Estét a puntičkář Miroslav Bulka, ředitel firmy Diametral vyrábějící technologická pracoviště a elektroniku, je na cestách ochoten slevit i ze svých hygienických zásad. Dokonce jí pokrmy, které by v Česku vůbec nevzal do pusy. "Beru všechno, co mi na cestách přijde pod ruku, nic neupřednostňuji. Snažím se zemi poznat ze všech stran, samozřejmě také ochutnat místní jídla. Třeba v Peru jsem si dal morče," říká s tím, že chutnalo jako králík. Ale vše má své meze. "V Indii jsem během týdne zhubl asi šest kilo, protože jsem tam jedl jenom banány."
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111