Po šesti týdnech znovu otevřela restaurace La Loca v ulici Odborů nedaleko pražského Karlova náměstí. Gourmetguru proto nemohl kolem budovy Mosaic House, v níž podnik sídlí, projít bez povšimnutí. Zvláště když ho uvnitř restaurace kromě zrekonstruovaného interiéru čekalo i zcela nové menu od šéfkuchaře Radima Gerlicha.

V La Loce působí necelý rok, předtím vařil v restauracích jako Aromi, Bianco E Nero či La Bottega. "V mém stylu se prolínají chutě východní a středomořské kuchyně," prozradil Gourmetguruovi Gerlich. V restauraci La Loca praktikuje také originální způsob servírování jídla s názvem Together Tastes Better. Číšníci nosí ke stolu společné talíře s pokrmy, o které se hosté následně dělí – nabírají si na svůj menší talířek. "Jídlo by se mělo sdílet. Inspirovali jsme se Londýnem a Berlínem, kde je takový způsob stolování velmi populární. Líbí se mi, když lidé jedí jako rodina."

Radim Gerlich

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.