Liberecký hotel Zlatý lev má již více než sto let vizitku nejlepšího podniku ve městě. Na začátku 20. století ho osobně otvíral císař František Josef I., od té doby tu spali králové, prezidenti i sportovní hvězdy.

Tip:

Naprosto neodolatelný dezert představují fíky marinované v rumu a servírované v ořechové omáčce připravené z bílého vína a vlašských ořechů restovaných na přepuštěném másle.

Restaurace Benada má v rámci hotelové sítě Clarion, kam společně s hotelem Zlatý lev patří, poněkud výsadní postavení. Zkušený šéfkuchař Robert Sklenář, který nastoupil v polovině letošního roku, dostal téměř volnou ruku a může si realizovat své sny, tedy pokoušet se o renesanci české kuchyně v moderní, elegantní a chuťově výrazné podobě, navíc se zaměřením na místní a lokální produkty.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.