na světě vyrobí pražský zmrzlinář. Kdo bude ambasadorem nové Grand Kitchen?

Známý pražský zmrzlinář se chystá v říjnu... více
Jídlo a pití 11.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zahradě připravují kroupy vařené v jablečném cideru s vepřovou kotletou

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní... více
Jídlo a pití 10.10.2017

Knižní novinky z kuchyně i zahrady: Nakládané dobroty, švédská kuchařka a inspirace od zahradního architekta

Ať už jste v kuchyni začátečníci, chcete si... více
Jídlo a pití 09.10.2017
Pracovní oběd

Nejsme oddělení lampiček, říká zakladatel Signal Festivalu Martin Pošta

Signal Festival už za pár dní popáté rozzáří Prahu. A nejen to. Jeho zakladatel Martin Pošta... více
Páteční oběd 06.10.2017
Moje specialita

Focaccia. Pečivo, které Italové jedí namočené v prvním ranním cappuccinu

Jednoduché italské pečivo se vyrábí z těsta podobného pizze. Pro minimum použitých ingrediencí se... více
Jídlo 09.10.2017

Zápisky protivného hosta

Nové brunche V Zátiší Gourmetguru se dozvěděl, že vyhlášená zážitková restaurace V Zátiší na rohu Liliové ulice a Betlémského náměstí v Praze změnila... více
Jídlo 06.10.2017
Recept

Podzimní pokrmy, které zahřejí: Zkuste mrkvovou polévku s citrusy, francouzské rillettes nebo klasickou koprovku

Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Byznys menu

Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je... více
Restaurace 09.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Poděbradský Náš Hostinec si vzal část inspirace z... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Nový koncept restaurace home by Unic postavil... více
Jídlo a pití 06.10.2017

Dámejídlo.cz přichází s novou korporátní identitou

Značka Dámejídlo.cz se hodnotově odvrací od jídla jako takového a chce zdůraznit, že je... více
Marketing 03.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Pracovní oběd

Nápoj Mana vyvíjíme tak, aby na něm člověk mohl přežít ze sta procent, říká zakladatel Jakub Krejčík

Dnes je možné živiny získávat v podobě nudlí či... více
Páteční oběd 02.10.2017

Zápisky protivného hosta

Myšák podle Karpíška Gourmetguru si nemohl nechat ujít návštěvu nově zrekonstruované legendární pražské cukrárny Myšák, nyní pronajaté společností... více
Jídlo 29.09.2017
ego!

Rybí nakopávák. Připravte si peruánské ceviche neboli syrové rybky v pikantní zdravé marinádě

Jsou svěží, zdravé a taky děsně dobré. Ceviche... více
Jídlo 05.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Podzim je poslední možností pro návštěvu... více
Jídlo a pití 27.09.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Home by Unic připravují jelení hřbet na červeném víně

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na... více
Jídlo a pití 26.09.2017
Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka firmy Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 24.09.2017

Ravioly za bouřky nedělám, nedržely by, říká molekulární kuchař

Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u Lipan. Molekulární kuchař Petr Koukolíček mu v... více
Portrét 25.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
ego!

Na "skok" k protinožcům. Ochutnejte šišky z mletého klokaního masa

Australská kuchyně tvoří pestrý mix, jenž spojuje chutě anglických kolonizátorů, přistěhovalců a... více
Jídlo 27.09.2017
ego!

Tour de lednice: Jak v Česku (ne)fungují veřejné spižírny, projekt proti plýtvání potravinami

Otevřeš ledničku, zadarmo si vezmeš, na co máš... více
Téma 24.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo a pití 19.09.2017
Rozhovor

Řetězec restaurací Vapiano dorazil do Česka. S expanzí nám pomohly peníze z burzy, říká jeho šéf

Vapiano je německý řetězec restaurací s italskou... více
Byznys 18.09.2017
Pracovní oběd

Na výstavy o pražských čtvrtích chodí celé rodiny. S expozicemi se ředitelka Muzea hlavního města Prahy snaží vyjít mimo zdi

V podniku založeném za Rakouska-Uherska jsme... více
Páteční oběd 15.09.2017
Moje specialita

Jak připravit skvělé ratatouille, zeleninové ragú z Francie

Lehké jídlo pocházející z francouzské Nice. Orestovaná letní zelenina voní bylinkami z Provence. více
Jídlo 21.09.2017
ego!

Zelí, které dobylo vesmír: Připravte si skvělé korejské kimchi

Korejský všelék, základ dlouhověkosti, národní poklad. Není divu, že když v roce 2008 letěl do... více
Jídlo 15.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo a pití 13.09.2017
  Celkem nalezeno: 2704.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama