Pizza Coloseum slaví v letošním roce dvacáté výročí existence, což je ideální příležitost pro krátké bilancování. Především v Praze patří již tradičně mezi velmi oblíbené podniky italské kuchyně a zvláště na Můstku či v pasáži Myslbek, kde fungují nejznámější provozovny, bývá v exponovaném čase obědů a večeří obvykle plno. Zajímavé jsou také nadstandardní gastronomické služby, ať už je to poměrně široká nabídka bezlepkových pokrmů či novinka v podobě nutričně vyvážených specialit, které šéfkuchař připravuje se společností DietPlan, třeba "racionální" pizzu Primavera, která se podává se salátem a kousky grilovaného kuřecího s jogurtovým dresinkem. V Coloseu se peče slabá a křupavá pizza v tradiční peci, klasikou je oblíbená Margherita či Capricciosa s pršutem a artyčoky. Milovníci rafinovaných kombinací jistě ocení Al Caprino se smetanou, kozím sýrem a ořechy.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111