V raných 90. letech minulého století sídlila na Letné jedna z prvních "italských" restaurací, které tehdy gastronomicky diktovaly Praze. Nebyla na michelinskou hvězdu, ale to tehdy nebylo nic. Zato tu večer bývalo plno. Časy se ovšem změnily a od května sídlí v zastrčeném letenském domě restaurace Dobromila. Jmenuje se samozřejmě po Magdaleně Dobromile Rettigové, jak jinak. Její menu je ale moderní a podnik sem přesídlil z centra Tábora, kde ho před časem otevřel manželský pár.
Co se dočtete dál
- Jaký ma design a kolik stolů v Dobromile je?
- Kdo je šéfkuchařem a jak se mu podařilo složit menu?
- Co si Petr Holec objednal a jak mu chutnalo?
- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi