reklama

Téma: jídlo

Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Jídlo 0 11:30
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Bagety, chléb a dorty s vůní Francie

Petite France je pekařský obchod na pražském Novém Městě, inspirovaný francouzskými cestami svých... více
Jídlo 0 09:49
Pracovní oběd

Navždy skautem. Novými členy se často stávají dospělí, říká ředitel Skautského institutu Miloš Říha

Uzel na skautském šátku se prý nesmí rozvázat,... více
Páteční oběd 0 18.08.2017

Zápisky protivného hosta

Když michelinský šéfkuchař netrpí závratí Od 1. do 10. září mají všichni návštěvníci metropole příležitost poobědvat či povečeřet vysoko nad Prahou.... více
Jídlo 0 18.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 0 21.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou... více
Jídlo 0 17.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Letní těstoviny v Café Záhorský a Veganland počtvrté v Praze

Café Záhorský je příjemná designová kavárna v... více
Jídlo 0 14.08.2017

Zápisky protivného hosta

Japonsko-české párování Nymburský podnik Sushi 4 You o sobě dával vědět dlouho dopředu, a tak když před pár týdny konečně otevřel, Gourmetguru se... více
Jídlo 0 11.08.2017
ego!

Risotto s duší flamenca: Připravte si paellu s čerstvými surovinami z moře i země

Obří pánev, na níž se dusí rýže s masem, zeleninou, plody moře, ovoněná šafránem. Paella je... více
Jídlo 0 11.08.2017

Gastroakce pro druhou polovinu léta: Francouzský kuchařský host V Zátiší i cibulová slavnost na česko-rakouských hranicích

Na druhou polovinu léta chystají české... více
Jídlo 0 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 0 10.08.2017

Denně připravíme sedm tisíc jídel, říká šéf sítě kantýn a kuchař Filip Sajler. Pro firmy je jídelna konkurenční výhodou

Kuchař a podnikatel Filip Sajler provozuje síť 13... více
Probyznysinfo 0 08.08.2017

Denně připravíme sedm tisíc jídel, říká šéf sítě kantýn a kuchař Filip Sajler. Pro firmy je jídelna konkurenční výhodou

Kuchař a podnikatel Filip Sajler provozuje síť 13... více
Lidé 0 13.08.2017

Bez řízků se nepracuje. Dělníci je vyžadují

Kuřecí a vepřové smažené řízky se často objevují na jídelníčcích firemních jídelen. Každý týden je nabízí kantýna v Avastu, ve Škodě Auto i jídelna... více
Lidé 0 07.08.2017

Zápisky protivného hosta

Toustové variace Naše Toustárna, jak zní název bistra s pekárnou v pražských Holešovicích, oslaví v září druhé narozeniny. Gourmetguru zde nenarazil... více
Jídlo 0 04.08.2017
ego!

Pokrm španělských pastevců: Gazpacho je jednoduchá pochoutka, která v létě osvěží

Někteří tvrdí, že existuje 6 milionů verzí španělské zeleninové polévky. Údajně ji vymysleli chudí... více
Jídlo 0 04.08.2017
ego!

Je ve mně trochu Bati, říká milovnice rybích pokrmů a právnička Alice Kubíčková

Alice Kubíčková se do advokacie snaží vnést více lidskosti. "Nejsem právnička, která kráčí přes... více
Páteční oběd 0 04.08.2017

Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost

Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického... více
Jídlo 0 03.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 0 07.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo 0 01.08.2017
ego!

Křupavá pochoutka faraonů: Falafel lze připravit luxusně i jako fastfood. Skvěle se hodí do burgeru

Kdo by někdy nezkoušel karbanátky z luštěnin.... více
Jídlo 0 28.07.2017

Zápisky protivného hosta

Finestra v novém Skupina La Collezione italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho zastřešuje pět bister a obchůdků s delikatesami, jež spojuje název La... více
Jídlo 0 28.07.2017
Pracovní oběd

Největší oříšek byl ázerbájdžánský chléb, říká Pavel Jandura, který dodává do světa velké pekařské stroje

V Rusku, Ázerbájdžánu, Ghaně nebo Chile. Tam... více
Páteční oběd 0 28.07.2017

O zahradní gril je potřeba správně pečovat. Jak na něm připravit skvělou letní pizzu?

Zahradní grily se v létě nezastaví. Aby nám však... více
Jídlo 0 27.07.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 0 28.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Steak s haluškami na talíři ve Vrchlabí zaskočí, ale rozhodně nezklame

Cestou z dovolené v horách se Gourmetguru... více
Jídlo 0 25.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo 0 25.07.2017

Usilujeme o to, aby lidé přemýšleli o stravování, říkají výrobci proteinové směsi Fit-day. Vyváží ji do 19 zemí

Jakub a Jitka Molnárovi se před pěti lety... více
Jídlo 0 25.07.2017

DámeJídlo.cz dováží do parku nebo k bazénu. Služba rozjíždí pick-up pointy na piknikových místech

Služba DámeJídlo.cz přišla s novinkou - jídlo a... více
Jídlo 0 21.07.2017
Pracovní oběd

Za rok to roztočíme na Letenském kolotoči, říká ředitel Národního technického muzea Karel Ksandr

O Karlu Ksandrovi se říká, že dbá na společenský... více
Páteční oběd 0 21.07.2017
Moje specialita

Jak připravit "opálený krém" Creme brulee? Potřebujete čtyři ingredience, radí šéfkuchař

Podle názvu bychom ho označili za francouzskou... více
Jídlo 0 26.07.2017

Zápisky protivného hosta

Konec jedné Story Malou restauraci s kavárnou uprostřed vilek na pražských Petřinách si mladý kuchař Michal Černý (na obrázku) s manželkou Zuzanou... více
Jídlo 0 21.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 0 21.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Toustové variace u Libeňského mostu

Naše toustárna je malé bistro s pekárnou s velkým výběrem domácího pečiva a plněných toustů a... více
Jídlo 0 20.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 0 24.07.2017

Notebook Miloše Čermáka: Co nám přebývá ke štěstí?

Jeden můj kamarád poptává na Facebooku zkušenosti, jaké to je být vegetariánem, případně veganem.... více
Notebook miloše čermáka 0 22.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Chrám asijských chutí v uličkách Starého Města

Asian Temple ve staroměstské Bílkově ulici vede kosmopolitní tým v čele s indonéským šéfkuchařem.... více
Jídlo 0 20.07.2017

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo 0 21.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo 0 18.07.2017
Video

Takhle se vaří pro Petera Sagana. Podívejte se do kuchyně týmu Bora

Při profesionálních závodech je potřeba neustále doplňovat energii. O to se stará tým kuchařů.... více
Zahraniční 0 17.07.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Hotel Kristian pod Boubínem nabízí poctivou šumavskou gastronomii

Ve vesnici Kubova Huť mezi šumavskými kopci... více
Jídlo 0 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 0 14.07.2017

Zápisky protivného hosta

V salabce jako na Moravě Kdyby ve vzdáleném údolí nevykukovalo "sto" věží hlavního města, Gourmetguru by jen stěží uvěřil, že nestojí uprostřed... více
Jídlo 0 14.07.2017
Pracovní oběd

Zakladatel Liftaga Ondřej Krátký: Nechceme být průtokovým ohřívačem amatérských šoférů

Pro lidi, jejichž životy se odvíjejí ve světě... více
Páteční oběd 0 14.07.2017

V Praze se bude vařit a rozdávat 1000 skleniček džemu zdarma. Z ovoce, které by jinak přišlo nazmar

Nedělní akcí Jam Session chce iniciativa Zachraň... více
Byznys 0 14.07.2017

Letní gastrotipy: Zahradní grilování na Žofíně a opilé zmrzliny

K létu patří grilování a zkoušení neobvyklých příchutí zmrzlin. K obojímu vám proto přinášíme tipy... více
Jídlo 0 13.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 0 17.07.2017
DVTV

Nejvíc mě překvapil luncheonmeat, říká Jan Pivoňka o testování výrobků prodávaných v různých zemích

Značka má být nositelem kvality, ale někdo musí... více
Domácí 0 12.07.2017
  Celkem nalezeno: 2624.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama