Estét a puntičkář Miroslav Bulka, ředitel firmy Diametral vyrábějící technologická pracoviště a elektroniku, je na cestách ochoten slevit i ze svých hygienických zásad. Dokonce jí pokrmy, které by v Česku vůbec nevzal do pusy. "Beru všechno, co mi na cestách přijde pod ruku, nic neupřednostňuji. Snažím se zemi poznat ze všech stran, samozřejmě také ochutnat místní jídla. Třeba v Peru jsem si dal morče," říká s tím, že chutnalo jako králík. Ale vše má své meze. "V Indii jsem během týdne zhubl asi šest kilo, protože jsem tam jedl jenom banány."

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.