Restauratér Tomáš Karpíšek, do jehož impéria patří třeba michelinská La Degustation Bohême Bourgeoise, Eska nebo Kantýna, dělá věci jinak. Nemusíte sice s láskou nakupovat v jeho předraženém Našem masu, talent prodat lidem originálně téměř cokoliv mu ale upřít nemůžete. Teď Karpíšek otevřel další "jinou restauraci". Sídlí přímo nad Pražským hradem na rohu Hradčanského náměstí, jmenuje se prostě Kuchyň a nemají tu menu.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.