Hlavním trumfem Kampa Parku jsou prvotřídní suroviny, které jsou precizně připravené a působivě prezentované. Především pak špičkové ryby a plody moře, na jejichž přípravu se šéfkuchař podniku Marek Raditsch dlouhodobě zaměřuje. A to platí i pro aktuální menu, které bylo před pár dny představeno hostům a zůstane v nabídce až do podzimu. Příjemné kulinární překvapení přinášejí plátky syrového halibuta, který je krátce marinovaný v jablečném dresinku, dochucený jemným olejem z česnekové pažitky a ozdobený nakrájenými plátky hroznového vína.

Zatím jste si přečetli méně než 10 % textu. Pokračování je k dispozici pouze pro platící čtenáře.

Víte, že…

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod

  • nezobrazují se jim reklamy
  • mohou odemknout obsah kamarádům
  • mohou prohlížet online archiv
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.