Pražská restaurace Terasa byla na začátku prosince vyhlášena jako nejlepší tuzemská restaurace v ročence vydavatele Pavla Maurera Grand Restaurant 2012.

"Loni jsme byli druzí. A teď to bude ještě náročnější, protože jedna věc je ocenění získat a druhá je obhájit," říká Pavel Sapík, šéfkuchař restaurace, který je proslulý svým tvrzením, že v Terase nenajdete na stole slánku. "Ochutnávám. Pořád. Při vaření. A ještě než se jídlo nese na stůl. Já ručím za to, že jídlo bude chuťově vyvážené. Slánka není třeba."

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se