Čokoládové kolekce, které za minulého režimu dostávali lidé před Vánocemi od odborů, v řadě firem vystřídaly luxusní bonboniéry. Vedení společností jimi obdarovává své zaměstnance, partnery i klienty. Právě na jejich výrobu se zaměřuje rodinná firma Kamila Chocolates, kterou na počátku 90. let založil původním povoláním stavař František Hlava. Otázka, jak může stavební technik dělat pohádkově dobré čokolády, vyvstává do okamžiku, než se podnikatel rozpovídá. Srší z něj nadšení a elán a v posluchači roste přání výrobky čokoládovny z Vyskytné nad Jihlavou ochutnat.

"Moc mě to baví. V současné době už máme recepty na 200 druhů výrobků, v běžné výrobě je kolem 60 druhů bonbonů a 50 druhů čokolád. Některé recepty pocházejí z první republiky, jiné jsem vymyslel já, syn, všichni se snažíme být nejlepší. I v této profesi platí, že když chvilku stojíš, už stojíš opodál," míní Hlava.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.