reklama

Téma: jídlo

Synové lepšího Vietnamu. V Sons of Memeo sází na originální národní kuchyni bez českých "zlepšovadel"

Nečekejte tady další Taro nebo holešovické... více
Jídlo 22.02.2019

Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým

Další nový podnik, další výborná restaurace.... více
Jídlo 15.02.2019
Byznys menu

Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny

Na předjarním menu dominuje chuťově výrazná pohanka a jemná červená řepa. V nabídce jsou vína,... více
Restaurace 14.02.2019
Velké čtení

Horský bufet nové generace: Akční stánkaři vyhlásili konec klobásám a tatrankám, v lese vaří jídlo pro sportovce

Gastronomicky procestovali půl republiky, aby... více
Portrét 13.02.2019
Byznys menu

V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu

Unikátní akce převzatá ze světa filmu má název Sneak peek. Všechny předpremiérové pokrmy jsou k... více
Restaurace 13.02.2019

České děti patří k nejtlustším v Evropě. Vláda s tím chce bojovat ovocem do škol

Ve správném stravování dětí hrají jednu z klíčových rolí školní kuchařky. Každý den pro žáky... více
Zdravé zemědělství 06.02.2019

Faux pas Ireny Jirků: Školní jídelna léta Páně 2019

Tak dneska jsme měli rizoto." "Rizoto? A s čím − s hříbkama?" "S jakejma hříbkama? Co blbneš,... více
Sloupek 01.02.2019

San Carlo není žádná italská kamufláž. Jejich neapolská pizza nepotřebuje reklamu, jen sníst

Konečně. Do třetí pražské pizzerie a restaurace... více
Jídlo 01.02.2019
Byznys menu

Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou

V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý.... více
Restaurace 31.01.2019

Málo muziky za málo peněz. Bistro Ořechovka sice oživilo unikátní prostor, jídlu by ale prospěla slušná porce kreativity

Tak už i pražská Ořechovka konečně gastronomicky... více
Jídlo 31.01.2019
Byznys menu

Komorní atmosféra, moderní gastronomie a freska znázorňující výhled na New York. To všechno je Alcron

Novou energie přinesl do Alcronu talentovaný... více
Restaurace 24.01.2019
Infografika

Dostupnost jídla se v rozvojových zemích zlepšila. Největší propad zažívá Venezuela

Z indexu potravinové zabezpečenosti časopisu The... více
Extra 17.01.2019
Byznys menu

V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná

Speciální valentýnské menu je možné ochutnat... více
Restaurace 17.01.2019

Evropské restaurace budou moci bez omezení nabízet Big Mac. McDonald's ztratil v EU práva na tuto ochrannou známku

Americký řetězec restaurací s rychlým... více
Byznys 16.01.2019

Maso, pivo a hlavně dobré jídlo. Meat Beer se daří být moderní českou restaurací, navíc přihodí štiplavou Asii a Mexiko

Má návštěva v nově otevřené restauraci Meat Beer... více
Jídlo 11.01.2019
Ekonom

Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady

Hlavním trumfem podniku je pestrá nabídka... více
Restaurace 10.01.2019
rozhovor

Šéfkuchař Přemek Forejt potřebuje o jídle přemýšlet a to samé vyžaduje i od svých hostů. Na talíři hledá ale hlavně zábavu

Jako kluk chtěl být hercem, což se mu naštěstí... více
Rozhovor 07.01.2019

Obědy zdarma dejme jen těm, kdo pobírají přídavky na děti, navrhuje ministerstvo. Cílíme na potřebné, říká Plaga

Oběd zdarma by mohly dostávat děti z veřejných... více
Domácí 04.01.2019
Byznys menu

Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly

Potěší atmosféra bývalého refektáře s nádhernou freskou. Zahřeje chuťově výrazné consommé s foie... více
Restaurace 03.01.2019
DVTV

Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer

Tradiční úpravy kapra nejsou chuťově ideální, u nás doma se neuchytil, sháním biokrůtu, když bude... více
Domácí 23.12.2018
DVTV

Přes Vánoce můžete přibrat až pět kilo, řízek nevadí, když jíte zdravě celý rok, říká odborník na sportovní výživu Roubík

Vánoce nejsou problém, když se celoročně hýbete a... více
Domácí 26.12.2018

Kostelní 16 je bistro se správným duchem. Oslní grilem s dřevěným uhlím a slušnou nabídkou masa i mořských plodů

Je to asi rok a půl, co dole na pražské Letné... více
Jídlo 21.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

Manifesto, venkovní "trh" nejen s jídlem na pražské Florenci, je určitě jednou z gastronomických... více
Jídlo 21.12.2018
Ekonom - Svět 2019

Restaurace, které musíte navštívit

Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických "satelitních městeček", která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala kolem... více
Zábava 21.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburka. Bistro... více
Video 18.12.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa tentokrát zavítala do Nymburku. Bistro... více
Domácí 18.12.2018
Velké čtení

Přírodovědec Petr Synek sbíral první lanýže s čelovkou na hlavě v italských lesích, dnes je dvorním dodavatelem předních českých restaurací

Třiatřicetiletý Petr Synek je přírodovědec,... více
Rozhovor 14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

Lukáš Dostál, Pavel Býček a teď i Jan Punčochář. Co mají tito přední čeští šéfkuchaři společného?... více
Jídlo 14.12.2018
DVTV

Ve školách je 100 tisíc hladovějících dětí, říká Valachová. Většina rodičů má na to, aby obědy platili, oponuje Pekarová Adamová

Podle Markéty Pekarové Adamové (TOP 09) zatím... více
Domácí 13.12.2018
Byznys menu

Místo, kde je večeře či oběd požitkem. V La Verandě sázejí na pozitivní emoce

Podnik má atmosféru jako vystřiženou z francouzského venkova. Žádná škrobená snobská noblesa, ale... více
Restaurace 13.12.2018
Názory

Komentář Ivana Straky: Kachna, zvyklosti, tradice a národní hrdost

Blíží se svátky obžerství, hysterie a netolerance. Ano, mám na mysli Vánoce. Obžerství je jasné,... více
Názory 12.12.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Ve Strakonicích dělají jedinečné pokrmy

Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích... více
Domácí 11.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč si restaurace nemáme vybírat podle sociálních sítí

Když nedávno pobyl v Praze, zašel si bollywoodský... více
Jídlo 07.12.2018
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák i... více
Restaurace 06.12.2018

Slazené nápoje jsou peklo, lidé netuší, kolik energie do sebe dostanou, říká expertka na výživu

Lidé často jedí méně, než by měli, sní kvantum... více
Domácí 04.12.2018

Filip Fingl střídá Jana Matějů ve vedení společnosti Dáme jídlo

Dáme jídlo, společnost podnikající na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, mění své... více
Pro HR manažery 02.12.2018
VIDEO

Pět nejlepších restaurací podle Maurerova výběru. Jedna je z Brna, ostatní z Prahy

Ve čtvrtek 29. listopadu proběhlo slavnostní vyhlášení gastronomické ankety Maurerův výběr Grand... více
Domácí 02.12.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

Jakákoli restaurace nazvaná Laboratoř jídla vás... více
Jídlo 30.11.2018
Byznys menu

La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga

Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... více
Restaurace 29.11.2018

Novým výkonným ředitelem rozvozce Dáme jídlo bude Filip Fingl, jenž přichází ze společnosti Mall Group

Společnost Dáme jídlo, zprostředkovatel a... více
Byznys 26.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

V raných 90. letech minulého století sídlila na... více
Jídlo 24.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V restauraci nejsou problémem děti, ale jejich rodiče

Internetový gastronomický časopis Spirit nedávno... více
Jídlo 23.11.2018
Byznys menu

Kreativní Benjamin gastronomickým magnetem Vršovic

Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají... více
Restaurace 22.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Video 21.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Domácí 21.11.2018

Restaurace Speciál vypadá speciálně jen na papíře. Některá jídla jsou překombinovaná, v jiných zase necítíte ingredience, které by v nich měly být

Na papíře v menu to vypadalo tak lákavě. Mezi... více
Jídlo 16.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: České víno a jídlo v roce jedna

Jsme zvyklí jíst strašně rychle, večeře u nás trvá čtvrt hodiny. Z průzkumů ale víme, že se nejvíc... více
Jídlo 16.11.2018
Byznys menu

Není koleno jako koleno. V Mostecké ulici otevřeli podnik zaměřený na pochoutky z vepřového

Potěší kombinace tankové plzně a vzorně... více
Restaurace 15.11.2018
  Celkem nalezeno: 2938.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama