reklama

Téma: jídlo

Neklidná zóna Jana Bartáčka: A netrhejte je krutě!

Editor Jan Bartáček píše svůj pravidelný sloupek pro ego! více
Sloupek 11:22

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nerušit s mobilem, jíme!

Poslední osobní zkušenost ze mě ohledně používání mobilů v restauraci dělá komunistu stalinského... více
Jídlo 11:05

Oběd na tácu i na stojáka. V pražských lidových jídelnách fronta občas stojí až za roh

Jsou rychlé, chutné, levné. Nejsou ale pro... více
Téma 10:45

Kouzlo zvané automat: Pražská Koruna byla ve své době revoluční, Londýňané si vymohli repliku na Oxford Street

Na dlaň, tácek i na vidličku, jídlo a nápoje... více
Téma 08:48
Byznys menu

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

Současné zlaté časy českého hotelnictví se začínají promítat do výrazného zlepšování... více
Jídlo a pití 18.01.2018
Byznys menu

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle. více
Restaurace 18.01.2018

Michelinskou hvězdu za trest

Světoznámé prestižní ocenění michelinská hvězda není jen pro nóbl restaurace a šéfkuchaře v nažehlených bílých uniformách. Důkazem je 72letá kuchařka... více
Foto týdne 18.01.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala... více
Jídlo a pití 17.01.2018

Nová kampaň Albertu říká, že stojí za to jíst lépe

Nová komunikace maloobchodní značky Albert chce být zákazníkům nápomocná při výběru potravin,... více
Reklama 12.01.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Snězte, co vám dáme

Na Facebooku i zvenku na zdi vypadalo stálé menu nově otevřeného Bistra Belcredi v přízemí... více
Jídlo 15.01.2018

Řeznická medicína: Připravte si poctivý sulc se zeleninou pro klouby i dietu

Na talíři se jen třese. S doprovodem octa a cibulky se na něj zase třesou ti, kdo milují... více
Jídlo 12.01.2018
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádními dortíky

V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty.... více
Restaurace 11.01.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci... více
Jídlo a pití 09.01.2018
Elikatesy

Příloha i hlavní hvězda: Jak připravit hedvábnou bramborovou kaši

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a... více
Jídlo a pití 05.01.2018

Symfonie mezi houskami: Připravte si šťavnatou klasiku s hovězím a slaninou

Rychlovka z fastfoodu i lahůdka stylových restaurací. Z různých mas nebo s kaviárem či lanýži. Také... více
Jídlo 08.01.2018

Recenze: Všechno dobré, konec špatný v Bistru Kaprova

Kuchař Tomáš Černý ví, že ďábel se v gastronomii skrývá v detailech. Vývar vyladil do posledního... více
Recenze 11.01.2018
Byznys menu

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem Nicoise.... více
Restaurace 04.01.2018
Pracovní oběd

Krize naučila lidi počítat, říká ředitelka AAA Auto Karolína Topolová

Ve vojenských SUV, jako je Mercedes G 500, příliš žen nepotkáte. "Je to sice nevzhledná krabice,... více
Páteční oběd 29.12.2017

Zápisky protivného hosta

Grils konečně griluje Netrpělivě očekávané bistro Grils v pražském Karlíně, nejnovější přírůstek ve známém řetězci Ambiente, po pár dnech zkušebního... více
Jídlo 22.12.2017
ego!

Chutě noci sváteční: Jako předkrm ke slavnostnímu jídlu zkuste terinku s foie gras

Ořechy, sušené ovoce, kaše..., devatero chodů, z některých se i věštilo. Dnešní vánoční menu se nám... více
Jídlo 22.12.2017
Ekonom - Svět 2018

Restaurace, které musíte navštívit

Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve... více
Závěrem 21.12.2017
Pracovní oběd

Máme hodně blízko k jídlu a inspiraci nacházíme v chutích, říká ředitelka komunikační agentury

Společnost Sun Marketing převzala Sandra Gligić... více
Páteční oběd 18.12.2017

Úplatek pro vánočního skřítka: Inspirujte se hravým lehkým dezertem ze švédské kuchyně

Sladká vůně prostupuje chodby domů, line se z... více
Jídlo 15.12.2017

Zápisky protivného hosta

Z food trucku do bistra Červenomodrou dodávku Salt'n'Pepa slovenského páru Radovana a Zuzany Tlstovičových známe z české metropole. Ve svém food... více
Jídlo 15.12.2017
Pracovní oběd

Nebudeme-li svorní, zanikneme. Poselství Libuše je stále aktuální, říká ředitel Národního divadla

Ředitel Národního divadla Jan Burian začne na... více
Lidé 17.12.2017
Byznys menu

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept:... více
Jídlo a pití 14.12.2017
Byznys menu

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či koláčky.... více
Restaurace 19.12.2017
Elikatesy

Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z gastronomické scény. Nově zařazujeme rubriku kuchařky a... více
Jídlo a pití 18.12.2017

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu... více
Jídlo a pití 11.12.2017

Jsem stále na startu, říká olympionik David Svoboda. S moderním pětibojem má velké plány

Moderní pětiboj Davidu Svobodovi přinesl... více
Páteční oběd 14.12.2017

Zápisky protivného hosta

K Mincovně přibyla Tiskárna David Kalina, jenž vede kuchyni v restauraci Mincovna na Staroměstském náměstí v Praze, se ujal funkce supervizora v... více
Jídlo 08.12.2017

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Za pozornost stojí... více
Restaurace 11.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za... více
Jídlo a pití 06.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

Lanýžový Mikuláš První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k... více
Jídlo a pití 04.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

K Mincovně přibyla Tiskárna Šéfkuchař David... více
Jídlo a pití 05.12.2017
Pracovní oběd

Když vymýšlím nové téma, představuji si, co by rád viděl obyčejný člověk, říká ředitel Galerie Tančící dům

Ve své kanceláři zůstává Robert Vůjtek mnohdy... více
Páteční oběd 05.12.2017

Zápisky protivného hosta

V Ungeltu sáhli po pistolích V pražském Restaurantu Ungelt objevil Gourmetguru novinku, která by mohla zajímat mnohé milovníky vína. Pozoruhodný,... více
Jídlo 01.12.2017

Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky

Tenhle vývar má sílu volského potahu, ostatně je připraven z hovězí oháňky. V puse je sametově... více
Jídlo 01.12.2017
Rozhovor

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Šéfkuchařka Kamila Rundusová alias Kamu vkládá do vaření velkou energii. Vydává se tisíce kilometrů... více
Jídlo a pití 04.12.2017

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno... více
Jídlo a pití 01.12.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... více
Restaurace 13.12.2017

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Vanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako... více
Jídlo a pití 29.11.2017
Video

Víme, kde v Praze dělají nejlepší kachnu se zelím. Nejlépe hodnocené jsou restaurace U Bansethů, U Kroka a U Modré kachničky

Kde vám udělají výbornou kachnu se zelím? Na... více
Domácí 28.11.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci... více
Jídlo a pití 28.11.2017

Tuřín dávno není symbolem bídy. Připravte si z něj skvělou zdravou pomazánku

Tuřín, zelenina, na níž kdysi přežívali lidé v časech nouze, neúrody jiných plodin i válek. Není... více
Jídlo 24.11.2017
Pracovní oběd

Ráda prodávám služby a produkty, které sama využívám, říká ředitelka dárkové balicí služby Giftisimo

Sama prý moc dárky balit neumí, přesto se stala... více
Páteční oběd 24.11.2017

Zápisky protivného hosta

Pařížský bar v pražském bistru V luxusním bistru Café la Crème v pražském Pachtově paláci Gourmetguru vždy obdivuje masivní dřevěný bar. Pídil... více
Jídlo 24.11.2017

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině... více
Jídlo a pití 23.11.2017
  Celkem nalezeno: 2772.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama