Zvěřina, kachny, teplé deserty, těžší červená vína. Lepší restaurace se už začaly chystat na podzim a připravují novou podobu menu tak, aby si zákazníci v sychravých dnech naplnili žaludky výživnějšími jídly.

Novou podobu menu chystá i Pražany oblíbená restaurace s jedinečným výhledem na město, Letenský zámeček. "Změn na našem menu je několik. Nejmarkantnější rozdíl mezi létem a podzimem je v mase. Během týdne přijde na menu kachní prso s rybízovou omáčkou a bramborovou kaší ochucenou hladkolistou petrželkou," říká ředitel restaurantu Jan Kroh.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se