Mezinárodní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Jana Punčocháře nemá jasně vyhraněný směr, spíše je zaměřená na kvalitu surovin a jejich originální prezentaci. Za příklad mohou posloužit svěží langustýnky se salátem z klementinek a raviolou z ředkve plněnou dýní. Čeká na vás bohatá kolekce chutí, delikátní maso, šťavnaté, hořké a kyselé doplňky, krásně barevné a dokonale sladěné. Stejným způsobem je zkomponovaná většina pokrmů, vše nádherně ladí a souzní.

Tip:

Stálicí na menu je holoubek z Anjou, servíruje se prso s omáčkou z uzeného tymiánu i jedinečná zmrzlina z holubích jater.

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod: nezobrazují se jim reklamy, mohou odemknout obsah kamarádům nebo prohlížet archiv.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.