- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 5. – Madeira
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, pitíčka aj.) vyhrály mezinárodní ocenění Gourmand Cookbook Awards The Best Cookbook Series of the World, se vydala ochutnávat svět. Reportáže z jejích cest za jídlem vychází jednou za čtrnáct dní v IN magazínu Hospodářských novin. Po Istanbulu nebo Bruggách zavítala na portugalskou Madeiru.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, pitíčka aj.) vyhrály mezinárodní...
17. 12. 2010 ▪ 4 min. čtení
Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 3. – Bruggy
Lenka Požárová, kuchařka, cestovatelka a fotografka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, pitíčka aj.) vyhrály...
2. 12. 2010 ▪ 4 min. čtení
Za olivovým olejem i středověkým chlebem do Apulie
Spatříte-li kamenná políčka, uvědomíte si, jaký je zázrak, že v Apulii, podpatku Itálie, vůbec něco roste. Ochutnat toho tu ale můžete spoustu....
16. 11. 2010 ▪ 4 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Téma: gastronomie
Zakladatel „kuchařů bez hranic“ se pyšní michelinskými hvězdami i nominací na Nobelovu cenu míru. Jeho jídlo pomáhá na Ukrajině nebo v Gaze
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
9. 4. 2024 ▪ 5 min. čtení
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
24 hodin v St. Moritz: Průvodce exkluzivním vrcholem světa
6. 3. 2024 ▪ 6 min. čtení
Vybíráme z HN
Vstávat a cvičit, nebo počkat na večer? Nová studie zkoumala, kdy je sportování nejzdravější
Ráno, nebo večer? Tohle dilema řeší rekreační sportovci i lékaři zkoumající zdravotní přínosy sportu. Tongyu Ma z Hong Kong Polytechnic...
19. 4. 2024 ▪ 2 min. čtení
„Mýtus velikosti nám cpali do hrdel, stříkali do žil.“ Jak se Rusové vyrovnávají s pocitem viny za válku
Jsou proti válce a proti Vladimiru Putinovi, ale musí se dívat, co jejich země páchá na Ukrajině. Jak se takoví Rusové cítí? Dvě knihy na to...
25. 4. 2024 ▪ 6 min. čtení
Evropa může podle Macrona zemřít, je v obrovském nebezpečí. Jak to dopadne, rozhodneme my
Když francouzský prezident Emmanuel Macron před sedmi lety na pařížské Sorbonně prohlásil, že Evropská unie musí být suverénní, mnoho lidí se mu...
25. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Ranní brífink
Jak se chce Tesla dostat z problémů, kdy ukáže levný Model 2 a co to znamená robotaxi
Dobré ráno z Hospodářek, je čtvrtek 25. dubna, hospodářské výsledky za loňský rok zveřejní České dráhy ústy samotného generálního ředitele...
25. 4. 2024 ▪ 12:13 min.