Sdružení českých spotřebitelů spojilo síly se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR v projektu Hygiena prodeje potravin a český spotřebitel – jak dál?. Chtějí vymýtit riziko kontaminace nebalených výrobků, především pečiva. Soustřeďují se hlavně na používání ochranných materiálů při nákupu. Chyby vidí jak na straně prodejců, tak i na straně spotřebitelů. Jejich cílem je učinit z hygieny prodeje potravin významné společenské téma.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.