Gourmetguru si nemohl nechat ujít návštěvu zrekonstruované legendární pražské cukrárny Myšák. Ačkoliv se do podniku ve Vodičkově ulici vydal hned časně z rána, aby zde posnídal, spěchat nemusel, snídani tu totiž podávají po celý den.

Pohár myšák: tři kopečky vanilkové zmrzliny, griliáš a kávový karamel.Nyní vlastní cukrárnu skupina Koh-i-noor, pronajala ji ovšem společnosti Ambiente Tomáše Karpíška. Už při pohledu na luxusní skleněné lustry a stylové uniformy personálu, navržené do detailu tak, aby dokonale zapadly do reinstalované prvorepublikové atmosféry, člověka napadne, že to všechno nestálo málo a že na tom provozovatelům asi hodně záleželo. Gourmetguru si nemohl nevšimnout, jak se některým hostům při příchodu objevoval na tváři němý úžas.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.