Chřest, žloutková pěna, konfitovaný žloutek, ořechy
165 korun

Hovězí oháňka, morek, medvědí česnek, brambory v popelu
175 korun

Petržel a houby
195 korun

Červená řepa, kefír, lesní med
135 korun

Zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík, jenž měl léta na starosti kuchyni v legendární fine dining restauraci Le terroir, si splnil svůj sen a otevřel moderní podnik inspirovaný dnes mimořádně módní skandinávskou gastronomií.
Bistrot 104 v Korunní ulici na Vinohradech zaujme už na první pohled svým vzdušným interiérem, industriální atmosférou a otevřenou kuchyní. Dominuje dřevo a kámen, na okně fermentují skvostné limonády (při poslední návštěvě nám chutnala hlavně pampelišková) a u zdi rostou zeleninové výhonky. To vše podtrhuje slogan podniku: My víme, kde je sever.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později