Především přípravou vybraných pokrmů z ryb a darů moře je známá italská restaurace Locanda Marino na Ovocném trhu, přímo naproti Stavovskému divadlu.

Majitel restaurace Maurizio Marino žije v Praze přes dvacet let a během své kariéry založil několik vyhlášených italských podniků. Nyní se všech restaurací kromě té, jež nese jeho jméno, zbavil, aby se mohl zase vrátit do kuchyně k pánvičkám a kastrolům. "Být manažerem je sice zábavné, ale náročné. Chci si nyní odpočinout a věnovat se pouze této restauraci," říká šéfkuchař.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se