Pivovarská restaurace v západočeském Kynšperku nad Ohří se ve čtvrtek před polednem pomalu zaplňuje. Na oběd přijeli němečtí senioři, v klenuté místnosti bývalé pivovarské spilky sedí i skupinky místních a několik manažerů u jídla vyřizuje pracovní záležitosti. Hlavní návštěvnická sezona ale teprve začne. Žluté budovy pivovarského areálu nedaleko Ohře nabízejí také exkurze do výroby piva a dětské minizoo. V budoucnu by měl návštěvníkům sloužit i industriálně laděný hotel a pivní lázně.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.