"Nemůžeme si nechat ujít steaky, paellu dělanou v autentické španělské restauraci a mexické tortilly z restaurace Las Adelitas. Právě malé tortilly a další dobroty dělají čtyři kuchaři z Mexika v malé restauraci na Vinohradech podle receptů svých maminek," láká mluvčí festivalu Pavel Suchánek. 

Festival začal v pátek na Občanské plovárně od šesti večer.

"Několik latinskoamerických a španělských restaurací a distributorů bude nabízet to nejlepší z jejich menu. Navíc jsme pozvali pět renomovaných španělských kuchařů, kteří budou připravovat autentické delikatesy, které jinak v Praze neochutnáte," tvrdí Suchánek. Kromě jídla bude na Občanské plovárně i barmanská show, živá latinskoamerická hudba, taneční představení i kuchařské workshopy. "Program máme až do neděle a lidé mohou přijít i s malými dětmi, protože pro ně máme připraven speciální program," říká Suchánek.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se