reklama

Téma: kuchař

Chybějící stránka menu Petra Holce: Co nám zbude po Pohlreichovi?

Nebojte, není to nekrolog. Nebo aspoň ne úplně. Hubatý restauratér a kuchař Zdeněk Pohlreich... více
Jídlo 12.08.2018

Nejlepší šéfkuchař století zemřel

Prestižní gurmánský průvodce Gault et Millau v roce 1989 Robuchona jmenoval "šéfkuchařem století". Svým uměním a perfekcionismem inspiroval a vyučil... více
Titulní strana 07.08.2018

Hospody zavírají, chybí jim 15 tisíc kuchařů i servírek. I tak je v Česku největší koncentrace restaurací v Evropě

Majitelé restaurací a hotelů se potýkají s... více
Události 13.06.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

Byznys Jamieho Olivera je v dluzích. Kvůli drahým nájmům a brexitu musí zavřít 12 restaurací

Italské restaurace známého šéfkuchaře Jamieho... více
Podniky a trhy 13.02.2018

Všechny kuchyně světa jsou provázané, říká šéfkuchař Radim Gerlich. V restauraci La Loca zavedl sdílení chutí

Mám ráda tvrzení, že jídlo sbližuje. Když se... více
Jídlo a pití 24.01.2018
Rozhovor

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Je třeba odstranit mýtus, že vaření je o improvizaci

Nová kniha Zdeňka Pohlreicha prý měla vzniknout už dávno. Přibližuje kuchařské řemeslo lidem,... více
Lidé 21.11.2017

Notebook Miloše Čermáka: Nesahejte na hvězdy

Dvaapadesátiletý šéfkuchař Bernard Loiseau strávil odpoledne v kuchyni svého podniku La Cote d'Or. Pak odešel jako obvykle domů, aby si odpočinul,... více
Notebook miloše čermáka 08.10.2017

Ravioly za bouřky nedělám, nedržely by, říká molekulární kuchař

Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u Lipan. Molekulární kuchař Petr Koukolíček mu v... více
Portrét 25.09.2017
Moje tři cesty

Doma většinou nic nechutná tak jako v zemi původu, ale to není důvod, proč kuchař Filip Sajler rád cestuje

Spolumajitel společnosti Perfect Catering a... více
Cestování 02.05.2017

Doma většinou nic nechutná tak jako v zemi původu, ale to není důvod, proč kuchař Filip Sajler rád cestuje

Spolumajitel společnosti Perfect Catering a... více
Moje tři cesty 27.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo a pití 02.01.2018
Fotogalerie

Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký tým. Podívejte se na fotogalerii nejlepších jídel světa

Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v... více
Jídlo a pití 02.01.2018
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Grand Cru připravují marinovaného lososa bez pečení

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Jídlo a pití 26.04.2017
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Raději dobře udělanou klasiku než nezvládnutou exotiku

Tuzemské suroviny a česká klasika jako ohraná písnička? To na Kampě neplatí. Znovuotevřená... více
Gourmet 22.06.2016

Společnost

Uznávaný kuchař v Praze Držitel tří michelinských hvězd Thomas Bühner předvedl v Praze novinky ze světa gastronomie. V Makro Akademii vedl dva... více
Lidé 22.02.2016

Nejnovější gastronomické trendy podle držitele tří michelinských hvězd Thomase Bühnera

Thomas Bühner, německý šéfkuchař patřící k... více
Jídlo a pití 23.02.2016

Hra o michelinskou hvězdu: Vše musí být naprosto perfektní

Pro michelinskou hvězdu světoví kuchaři často obětují svůj osobní život i zdravý rozum. V Česku... více
Gourmet 22.02.2016

Společnost

Kuchařská soutěž Sedm českých kulinářských mistrů se v Praze utkalo v prestižní gastronomické soutěži Bocuse d'Or Česká republika 2016. Nejlepší... více
Lidé 01.02.2016
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Světoví barmani pochází z Česka

To, že v České republice se dají najít opravdu dobré bary vás už Gourmetguru informoval. Konečně na... více
Gourmet 25.09.2015

Nazdobený kuskus děti snědí, na novoty si ale zvykají dlouho. Kuchaře ze školních jídelen učili vařit mistři

Liberecký kraj před začátkem školního roku... více
Události 21.08.2015

Zápisky protivného hosta: Popletený Ugo, rizoto bez rizika a Red Pif bez Levého

Stačí pár vteřin nebo gramů navíc a z rizota se stane podivný rýžový nákyp či vysušená hrouda. Ne... více
Gourmet 18.06.2015
Recept

Jaro jako malované. Na velikonoční stůl patří čerstvá sklizeň a mladé maso

Velikonoční pokrmy vycházejí z tradic a také z toho, co kdysi bývalo na jaře k dispozici. Letos je... více
Jídlo 03.04.2015

16 hodin denně 7 dní v týdnu, říká o michelinských restauracích šéfkuchař

Když v Praze otevírali Mandarin Oriental, Ondřej Koráb byl u toho. Ten rok přijeli uvařit své menu... více
Kuchaři na cestách 19.02.2015

Kvůli sankcím Kreml vaří, dusí, smaží a peče jen z ruských surovin

Ruský list Moskovskij komsomolec oslavuje prezidentského kuchaře, který se dokáže obejít bez cizích... více
Zahraniční 30.12.2014
Recept

Karibik voní šéfkuchaři Dolejšovi po rybách z písku, banánech a koření

Kuchař Roman Dolejš strávil v zahraničí šestnáct let, z toho značnou část v Karibiku. Pochvaluje si... více
Za jídlem 13.11.2014

Zlatým kuchařem 2013 je Sahajdák z La Degustation. Foodkritici ocenili i Pauluse a Punčocháře

Obliba gastronomie v Česku přinesla novou anketu... více
Jídlo a pití 28.04.2014
Rozhovor

První muž gastrobyznysu Vaněk: Kulinářský institut rozšířím. Bude fungovat jako think-tank

Hvězda pořadů o jídle Roman Vaněk po končícím... více
Jídlo a pití 30.12.2013

Kuchařem roku je mladý Patrik Bečvář, vařil i pro americké prezidenty

Kuchařem roku se stal teprve šestadvacetiletý Patrik Bečvář. Titul porota vyhlásila v rámci... více
Jídlo a pití 08.11.2013

Pochoutka z husích jater v Kalifornii končí. Kritikům vadilo násilné vykrmování zvířat

Francouzský pokrm z husích jater foie gras bude... více
Zahraniční 08.06.2012
Profil

V Praze vařil michelinský kuchař Bruno Clément. Původně měl být advokátem

Měl být advokátem, pak dělal realitního makléře, ale protože odmala miloval vůni kuchyně, nakonec... více
Jídlo a pití 28.11.2011
Rozhovor

Šéfkuchař o ústřicích: proč byste jich neměli sníst více než 24 kusů

Čtyřiatřicetiletý Vladimír Honzák tvrdí, že není ústřicožroutem, ale umí si je vychutnat. Nejlépe... více
Jídlo a pití 24.10.2011

Už jste někdy jedli očima? Na Gastru Hradec 2010 představilo své výtvory 160 soutěžících

Výtvory kuchařů a cukrářů mohli ve čtvrtek v... více
Multimedia 22.04.2010

Slavného kuchaře krize nepálí. Jamie Oliver vydělal 208 milionů korun

Společnost Jamie Oliver Holdings vykázala letos zisk před zdaněním 6,807.840 liber (přes 208... více
Zahraniční 05.08.2009

Prague Food Festival odstartoval oceněním nejlepších kuchařů

Oslavou kuchařského umění začala včera slavnostně v Praze gastronomická přehlídka Prague Food... více
Hotel-spa 29.05.2009
  Celkem nalezeno: 35.
 
 Zobrazuji: 1 - 35.  
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama