Ať žije Paul
Pravé francouzské bagety jsou vyhlášené po celém světě. Jak je lze poznat? Snadno - bageta musí být křupavá, svádí k ohlodávání, jakmile ji člověk drží v ruce. Není divu, že Francouzi vždycky kupují alespoň dvě bagety. Unyle vláčná bageta nabízená ve většině zdejších supermarketů ale má k francouzskému pečivu hodně daleko. A tak se muselo čekat do chvíle, než na český trh vstoupil v roce 2010 Paul. Tento slavný francouzský pekařský řetězec peče křupavé pečivo již od roku 1889. K mání nejsou jen skvělé bagety, ale i výtečný chléb, rohlíčky či dezerty - třeba rebarborový koláč. V současné době Paul provozuje v Praze už devět obchodů.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111