Stále více lidí chodí na štědrovečerní večeři do restaurace. Jak vypadá menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho.

Pokud hosté chtějí zažít výjimečný kulinární zážitek, měli by přijít do La Finestry právě na Štědrý den, kdy se zde

Tip:

Jako dezert potěší legendární italský vánoční chléb panettone pocházející z Milána.

bude podávat unikátní vánoční menu složené z pěti chodů. Jako předkrm bude šéfkuchař Tomáš Juřík servírovat bollito misto, slavnou specialitu ze severní Itálie, tedy kolekci různých druhů dušeného masa nakrájeného na slabé plátky. Právě špičkové hovězí maso dodávané z prestižních biofarem z Itálie, Španělska či USA je jedním z pilířů v nabídce restaurace La Finestra.