Poprvé jsem tam přišel náhodou. U náměstí Jiřího z Poděbrad na pražských Vinohradech mě přepadl hlad a Bramster byl prostě první na ráně − nebo taky Pelmeňárna a možná i Food Depo. Ano, to všechno jsou jména tohoto v únoru otevřeného bistra.

Vysvětlím: Pelmeňárna už nějaký čas existuje v centru Prahy a stejní majitelé teď otevřeli i nový vinohradský podnik. K pelmeňům ale přidali ještě Bramster, "umění pečené brambory", jak koncept "bramborárny" sami popisují. A Food Depo neboli kulinářský kout tomu všemu dává jedno jméno. Už chápete?

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.