Z nabídky:

Chřest, žloutková pěna, konfitovaný žloutek, ořechy

165 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca33.jpeg

Hovězí oháňka, morek, medvědí česnek, brambory v popelu

175 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca37.jpeg

Petržel a houby

195 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3b.jpeg

Červená řepa, kefír, lesní med

135 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3f.jpeg

Zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík, jenž měl léta na starosti kuchyni v legendární fine dining restauraci Le terroir, si splnil svůj sen a otevřel moderní podnik inspirovaný dnes mimořádně módní skandinávskou gastronomií.

Bistrot 104 v Korunní ulici na Vinohradech zaujme už na první pohled svým vzdušným interiérem, industriální atmosférou a otevřenou kuchyní. Dominuje dřevo a kámen, na okně fermentují skvostné limonády (při poslední návštěvě nám chutnala hlavně pampelišková) a u zdi rostou zeleninové výhonky. To vše podtrhuje slogan podniku: My víme, kde je sever.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky.
  • Většinu pokrmů v Bistrotu doplňují na talíři divoké byliny.
  • Za ochutnání stojí i zajímavá prezentace petržele a hub, jejímž klenotem je smrž.

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.