Restaurace V Zátiší patří mezi největší legendy pražské gastronomické scény. Již čtvrt století je symbolem špičkové kvality prezentované v noblesním prostředí.
Do Zátiší se nechodí experimentovat, do Zátiší se chodí za jistotou. Příjemně konzervativní podnik sází na pravidelnou klientelu hostů, kteří vyžadují setrvale vysokou kvalitu, od gastronomie až po personál na place. Ostatně stávající manažer podniku Libor Pavlíček zde pracuje od roku 1993, a přestože má na starosti celý chod elegantního podniku, pokud má službu, i on obsluhuje hosty a fundovaně poradí třeba s výběrem vína, kterému se dlouhá léta věnuje.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111