Designér Dacie má docela snadnou práci. Příď hatchbacku Sandero i sedanu Logan je zcela identická s novinkou Dacie, zvýšeným kombi Jogger. Přitom právě Jogger je jedno z nejočekávanějších aut tohoto roku, synonymum pro termín „normální auto“. Na této filosofii rumunská Dacia postavila svou téměř neotřesitelnou pozici. Lidé jí levnější plasty, jednodušší interiér, detaily, na kterých je vidět, že se někde šetřit musí, rádi odpustí. Na trhu je zoufale málo aut, která stojí pod půl milionu a přitom se do nich vejde až sedm lidí.

Jogger vypadá naživo tak trochu jako jezevčík. Je opravdu dlouhý, jde ve skutečnosti o nejdelší Dacii na trhu a jde tak trochu o křížence kombi, SUV i MPV. Nabízí ucházející světlou výšku 20 centimetrů, ale lehce terénní dojem mu pomáhá navodit hlavně oplastování, včetně lemů okolo blatníků. Alespoň vypadá, že se lehčího terénu nebojí. Na rozdíl od SUV Duster si ho ale s pohonem všech kol nepořídíte, Jogger je výhradně předokolka.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 80 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.