reklama

Téma: jídlo

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu... více
Jídlo a pití 08.12.2017

Jsem stále na startu, říká olympionik David Svoboda. S moderním pětibojem má velké plány

Moderní pětiboj Davidu Svobodovi přinesl... více
Páteční oběd 08.12.2017

Zápisky protivného hosta

K Mincovně přibyla Tiskárna David Kalina, jenž vede kuchyni v restauraci Mincovna na Staroměstském náměstí v Praze, se ujal funkce supervizora v... více
Jídlo 08.12.2017

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Za pozornost stojí... více
Restaurace 10.12.2017

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za... více
Jídlo a pití 06.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

Lanýžový Mikuláš První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k... více
Jídlo a pití 04.12.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

K Mincovně přibyla Tiskárna Šéfkuchař David... více
Jídlo a pití 05.12.2017
Pracovní oběd

Když vymýšlím nové téma, představuji si, co by rád viděl obyčejný člověk, říká ředitel Galerie Tančící dům

Ve své kanceláři zůstává Robert Vůjtek mnohdy... více
Páteční oběd 05.12.2017

Zápisky protivného hosta

V Ungeltu sáhli po pistolích V pražském Restaurantu Ungelt objevil Gourmetguru novinku, která by mohla zajímat mnohé milovníky vína. Pozoruhodný,... více
Jídlo 01.12.2017

Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky

Tenhle vývar má sílu volského potahu, ostatně je připraven z hovězí oháňky. V puse je sametově... více
Jídlo 01.12.2017
Rozhovor

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Šéfkuchařka Kamila Rundusová alias Kamu vkládá do vaření velkou energii. Vydává se tisíce kilometrů... více
Jídlo a pití 04.12.2017

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno... více
Jídlo a pití 01.12.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... více
Restaurace 04.12.2017

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Vanilkové rohlíčky patří k Vánocům stejně jako... více
Jídlo a pití 29.11.2017
Video

Víme, kde v Praze dělají nejlepší kachnu se zelím. Nejlépe hodnocené jsou restaurace U Bansethů, U Kroka a U Modré kachničky

Kde vám udělají výbornou kachnu se zelím? Na... více
Domácí 28.11.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci... více
Jídlo a pití 28.11.2017

Tuřín dávno není symbolem bídy. Připravte si z něj skvělou zdravou pomazánku

Tuřín, zelenina, na níž kdysi přežívali lidé v časech nouze, neúrody jiných plodin i válek. Není... více
Jídlo 24.11.2017
Pracovní oběd

Ráda prodávám služby a produkty, které sama využívám, říká ředitelka dárkové balicí služby Giftisimo

Sama prý moc dárky balit neumí, přesto se stala... více
Páteční oběd 24.11.2017

Zápisky protivného hosta

Pařížský bar v pražském bistru V luxusním bistru Café la Crème v pražském Pachtově paláci Gourmetguru vždy obdivuje masivní dřevěný bar. Pídil... více
Jídlo 24.11.2017

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Na Štědrý večer je gastronomický cíl ve většině... více
Jídlo a pití 23.11.2017
Byznys menu

Místo legendárního knihkupectví v Kaprově ulici nastupuje noblesní bistro

Největším trumfem nového podniku je ovšem kreativní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Tomáše Černého.... více
Restaurace 27.11.2017

Vlastní firmu založili díky rodinnému receptu na paštiky. Těch dnes manželé prodají tisíce měsíčně

Stavební inženýrka a fyzioterapeut z Trnavy... více
Jídlo a pití 22.11.2017
Byznys menu

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Bezmasá kuchyně pražské restaurace našla inspiraci v mnoha koutech světa. Potěší barevný podzimní... více
Restaurace 21.11.2017
Moje specialita

Sacher dort: Jak připravit proslulou vídeňskou specialitu

Proslulý vídeňský dort vznikl díky 16letému cukrářskému učni Franzi Sacherovi. Přesnou recepturu... více
Jídlo 16.11.2017

Zápisky protivného hosta

Kachna s čokoládou Nové menu objevil Gourmetguru v brněnském Restaurantu Pavillon. "Chtěl jsem, aby mělo zřetelný rukopis, bylo jednoduché a stálo na... více
Jídlo 16.11.2017

Trocha sladké exotiky: Připravte si datlový koláč s fíky, ananasem a mangovým sorbetem

Ananas, fíky, datle v moučníku s mangovým... více
Jídlo 16.11.2017

Sezona vzácných hub: Inspirujte se lanýžovu pizzou. Prožít můžete celou lanýžovou noc

Jak připravit lanýžovou pizzu? Přidejte játra... více
Jídlo a pití 13.11.2017
Pracovní oběd

Palladium slaví 10 let a čeká ho rekonstrukce. Lokální designéry zapojit neplánujeme, říká manažer

Začátky nebyly vůbec jednoduché. V nově otevřeném... více
Páteční oběd 10.11.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Brně servírují kachnu s heřmánkovou omáčkou, restaurace u Karlova mostu láká na jelena

Gourmetguru se rozjel vyzkoušet nová menu do Brna... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Recept

Lovecká sezona vrcholí: Zkuste daňka s italským šmrncem a jelení kotlety v české úpravě

Lovecká sezona je skvělá příležitost, jak si... více
Jídlo a pití 10.11.2017
Videorecept

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám... více
Jídlo a pití 07.11.2017

Živí průvodci nezmizí. Stále je dost lidí, kterým nestačí jen informace z aplikace, říká majitelka školy pro průvodce a delegáty

Mobilní aplikace dokážou pozoruhodné kousky, ale... více
Páteční oběd 04.11.2017
Moje specialita

Lasagne: Připravte si italskou pochoutku na boloňský či neapolský způsob

Existuje více variací, nejproslulejší jsou ale lasagne s bešamelem, vepřovým a hovězím masem a... více
Jídlo 04.11.2017

Zápisky protivného hosta

Svatomartinská husa by Unic Gourmetguru se doslechl, že podzimní sváteční hody pojmou v restauraci hotelu Unic v pražské Soukenické ulici velkolepě.... více
Jídlo 03.11.2017

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho. Potěší... více
Restaurace 06.11.2017

Zápisky protivného hosta: Grand Cru pořádá ústřicový večer a Hergetova Cihelna otevřela kavárnu

Gourmetguru tentokrát shromáždil několik... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Zápisky protivného hosta

Thai Father zpátky v Karlíně Před létem Gourmetguru informoval, že "Thai Father" Pavel Rexim Mejsnar zavírá v pražském Karlíně oblíbené Our Cafe a... více
Jídlo 27.10.2017

Slaný koláč ze sladké Francie: Připravte si houbový quiche

Podzim přeje houbařům. Zapomeňte na smaženici a kulajdu - upečte si quiche! více
Jídlo 31.10.2017

Učte se vařit s nejlepšími šéfkuchaři. Jako bonus dostanete dobré jídlo

Vyhlášení šéfkuchaři lektorují kurzy vaření. Čtyř- až pětihodinový kurz vyjde na částku od tří do... více
Restaurace 01.11.2017

Zápisky protivného hosta: Kam na černé a bílé lanýže? A kde naporcují svatomartinskou husu do pěti chodů?

Černá a bílá v Bellevue Kvalitní úrodu černých a... více
Jídlo a pití 03.11.2017

Miluji zvuky z lahvárny, to je rajská hudba, říká výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven

"České pivo je jedinečný nápoj," říká jeho první... více
Páteční oběd 20.10.2017
Moje specialita

Připravte si scones, britské koláčky k odpolednímu čaji

Malé koláčky s jahodovou marmeládou a cornwallskou smetanou se v Británii tradičně podávají k... více
Jídlo 21.10.2017

Zápisky protivného hosta

Čas pro nejpálivější zmrzlinu Dát si v zimě pro zahřátí zmrzlinu? Proč ne, řekl si Jan Hochsteiger z pražské zmrzlinárny Crème de la Crème.... více
Jídlo 20.10.2017

Vzpomínka na Řecko: Plněné vinné listy jsou skvělé jako studený předkrm i teplý hlavní chod

Řekové milují jídlo. Ať už jsou to králičí... více
Jídlo 23.10.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 23.10.2017

Zápisky protivného hosta: Jak se slaví podzim v žofínské kuchyni? A po Nemléku přichází Nejogurt

Mladá česká firma, která dodává do kaváren už rok... více
Jídlo a pití 18.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Větší prostor pro zdravou výživu a vietnamské speciality, které se zabydlely v metru

Sklizeno otevřelo svou dosud největší prodejnu... více
Jídlo a pití 19.10.2017

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Novinky z české gastroscény jsou tentokrát... více
Jídlo a pití 17.10.2017
  Celkem nalezeno: 2744.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama