Karbaník by řekl "Oko bere!". Bugsy's, jeden z nejslavnějších a nejprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté narozeniny. A stále překvapuje elánem a energií.

Oproti většině našich restaurací v Bugsy's nemá jídlo hlavní roli, neboť je jako v každém baru "pouhým" doplňkem pečlivě vybraných a k dokonalosti vyladěných drinků. Přesto však kulinární nabídka Bugsy's nehraje druhé housle, zvlášť proto, že jejím autorem je jeden z nejlepších českých kuchařů, současný šéfkuchař Grand Cru Jan Punčochář.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.