reklama

Téma: jídlo

3 nejlepší: Dobroty pro řidiče i pasažéry. Víme, kde se nejlépe najíst u dálnice D1

V blízkosti dálnice D1 najdete několik podniků,... více
Domácí 21.10.2018

Café Elektric je kavárna, bistro i večerní bar odkazující na 20. léta. Odlišuje se svým stylem i menu, za nímž stojí mladá šéfkuchařka

Pamatujete ještě na sklepní klub v pražském... více
Jídlo 19.10.2018
Ekonom

V pražském Drnu se zabydlela pobočka proslulého řetězce italských restaurací

Pizza z L'Osterie zaujme křupavým těstem i velkým rozměrem o průměru 45 centimetrů. Dvojice si může... více
Restaurace 18.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tady vám bude dobře i bez mobilního signálu. Úspěšná restaurace, kde zrušili bláboly

"Zrušili jsme kuřecí steak s broskví a všechny... více
Domácí 16.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč je v kurzu degustační menu

Před časem psaly britské noviny o tom, jak pořád víc luxusních restaurací ruší stálá menu a... více
Jídlo 12.10.2018
Byznys menu

Ze zapomenutých surovin gastronomickou chloubou. Restaurace U Malířů vzdává hold české kuchyni

Restaurace nabízí kombinaci tradiční české a... více
Restaurace 11.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Kavárna v Bořeticích kousek od dálnice D2, kam jezdí lidé z celé republiky kvůli fotce i kávě

Oblíbená kavárna Dvorek v Bořeticích na jižní... více
Domácí 09.10.2018
Velké čtení

Nechte za sebe ve volbách hlasovat instagramový účet. A jak focení jídla souvisí s ponožkami v sandálech?

Nedávno jsem si začal fotit jídlo. Když mi ho v... více
Autorská strana 05.10.2018
Byznys menu

Kavárenský řetězec Lagarto se na severu Čech zabydlel již ve třech městech

Překvapí netradiční způsob servírování dezertů ve sklenicích. Při přípravě dortů cukráři... více
Restaurace 04.10.2018

Šéfkuchař Pavel Býček sice ztratil michelinskou hvězdu, ale určitě ne kulinářský um. Přesto v holešovickém Eatery chuťové bomby střídají chuťové absťáky

Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila... více
Jídlo 30.09.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Úžasné jídlo a perfektní drinky. Tenhle jihočeský bar může jít inspirací ostatním

Tohle místo v Českých Budějovicích bude chtít... více
Domácí 25.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije bistro!

Bistrománie, která zachvátila nejen Prahu, už zasáhla i michelinské kuchaře. Když jsem nedávno... více
Jídlo 23.09.2018
Byznys menu

Moderní fusion v luxusním prostředí pankráckého mrakodrapu

Šéfkuchař pražského podniku Aureole Jiří Král sází na kreativní kuchyni s neotřelými kombinacemi.... více
Restaurace 20.09.2018

Společně, bláznivě a hlavně dobře. La Loca má uvolněně sofistikované menu, jednoduchá jídla spojují kvalitní suroviny a perfektní práce v kuchyni

V Praze nenajdete druhou restauraci jako La Loca.... více
Jídlo 14.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Vive la France!

Kritik jídla deníku Financial Times a bývalý londýnský restauratér Nick Lander nedávno napsal... více
Jídlo 14.09.2018
Ekonom

Fine dining na Žižkovské věži. Restaurace Oblaca nabízí nevšední zážitky

Pražský Oblaca Restaurant se pyšní skvělým výhledem a příjemnou atmosférou. Vedle nabídky... více
Restaurace 13.09.2018
Byznys menu

To nejlepší ze světa burgerů v Bejzmentu či na největším evropském Burgerfestu

Atmosféra smíchovské burgrárny dýchá pravou Amerikou. Nikdo nemá problémy s výslovností, neboť... více
Restaurace 12.09.2018
Velké čtení

V Česku je mnoho šéfcukrářů, kteří přeceňují své zkušenosti. Důležité je sbírat znalosti z jiných zemí a kultur, říká Lukáš Skála

Lukáš Skála tvrdí, že cukráři jsou trochu ušláplí... více
Portrét 31.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Jak poznáte dobrou restauraci?

Když jsem naposled přišel do pražské restaurace Grand Cru, vzpomněl jsem si na Joëla... více
Jídlo 31.08.2018
Video

Italský umělec bojuje proti neonacismu pomocí graffiti. Hákové kříže mění v jídlo

V ulicích měst se na zdech občas objeví hákové kříže nebo jiné nacistické symboly, které tam... více
Zahraniční 25.08.2018
Byznys menu

Madame Lyn. Autentická vietnamská kuchyně nabízí klasiku i speciality

À la carte menu je stálé, v polední nabídce se však objevují i novinky a méně známé vietnamské... více
Restaurace 23.08.2018

Do pražského byznysu s rozvozem jídla vstupuje další hráč. Obědy nebo večeře nově rozváží i řidiči Uberu

Řidiči společnosti Uber už nebudou fungovat pouze... více
Byznys 22.08.2018
Ekonom

Festina Lente čili Spěchejte pomalu. To radí nový podnik v Šáreckém údolí

Středomořská atmosféra, parádní jídla z grilu a prostorná terasa. V podniku si také můžete nakoupit... více
Restaurace 20.08.2018

Mistr kuchař se vrací. Nová restaurace Kalina v Anežském klášteře má výrazně levnější a jednodušší nabídku, jakým podnikem se stane ale ukáže teprve čas

Chvíli se spekulovalo, jestli to není definitivní... více
Jídlo 11.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co nám zbude po Pohlreichovi?

Nebojte, není to nekrolog. Nebo aspoň ne úplně. Hubatý restauratér a kuchař Zdeněk Pohlreich... více
Jídlo 12.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Od Rohlíku.cz chci rohlíky

Schytali jsme to doma hned dvakrát: já jako novinář a manželka jako zákaznice. Internetový... více
Jídlo 03.08.2018

Syrová radost. Yami Sushi Bistro kombinuje slušnou kvalitu s dobrou cenou. Všechny ryby jsou perfektně připravené a výborně i chutnají

Může za to náhoda. Po několika letech jsem chtěl... více
Jídlo 05.08.2018

Trendu zdravější stravy se začínají chytat velké společnosti. Nestlé rozjelo v Japonsku program, v němž odborníci analyzují fotky jídla i DNA zákazníků

V Japonsku je stále větším trendem specializovaná... více
Byznys 02.08.2018
Byznys menu

Večeře v oblacích se vrací do Prahy, menu se vrací do výšky 50 metrů nad zemí

Speciality servírované na plošině připravil francouzský rytíř gastronomie Dalibor Navrátil. Na... více
Restaurace 20.08.2018

Rozvoz jídel Wolt v Česku cílí na labužníky, ti si ale připlatí. Letos na český trh přijde navíc ještě Uber Eats

Dosavadní lídr v rozvážce pokrmů − firma... více
Podniky a trhy 01.08.2018

Letošní slabá úroda může v Německu zkrátit hranolky. Kvůli suchu a horku bude méně velkých brambor

Tradiční řízek nebo currywurst si bez nich řada... více
Události 01.08.2018
Byznys menu

Oblíbená restaurace ve Špindlerově Mlýně sází na moderní, kosmopolitní kuchyni

V hotelu Harmony potěší jak prvotřídní wellness, tak fantastický výhled na hřebeny Krkonoš.... více
Restaurace 20.08.2018

Restaurace K The Two Brothers nabízí poctivou indickou kuchyni. Provedení jídel je tak čisté, že i po třetím chodu máte chuť na dezert

Nemůžete se splést. Sotva sem vejdete, hned... více
Jídlo 24.07.2018
Rozhovor

Není v pořádku, když vám někde nabídnou guláš za 79 korun. To buď není dobré jídlo, nebo to nebude dlouho fungovat, říká šéfkuchař z restaurace Sia Jiří Štift

HN: Co jste si dal dnes k jídlu? Měl jsem z naší... více
Rozhovor 20.07.2018
Ekonom

Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku

Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout... více
Restaurace 20.08.2018

Plnou chutí vpřed. Restaurace La Farma je nenápadnou kvalitou s čistým provedením jídel, nabídka vín ale zavání koncem 70. let

Nová vinohradská restaurace La Farma, otevřená v... více
Jídlo 16.07.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Konečně dobýváme pravý Vietnam

Česko dlouho mořila pseudovietnamská bistra, s nimiž Vietnamci udělali vlastní gastronomii stejně... více
Jídlo 16.07.2018
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 20.08.2018

Tady to žije! Jak se z Výtoně a Krymské staly vyhlášené ulice, kam se jezdí za dobrým jídlem i propitou nocí

Výtoň i Krymská ulice byly ještě před šesti lety... více
Reportáž 29.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Buď dobrý a jez draze

Tak jsem se o sobě v Hobuletu, radničních novinách Prahy 7, kde bydlím, dočetl, že nejsem dobrý... více
Jídlo 29.06.2018

Velké věci v malé obci. Davide Lagomarsino vaří v horoměřickém Unicu moderní italskou kuchyni šmrncnutou štiplavostí Asie

Italský kuchař Davide Lagomarsino objel kus světa... více
Jídlo 22.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Méně je více

Ještě zmenšíme porce, takže jídla budou i levnější. A budeme lidem říkat, ať si klidně objednají... více
Jídlo 24.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 20.08.2018

Všechno, co se nám podaří, je vlastně dobré kázání, říkají obyvatelé farmy Krišnův dvůr žijící podle staroindického učení

Oběd v Krišnově dvoře přibližuje, jaká jsou léta... více
Reportáž 15.06.2018

Nově neznamená vždy lépe. Menu v Urxova 10 je určitě současnější než mělo předchozí Porto, směrem dolů naopak zamířila obsluha

Z karlínského Porta je od dubna Urxova 10, což je... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 20.08.2018

Pomaleji, ale dobře. Obědové menu v Café Lounge trumfne svou kvalitou většinu denních menu v Česku

Měl jsem to vlastně tušit. Když se nějaký podnik... více
Jídlo 08.06.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018
  Celkem nalezeno: 2881.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama