Noblesní atmosféra, fantastický výhled na Pražský hrad, bezchybný servis. A k tomu mimořádně hravá a kreativní kuchyně Marka Šády, který během své kariéry prošel několika prestižními podniky, včetně dlouhé a inspirativní práce v New Yorku. To jsou hlavní devízy restaurace Bellevue, jež už dvě dekády patří mezi absolutní pražskou špičku.

Tip:

Milovníky sladkého potěší čokoládová koule plněná zmrzlinou a
mandarinkami ochucenými slavným likérem Grand Marnier.

Sázka na tatarák

Marka Šádu baví experimentovat a využívat nejrůznější inspirace, ať už z ciziny nebo z naší historie, díky čemuž je jeho kuchařské rozpětí velmi široké, od využití sušených jiker botargy až k téměř zapomenutým černým ořechům z kuchařky Rettigové či chuťově osobitému černému česneku. Z předkrmů zaujmou restovaná foie gras s rizotem z červeného zelí i fantastický tatarák, jehož harmonická a šťavnatá chuť dokazuje, do jakých kulinárních výšin je možné posunout tenhle hospodský evergreen.