Restaurace Grand Cru se pod vedením mimořádně zkušeného Jana Punčocháře rychle vypracovala mezi nejoriginálnější a nejzajímavější podniky v republice. Pojmenovat či přesněji vymezit kuchyni Grand Cru je poměrně složité, neboť zde najdete od všeho něco − a tak nejlepší charakteristikou zůstává lakonické "kuchyně Jana Punčocháře", odrážející jeho autentický a nezaměnitelný styl vaření.

Tip:

Mezi dezerty můžete vyzkoušet chuťovou kombinaci čokolády, třešní a červené řepy.

Sousto plné oleje

Jeden příklad za všechny − na začátku prosince Jan Punčochář již opakovaně nabídl hostům jednorázové menu zaměřené na snoubení lanýžů a netradičně pojatých pokrmů české zabijačky. Ale téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Dalším krásným příkladem je taštička plněná prémiovým olejem a servírovaná s kalamáry a fava fazolí, případně v nové podobě s hráškem a artyčoky. Taštičku vložíte do úst, a když skousnete, ústa vám zaplaví výrazná chuť prémiového oleje. Jednoduché, efektní, znamenité.