- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Jak vychutnat sýr
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Správně snoubit dobrý sýr s vínem tak, aby výsledkem byl zážitek pro gourmeta, učí Alena Lucáková z pražského sýrařství U Závoje.
Zbývá vám ještě 95 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Zoltán Korenek je původem Slovák, žije na Moravě a ovčí sýr ho naučil dělat farmář ze Sicílie.
12. 3. 2010 ▪ 2 min. čtení
Dva české sýry se dostaly na seznam chráněných označení EU
Jihočeská Niva a Jihočeská Zlatá Niva dostala chráněné označení Evropské unie. Systém chráněných označení vznikl v roce 1992. Jeho cílem je...
9. 12. 2009 ▪ 3 min. čtení
Jeskyně, kde zraje oblíbená sýrová pochoutka
Pravý roquefort zraje jedině na jihu Francie v regionu Roquefort-sur-Soulzon, kde se nacházejí světoznámé jeskyně Cambalou.
2. 10. 2009 ▪ 2 min. čtení
Téma: sýr
V eidamu nemůžeme Polsku konkurovat. S dezerty a mozzarellou je to jiné, říká šéf mlékáren v Kuníně a Klatovech
Michal Brada působí celý profesní život v potravinářství, a to hlavně v mléčném průmyslu. Už deset let stojí v čele tuzemského zastoupení francouzského mlékárenského obra Lactalis, pod který spadají mlékárny Kunín a Klatovy. I na Lactalis přitom...
20. 11. 2023 ▪ 12 min. čtení
„Parmazánu“ z Litovle se daří. Výrobce sýra Gran Moravia se v tržbách přiblížil čtyřem miliardám
3. 4. 2023 ▪ 7 min. čtení
Téma: sýr
V eidamu nemůžeme Polsku konkurovat. S dezerty a mozzarellou je to jiné, říká šéf mlékáren v Kuníně a Klatovech
Michal Brada působí celý profesní život v potravinářství, a to hlavně v mléčném průmyslu. Už deset let stojí v čele tuzemského zastoupení francouzského mlékárenského obra Lactalis, pod který spadají mlékárny Kunín a Klatovy. I na Lactalis přitom...
20. 11. 2023 ▪ 12 min. čtení
„Parmazánu“ z Litovle se daří. Výrobce sýra Gran Moravia se v tržbách přiblížil čtyřem miliardám
3. 4. 2023 ▪ 7 min. čtení
Vybíráme z HN
NEKROLOG
Zvedni se a jdi dál. Metoda světově uznávaného profesora Ervína Adama fungovala v koncentráku, v emigraci i při hurikánu
Ve 101 letech zemřel vězeň Osvětimi a významný česko-americký epidemiolog Ervín Adam. Přispěl k výzkumu rakoviny i vymýcení dětské obrny.
25. 3. 2024 ▪ 7 min. čtení
V 90 letech zemřel nobelista Daniel Kahneman. Psycholog, který ekonomii vrátil člověčinu
Nestává se často, aby Nobelovu cenu za ekonomii získal psycholog. Ve středu zesnulému Danielu Kahnemanovi se to podařilo. A nebýt předčasného...
29. 3. 2024 ▪ 4 min. čtení
Dvě zimy a dost. Katastrofické odhady cen plynu jsou snad minulostí
S příchodem jarního počasí nám skončila zimní sezona a týká se to i plynových zásobníků. Od tohoto týdne nám bude plyn v zásobnících přibývat. A...
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení