Příjemná atmosféra moderně zařízeného podniku Kogo na vás dýchne hned u vchodu. Usměvavá slečna pomůže hostu z kabátu, který uloží do šatny, a poté zákazníka zavede ke stolu. Usazeni v pohodlných křeslech můžete pozorovat čilý ruch v kuchyni, která od stolů není ničím oddělená. Pachů a par z kuchyně se ovšem bát nemusíte.

Výběr jídel je opravdu široký, což ovšem neznamená, že kuchaři potraviny tahají z mrazáku. "Soustředíme se na čerstvé suroviny. Mražené polotovary u nás nenajdete," tvrdí šéfkuchař Jovo Savič. Z předkrmů si můžete vybrat buď z čistě masových, nebo rybích. Restaurace nabízí v sezoně i čerstvé ústřice a různé mořské ryby, které Savič nechává dovážet dvakrát týdně především z Itálie. V podniku dělají v peci vytápěné bukovým dřívím i vynikající pizzu, samozřejmě podle tradičních neapolských receptů.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se