reklama

Téma: jídlo

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč si restaurace nemáme vybírat podle sociálních sítí

Když nedávno pobyl v Praze, zašel si bollywoodský... více
Jídlo 07.12.2018
Byznys menu

Když je chuť na prvním místě

Restaurace V Zahradě boduje atmosférou. Šéfkuchař sází na kvalitní sezonní suroviny, maso i ryby si udí ve vlastní udírně. Potěší sulc, tatarák i... více
Restaurace 06.12.2018

Slazené nápoje jsou peklo, lidé netuší, kolik energie do sebe dostanou, říká expertka na výživu

Lidé často jedí méně, než by měli, sní kvantum... více
Domácí 04.12.2018

Filip Fingl střídá Jana Matějů ve vedení společnosti Dáme jídlo

Dáme jídlo, společnost podnikající na poli zprostředkování a dovozu jídla z restaurací, mění své... více
Pro HR manažery 02.12.2018
VIDEO

Pět nejlepších restaurací podle Maurerova výběru. Jedna je z Brna, ostatní z Prahy

Ve čtvrtek 29. listopadu proběhlo slavnostní vyhlášení gastronomické ankety Maurerův výběr Grand... více
Domácí 02.12.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

Jakákoli restaurace nazvaná Laboratoř jídla vás... více
Jídlo 30.11.2018
Byznys menu

La Casa: Steaky v rytmu argentinského tanga

Restaurace disponuje čtyřmi různými místnostmi, včetně dvou barů a lounge, z nichž některé jsou ideálním místem pro pořádání soukromých akcí či... více
Restaurace 29.11.2018

Novým výkonným ředitelem rozvozce Dáme jídlo bude Filip Fingl, jenž přichází ze společnosti Mall Group

Společnost Dáme jídlo, zprostředkovatel a... více
Byznys 26.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

V raných 90. letech minulého století sídlila na... více
Jídlo 24.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: V restauraci nejsou problémem děti, ale jejich rodiče

Internetový gastronomický časopis Spirit nedávno... více
Jídlo 23.11.2018
Byznys menu

Kreativní Benjamin gastronomickým magnetem Vršovic

Na hosty čeká krátké podvečerní nebo dlouhé večerní menu. Tradiční české suroviny získávají... více
Restaurace 22.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Video 21.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Na snídani do Liberce. Vegetariánské bistro dobylo celé město a táhne i masožravce

Ve vegetariánském bistru Mikyna dělají úžasné snídaně i brunche, mají výběrovou kávu i dobré... více
Domácí 21.11.2018

Restaurace Speciál vypadá speciálně jen na papíře. Některá jídla jsou překombinovaná, v jiných zase necítíte ingredience, které by v nich měly být

Na papíře v menu to vypadalo tak lákavě. Mezi... více
Jídlo 16.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: České víno a jídlo v roce jedna

Jsme zvyklí jíst strašně rychle, večeře u nás trvá čtvrt hodiny. Z průzkumů ale víme, že se nejvíc... více
Jídlo 16.11.2018
Byznys menu

Není koleno jako koleno. V Mostecké ulici otevřeli podnik zaměřený na pochoutky z vepřového

Potěší kombinace tankové plzně a vzorně... více
Restaurace 15.11.2018
Video

První svíčková Gastromapy padla v domově Magdaleny Dobromily Rettigové. Kuchař hotelu Aplaus připravuje masa déle při nižších teplotách, aby si zachovala chuť

V restauraci Bohém v litomyšlském hotelu Aplaus... více
Domácí 14.11.2018

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

Celé to začalo tak slibně. Můj učitel italštiny... více
Jídlo 15.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kdo dnes potřebuje Michelin? My všichni!

S boomem "občanských" hodnoticích serverů typu TripAdvisoru se poslední dobou objevily i diskuse,... více
Jídlo 09.11.2018
Byznys menu

Meat Beer: Hrátky s českou kuchyní v centru Prahy

Potěší kreativní prezentace bůčku i chuťově delikátní makrela. Od pondělí do pátku vyzkoušejte... více
Restaurace 08.11.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Marinovaný bůček i šišky s mákem. Jídla podle babiček servírují v Bedřichově na okraji Špindlerova Mlýna

Staročeský houbovec, dančí hřbet nebo císařský... více
Domácí 06.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zkraťte to!

V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední... více
Jídlo 02.11.2018
Byznys menu

Sázka na chutě první republiky. Tiskárna představuje jídla v autentické podobě

Nečekané chutě i překvapivé kombinace pokrmů podle starých kuchařek. Vedle stálého je k dispozici... více
Restaurace 01.11.2018
video

Nejztracenější bistro v lese, kam vede jen polňačka, a přece mají stále plno

Báječné několik hodin tažené trhané vepřové maso mezi chleby, skvělý roastbeef, výborný pistáciový... více
Domácí 30.10.2018
Ekonom

Kosmopolitní kuchyně v Podolí. Restaurace Soho získává své hosty kreativitou

Atmosféru podniku dokresluje do detailů promyšlený interiér. Vedle klasického menu potěší nabídka... více
Restaurace 01.11.2018
Video

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Místo, které vás totálně vyklidní. A k tomu skvělé jídlo, třeba v podobě tataráku

Na hranicích s Polskem, kousek od... více
Domácí 23.10.2018

3 nejlepší: Dobroty pro řidiče i pasažéry. Víme, kde se nejlépe najíst u dálnice D1

V blízkosti dálnice D1 najdete několik podniků,... více
Domácí 21.10.2018

Café Elektric je kavárna, bistro i večerní bar odkazující na 20. léta. Odlišuje se svým stylem i menu, za nímž stojí mladá šéfkuchařka

Pamatujete ještě na sklepní klub v pražském... více
Jídlo 19.10.2018
Ekonom

V pražském Drnu se zabydlela pobočka proslulého řetězce italských restaurací

Pizza z L'Osterie zaujme křupavým těstem i velkým rozměrem o průměru 45 centimetrů. Dvojice si může... více
Restaurace 18.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Tady vám bude dobře i bez mobilního signálu. Úspěšná restaurace, kde zrušili bláboly

"Zrušili jsme kuřecí steak s broskví a všechny... více
Domácí 16.10.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Proč je v kurzu degustační menu

Před časem psaly britské noviny o tom, jak pořád víc luxusních restaurací ruší stálá menu a... více
Jídlo 12.10.2018
Byznys menu

Ze zapomenutých surovin gastronomickou chloubou. Restaurace U Malířů vzdává hold české kuchyni

Restaurace nabízí kombinaci tradiční české a... více
Restaurace 11.10.2018
Gastromapa Lukáše Hejlíka

Kavárna v Bořeticích kousek od dálnice D2, kam jezdí lidé z celé republiky kvůli fotce i kávě

Oblíbená kavárna Dvorek v Bořeticích na jižní... více
Domácí 09.10.2018
Velké čtení

Nechte za sebe ve volbách hlasovat instagramový účet. A jak focení jídla souvisí s ponožkami v sandálech?

Nedávno jsem si začal fotit jídlo. Když mi ho v... více
Autorská strana 05.10.2018
Byznys menu

Kavárenský řetězec Lagarto se na severu Čech zabydlel již ve třech městech

Překvapí netradiční způsob servírování dezertů ve sklenicích. Při přípravě dortů cukráři... více
Restaurace 04.10.2018

Šéfkuchař Pavel Býček sice ztratil michelinskou hvězdu, ale určitě ne kulinářský um. Přesto v holešovickém Eatery chuťové bomby střídají chuťové absťáky

Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila... více
Jídlo 30.09.2018

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Úžasné jídlo a perfektní drinky. Tenhle jihočeský bar může jít inspirací ostatním

Tohle místo v Českých Budějovicích bude chtít... více
Domácí 25.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije bistro!

Bistrománie, která zachvátila nejen Prahu, už zasáhla i michelinské kuchaře. Když jsem nedávno... více
Jídlo 23.09.2018
Byznys menu

Moderní fusion v luxusním prostředí pankráckého mrakodrapu

Šéfkuchař pražského podniku Aureole Jiří Král sází na kreativní kuchyni s neotřelými kombinacemi.... více
Restaurace 20.09.2018

Společně, bláznivě a hlavně dobře. La Loca má uvolněně sofistikované menu, jednoduchá jídla spojují kvalitní suroviny a perfektní práce v kuchyni

V Praze nenajdete druhou restauraci jako La Loca.... více
Jídlo 14.09.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Vive la France!

Kritik jídla deníku Financial Times a bývalý londýnský restauratér Nick Lander nedávno napsal... více
Jídlo 14.09.2018
Ekonom

Fine dining na Žižkovské věži. Restaurace Oblaca nabízí nevšední zážitky

Pražský Oblaca Restaurant se pyšní skvělým výhledem a příjemnou atmosférou. Vedle nabídky... více
Restaurace 13.09.2018
Byznys menu

To nejlepší ze světa burgerů v Bejzmentu či na největším evropském Burgerfestu

Atmosféra smíchovské burgrárny dýchá pravou Amerikou. Nikdo nemá problémy s výslovností, neboť... více
Restaurace 12.09.2018
Velké čtení

V Česku je mnoho šéfcukrářů, kteří přeceňují své zkušenosti. Důležité je sbírat znalosti z jiných zemí a kultur, říká Lukáš Skála

Lukáš Skála tvrdí, že cukráři jsou trochu ušláplí... více
Portrét 31.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Jak poznáte dobrou restauraci?

Když jsem naposled přišel do pražské restaurace Grand Cru, vzpomněl jsem si na Joëla... více
Jídlo 31.08.2018
Video

Italský umělec bojuje proti neonacismu pomocí graffiti. Hákové kříže mění v jídlo

V ulicích měst se na zdech občas objeví hákové kříže nebo jiné nacistické symboly, které tam... více
Zahraniční 25.08.2018
Byznys menu

Madame Lyn. Autentická vietnamská kuchyně nabízí klasiku i speciality

À la carte menu je stálé, v polední nabídce se však objevují i novinky a méně známé vietnamské... více
Restaurace 23.08.2018

Do pražského byznysu s rozvozem jídla vstupuje další hráč. Obědy nebo večeře nově rozváží i řidiči Uberu

Řidiči společnosti Uber už nebudou fungovat pouze... více
Byznys 22.08.2018
  Celkem nalezeno: 2906.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama