Působivé prostředí, vzorná obsluha i perfektní kuchyně. Restaurace hotelu The Grand Mark prezentuje jasnou vizi, jak by měla vypadat česká kuchyně 21. století.
Vyzkoušejte oběd či večeři v prosklené zimní zahradě s nádherným výhledem do zelené scenérie vnitrobloku.
Moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo v noblesní restauraci Le Grill. A to vše pod taktovkou talentovaného šéfkuchaře Ondřeje Korába, který sbíral cenné zkušenosti v několika michelinských restauracích a nyní má již tři roky na starosti restauraci Le Grill. Jeho schopnosti potvrdili i čeští gastronomičtí odborníci, neboť Koráb byl krátce po svém příchodu do Hybernské oceněn prestižním titulem Objev roku v renomované gastronomické soutěži Zlatý kuchař.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později