Vespa je ikona mezi skútry do města a jeho okolí. I proto jsou její fanoušci ochotni připlácet za značku o desetitisíce víc než za mainstreamové, obvykle asijské ekvivalenty. A dá se to pochopit, italská „vosa“ (v překladu Vespa) má styl a dobře na ní vypadají nejenom holky. I pánové větších rozměrů na ní nepůsobí jako medvědi na koloběžce. A navíc je na ní zábava jezdit.

Zvlášť když se rozhodnete pořídit si nejsilnější variantu, která má dost výkonu na to, aby se hravě prosmýkla městským provozem, z křižovatky vyrazila jako splašená a měla dost síly na to, rychle odvézt v případě potřeby i dvoučlennou posádku. „Tříkilo“ je rozhodně nejlepší volba, pokud na ní majitel bude jezdit i po okreskách a nechce se na nich ploužit.

Vespa uvedla na trh moderní verzi 300 GTV. Hlavní poznávací znamení je jasné, kulatý světlomet usazený na předním blatníku. Díky tomu se vizuálně nejvíc podobá prvním skútrům, které vyjely z italské továrny před 77 lety.

Vedle zmíněného světlometu má i další designově laděné detaily, třeba černé ráfky kol, výrazně prošívané sedlo a odhalená řídítka. Kombinace pískového matného laku s oranžovými detaily je originální a dodává Vespě šmrnc.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 70 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.