reklama

Téma: tipy

Moje čtení: Herečka a moderátorka Tereza Kostková

Když Tereza Kostková křtila nový díl detektivky o Phryne Fischerové, neváhala se obléknout ve stylu... více
Knihy 18.01.2019

Tipy na knihy: Pozoruhodný výkon literárního začátečníka Toma Hankse, Tíživá láska Eleny Ferrante i toulky Brnem

Povídky z psacího stroje, netradiční procházky po... více
Knihy 18.01.2019

Prasátko pro štěstí. Český Bohemia Sekt Prestige 36 se vyrovná velkým vzorům z Champagne. A je to vskutku to nejlepší párování k sulcu

Zajímal ho recept. Jak ten sulc dělám, že je tak... více
Jídlo 18.01.2019

Moje čtení: Válečná zpravodajka a fotografka Lenka Klicperová

Lenka Klicperová je válečná zpravodajka a fotografka. O této profesi si také většinou čte. A pak... více
Knihy 11.01.2019

Moje móda: Nebojím se vojenských podvlíkaček. Narůstající balast všeho mě obtěžuje, říká ilustrátorka a animátorka Galina Miklínová

Pracuje doma, zabalená do velkých svetrů a dek.... více
Styl 11.01.2019
Velké čtení

Minulost lze přešít i přelakovat. Tradiční výrobky jsou opět v kurzu, druhý život dostávají kožichy, nábytek i smaltované nádobí

Vlna zájmu o všechno, co je retro, vrací staré... více
Téma 11.01.2019

Maso, pivo a hlavně dobré jídlo. Meat Beer se daří být moderní českou restaurací, navíc přihodí štiplavou Asii a Mexiko

Má návštěva v nově otevřené restauraci Meat Beer... více
Jídlo 11.01.2019

Místo sody gin a citron vyměnit za pomeranč. Slavný koktej Negroni slaví sto let

Američtí turisté, kteří se po konci první světové války houfně vypravovali do Evropy okouknout... více
Jídlo 11.01.2019

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

Mladý sympatický šéfkuchař a majitel finediningové pražské restaurace Levitate Christian Duy Chu mě... více
Jídlo 11.01.2019

8 filmů pro marketéry

Vyměňte na chvilku klasické české pohádky za ty marketingové. více
Marketing 25.12.2018

10 tipů, jak vytřískat maximum z účasti na konferenci

Na konferenci nestačí jen přijít. Aby člověk z akce vytěžil maximum, musí se pečlivě připravit. více
Marketing 23.12.2018

Moje čtení: Předseda Senátu Parlamentu České republiky Jaroslav Kubera

Novopečený předseda Senátu Parlamentu České republiky se kvůli knížkám nikdy nenaučil hrát fotbal.... více
Knihy 28.12.2018

Literární tipy: Dvojice akademiků sleduje, jak umírá demokracie, ryzím jazykem počátků se naopak ohání chilský antibásník Nicanor Parra nebo rozjímající Patti Smith

Blíží se Vánoce, ale dva profesoři z Harvardu... více
Knihy 22.12.2018

Čtení pod stromeček: "Novodobá" Paní Bovaryová, architektonický Průvodce neklidným územím nebo příběh agenta, podle něhož vznikl James Bond

Kde se vzal agent James Bond. Co se děje v... více
Knihy 22.12.2018

Kostelní 16 je bistro se správným duchem. Oslní grilem s dřevěným uhlím a slušnou nabídkou masa i mořských plodů

Je to asi rok a půl, co dole na pražské Letné... více
Jídlo 21.12.2018

Něco k oříškům. Vacqueyras 2014 z vinařství Les Richards má vyvážené a opojné aroma, chuť jde od černých třešní až po tóny doutníkového humidoru

Vánoce se dají poznat po čichu, to každý ví. Ať... více
Jídlo 21.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

Manifesto, venkovní "trh" nejen s jídlem na pražské Florenci, je určitě jednou z gastronomických... více
Jídlo 21.12.2018
Ekonom - Svět 2019

Investiční tipy nejen pro rok 2019

více
Evropa 20.12.2018

Moje čtení: Dokumentaristka Eva Tomanová

Dokumentaristka Eva Tomanová točí filmy se silnými příběhy a také právě takové příběhy ráda čte. více
Knihy 14.12.2018

Literární tipy: Ježíš se narodil v Berouně, hlásá Parabible, Mawer zve na cestu britských studentů Pražským jarem, Stančík zase na jednorožce bez rohu

Tiskovou zprávu o našem prezidentovi Ježíši z... více
Knihy 14.12.2018

Jak číst obraz, zeď, dům nebo město ukazuje například monografie Jana Kalába nebo publikace mapující vývoj vnímání architektonického obrazu Prahy

Než vyrazíte na zajímavou výstavu, do pražských... více
Umění 16.12.2018

Hammerhead na pokračování. Letos osmadvacetiletá česká sladová whisky "zpevnila" a je parádním kouskem

Historie české sladové whisky Hammerhead... více
Jídlo 14.12.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

Lukáš Dostál, Pavel Býček a teď i Jan Punčochář. Co mají tito přední čeští šéfkuchaři společného?... více
Jídlo 14.12.2018

V pašerácké stopě

Vzít si lyže a jen tak vyrazit. O víc nejde. A vlastně ani moc nesejde na tom, zda se za zážitky na sněhu vydáme do alpských strání nebo do Krkonoš.... více
Komerční speciál 07.12.2018

Moje čtení: Trojnásobný držitel ocenění Sommeliér roku David Král

Trojnásobný držitel ocenění Sommeliér roku David Král má zajímavé povolání. Není divu, že si ve... více
Knihy 30.11.2018

Fúze fúzí: V restauraci Food Lab se mísí střední Evropa, Itálie, Asie i Mexiko. Za návštěvu stojí, skutečnou "laboratoří jídla" se ale případně teprve stane

Jakákoli restaurace nazvaná Laboratoř jídla vás... více
Jídlo 30.11.2018

Zima je tady! Když se skotská whisky Johnnie Walker spojí s Hrou o trůny, přijdou Bílí chodci

Kreativcům reklamních agentur trvalo předlouhých... více
Jídlo 04.12.2018
Velké čtení

Maníci od piva. Dva Slováci v Praze otevřeli první český on-line výčep. Pijáci si objednají z klidu domova a mohou ochutnat i méně známé regionální značky

Donedávna to byla science fiction. Dlouholetí... více
Portrét 30.11.2018

Literární tipy pro děti: Výpravy do minulosti, do pohádkových zemí, tajuplných lesů i alchymistických laboratoří

Najít ten správný dárek pro děti je vlastně... více
Knihy 30.11.2018

Moje čtení: Majitel nakladatelství Argo Milan Gelnar

Milan Gelnar vydává v nakladatelství Argo knihy od spousty zajímavých autorů, na pustém ostrově by... více
Knihy 23.11.2018

Nahoru a dolů v Dobromile. V letenské restauraci znají správnou míru, nepěstují degustační minimalismus ani nezabíjejí obžerstvím

V raných 90. letech minulého století sídlila na... více
Jídlo 24.11.2018

Do letošního Beaujolais se vinařům podařilo "uschovat" dlouhé teplé léto. V chuti jsou cítit třešně i pikantní skořice

Letošní "otevírání" Beaujolais Nouveau připadlo... více
Jídlo 23.11.2018

Předvánoční čtení: Zapomenutý hrdina českého komiksu Punťa, Literární kronika první republiky nebo politický thriller s prvky sci-fi

Ještě pár dnů a bude tady první adventní neděle.... více
Knihy 23.11.2018

Umělci různých generací i stylů představují v Topičově salonu svoje malby na porcelán. V Karolinu zase svou tvorbou pomohou potřebným

Výstavy v Topičově salonu a v pražském Karolinu... více
Umění 23.11.2018

K mání je nejrozměrnější malba Joži Uprky, která kdy byla dražena. Zájemce vyjde na dva miliony korun

Roztomilý roj krojovaných dětí zobrazuje olej... více
Aukční kalendář 23.11.2018

Knižní tipy pod stromeček: Sebrané texty ekonoma Tomáše Sedláčka, deník investorky nebo návod na přežití krize od Václava Cílka

Inspirativní příběhy, úvahy i praktické návody,... více
Knihy 23.11.2018

Maďarsko je cílem turistů po celý rok

Nikolas Varga se vášnivě rád toulá po světě. Často se vrací do Maďarska, kde pokaždé najde něco nového. S blížící se zimou například doporučuje... více
Komerční speciál 23.11.2018

Moje čtení: Generální ředitel Kooperativy Martin Diviš

Martin Diviš je generálním ředitelem Kooperativy, takže přes den zrovna nezahálí. A co dělá po... více
Knihy 16.11.2018

Moje móda: Mám jen jedny hadry. Když už se nedají nosit, koupím si nové, říká malířka a tatérka Julia Chochola

Má černého psa, černého koně, do černé se obléká,... více
Styl 18.11.2018
Velké čtení

Cukr je kámoš, co dokáže zvednout náladu. Mladé cukrářky věří, že v sobě mají něco navíc a jejich podniky uspějí ve stále větší sladké konkurenci

Prostředí je to sice sladké, ale podnikatelsky... více
Téma 16.11.2018

Restaurace Speciál vypadá speciálně jen na papíře. Některá jídla jsou překombinovaná, v jiných zase necítíte ingredience, které by v nich měly být

Na papíře v menu to vypadalo tak lákavě. Mezi... více
Jídlo 16.11.2018

Spresso: Rukavice hozená kávovým likérům

Pokud se kávových likérů týká, světová barmanská komunita se dosud dělila na dva tábory. Jeden přísahal věrnost značce Kahlúa, druhý sázel na Tia... více
Jídlo 16.11.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: České víno a jídlo v roce jedna

Jsme zvyklí jíst strašně rychle, večeře u nás trvá čtvrt hodiny. Z průzkumů ale víme, že se nejvíc... více
Jídlo 16.11.2018

Musíte vyprávět správný příběh ve správné době, říká jeden z nejpopulárnějších francouzských spisovatelů Franck Thilliez

Kriminální případy, jež na stránkách jeho knih... více
Speciál Knihy & umění 16.11.2018

Řetězce malých zázraků. Přečtěte si příběh o zaniklém světě sibiřských Samojedů nebo záchraně židovského pokladu před nacisty i komunisty

Témata některých knih přicházejí z východu a... více
Speciál Knihy & umění 16.11.2018

Nejkrásnější české knihy

Moravská galerie představuje od 15. listopadu v prostorách Pražákova paláce v Brně mimořádné publikace, které se umístily v tradiční soutěži... více
Speciál Knihy & umění 16.11.2018

Moje čtení: Ředitel nakladatelství Kalich Aleš Palán

Aleš Palán žije knihami. To není fráze. Sám je píše a také vydává, vždyť je ředitelem... více
Knihy 09.11.2018

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

Celé to začalo tak slibně. Můj učitel italštiny... více
Jídlo 15.11.2018
  Celkem nalezeno: 1473.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama