Restaurace Hanil je vlastně průkopníkem korejského byznysu v Česku. Dávno předtím, než v Nošovicích vyrostla automobilka Hyundai nebo než se plzeňská Škoda Power stala součástí skupiny Doosan, vznikla na pražských Vinohradech restaurace, jež českou veřejnost začala seznamovat s korejským jídlem a potažmo i kulturou.
"Restaurace začala fungovat 10. června 2001," vzpomíná paní Chung Jong Ok, která s manželem Kim Hong Jinem od tohoto data hospodu s přibližně 80 místy k sezení vlastní a provozuje. V nabídce jsou korejská i japonská jídla, základem je vysoká kvalita, kterou potvrzuje například i zařazení restaurace v Mau-rerově výběru Grand Restaurant. Podle zástupců korejské komunity v Česku je Hanil tou nejlepší, nejznámější a současně i nejdražší korejskou restaurací v republice.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111