reklama

Téma: jídlo

Ekonom

Festina Lente čili Spěchejte pomalu. To radí nový podnik v Šáreckém údolí

Středomořská atmosféra, parádní jídla z grilu a prostorná terasa. V podniku si také můžete nakoupit... více
Restaurace 20.08.2018

Mistr kuchař se vrací. Nová restaurace Kalina v Anežském klášteře má výrazně levnější a jednodušší nabídku, jakým podnikem se stane ale ukáže teprve čas

Chvíli se spekulovalo, jestli to není definitivní... více
Jídlo 11.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co nám zbude po Pohlreichovi?

Nebojte, není to nekrolog. Nebo aspoň ne úplně. Hubatý restauratér a kuchař Zdeněk Pohlreich... více
Jídlo 12.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Od Rohlíku.cz chci rohlíky

Schytali jsme to doma hned dvakrát: já jako novinář a manželka jako zákaznice. Internetový... více
Jídlo 03.08.2018

Syrová radost. Yami Sushi Bistro kombinuje slušnou kvalitu s dobrou cenou. Všechny ryby jsou perfektně připravené a výborně i chutnají

Může za to náhoda. Po několika letech jsem chtěl... více
Jídlo 05.08.2018
Byznys menu

Večeře v oblacích se vrací do Prahy, menu se vrací do výšky 50 metrů nad zemí

Speciality servírované na plošině připravil francouzský rytíř gastronomie Dalibor Navrátil. Na... více
Restaurace 20.08.2018

Rozvoz jídel Wolt v Česku cílí na labužníky, ti si ale připlatí. Letos na český trh přijde navíc ještě Uber Eats

Dosavadní lídr v rozvážce pokrmů − firma... více
Podniky a trhy 01.08.2018

Letošní slabá úroda může v Německu zkrátit hranolky. Kvůli suchu a horku bude méně velkých brambor

Tradiční řízek nebo currywurst si bez nich řada... více
Události 01.08.2018
Byznys menu

Oblíbená restaurace ve Špindlerově Mlýně sází na moderní, kosmopolitní kuchyni

V hotelu Harmony potěší jak prvotřídní wellness, tak fantastický výhled na hřebeny Krkonoš.... více
Restaurace 20.08.2018

Restaurace K The Two Brothers nabízí poctivou indickou kuchyni. Provedení jídel je tak čisté, že i po třetím chodu máte chuť na dezert

Nemůžete se splést. Sotva sem vejdete, hned... více
Jídlo 24.07.2018
Rozhovor

Není v pořádku, když vám někde nabídnou guláš za 79 korun. To buď není dobré jídlo, nebo to nebude dlouho fungovat, říká šéfkuchař z restaurace Sia Jiří Štift

HN: Co jste si dal dnes k jídlu? Měl jsem z naší... více
Rozhovor 20.07.2018
Ekonom

Česká kuchyně nejen pro turisty. Restaurant Nuance oživuje českou klasiku

Restaurace již několik let prezentuje současné české umění. Až do podzimu si zde můžete prohlédnout... více
Restaurace 20.08.2018

Plnou chutí vpřed. Restaurace La Farma je nenápadnou kvalitou s čistým provedením jídel, nabídka vín ale zavání koncem 70. let

Nová vinohradská restaurace La Farma, otevřená v... více
Jídlo 16.07.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Konečně dobýváme pravý Vietnam

Česko dlouho mořila pseudovietnamská bistra, s nimiž Vietnamci udělali vlastní gastronomii stejně... více
Jídlo 16.07.2018
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 20.08.2018

Tady to žije! Jak se z Výtoně a Krymské staly vyhlášené ulice, kam se jezdí za dobrým jídlem i propitou nocí

Výtoň i Krymská ulice byly ještě před šesti lety... více
Reportáž 29.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Buď dobrý a jez draze

Tak jsem se o sobě v Hobuletu, radničních novinách Prahy 7, kde bydlím, dočetl, že nejsem dobrý... více
Jídlo 29.06.2018

Velké věci v malé obci. Davide Lagomarsino vaří v horoměřickém Unicu moderní italskou kuchyni šmrncnutou štiplavostí Asie

Italský kuchař Davide Lagomarsino objel kus světa... více
Jídlo 22.06.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Méně je více

Ještě zmenšíme porce, takže jídla budou i levnější. A budeme lidem říkat, ať si klidně objednají... více
Jídlo 24.06.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 20.08.2018

Všechno, co se nám podaří, je vlastně dobré kázání, říkají obyvatelé farmy Krišnův dvůr žijící podle staroindického učení

Oběd v Krišnově dvoře přibližuje, jaká jsou léta... více
Reportáž 15.06.2018

Nově neznamená vždy lépe. Menu v Urxova 10 je určitě současnější než mělo předchozí Porto, směrem dolů naopak zamířila obsluha

Z karlínského Porta je od dubna Urxova 10, což je... více
Jídlo 17.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 20.08.2018

Pomaleji, ale dobře. Obědové menu v Café Lounge trumfne svou kvalitou většinu denních menu v Česku

Měl jsem to vlastně tušit. Když se nějaký podnik... více
Jídlo 08.06.2018

Naše chutě jsou pořád barbarské

"V jednoduchosti je velká síla," říká šéfkuchař pražské restaurace Benjamin Pavol Pavlík. Inspiraci už pár let hledá ve Skandinávii, odkud si přináší... více
Komerční speciál grilování 08.06.2018
Ekonom

Pivovarský hotel láká k Berounce

Od roku 2010 je v Letech u Dobřichovic pivovar s hotelem. Využívají ho převážně zahraniční turisté, kteří to mají blízko jak na Karlštejn, tak do... více
24 hodin v... 20.08.2018

Záměr státu dostat sociálně slabé do školky nevyšel. Podle inspekce by pomohlo dotování stravného a dopravy

Povinná předškolní docházka, která cílila na děti... více
Události 04.06.2018

Až moc velká žranice. V restauraci Na Břetislavce u Šáreckého údolí nabízí dobré hospodské klasiky, jen porce jsou zbytečně velké

Sice jste stále ještě v Praze, celé to ale vypadá... více
Jídlo 01.06.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 17.08.2018

Dobré jednoduché jídlo stačí. Dream Food je moderní a stylové bistro s chytrým menu, kde hlavní roli hraje domácí chleba

Nové bistro Dream Food jsem objevil jen proto, že... více
Jídlo 25.05.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Není láska jako láska

Jean-Claude Vrinat, šéfkuchař a majitel tříhvězdičkové pařížské restaurace Taillevent a také syn... více
Jídlo 28.05.2018

Levné pivo, hotovky za pár korun a osobitá atmosféra. Vydali jsme se po českých nádražkách za jejich hostinskými a štamgasty

Pivo, smažené jídlo a zvláštní pocit, když člověk... více
Téma 25.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.08.2018

Jídlo k literatuře prostě patří. Uvařte si hrabalovské kančí se šípkovou omáčkou a rozmarýnem ze Slavnosti sněženek

Jablko pro Sněhurku. Pečínka z hada pro krále... více
Jídlo 13.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

V restauraci servírují burger s tarantulí. Exotickou specialitu ochutná jen pár výherců

V restauraci v Jižní Karolíně zařadili dubnovou... více
Zahraniční 29.04.2018
Elektronická tužka

Česko bojuje proti dětské obezitě. S pamlskovou vyhláškou to ale úředníci přehnali, od září se zmírní

Pamlsková vyhláška kvůli nepoužitelnosti v praxi... více
Elektronická tužka 27.04.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

Co čekat od bistra s lyrickým názvem Hezky česky,... více
Jídlo 27.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nechtěná recyklace: Kdysi odhozené plasty pronikají do potravin

Civilizace hledá únik ze zajetí plastů. Ty se hromadí v oceánech a v podobě mořských produktů se... více
Další témata 26.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 17.08.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 17.08.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije sekaná!

Rakušané sice mluví německy a mají o něco víc peněz než my, nikdo se nám ale nepodobá tak jako oni.... více
Jídlo 07.04.2018

Velikonoční menu od šéfkuchařů: Jehněčí s topinamburovým pyré, řeřichová polévka se sušeným žloutkem a zapečený mazanec s hruškami

Velikonoce jsou za dveřmi a připravují se na ně i... více
Ego 29.03.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 17.08.2018
  Celkem nalezeno: 2858.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama