Kde během týdne obědváte a jakým jídlům dáváte v pracovním náporu přednost? Dopřáváte si někdy pracovní oběd sami, nebo jíte vždy ve společnosti kolegů, klientů či rodiny?

Kde během týdne obědváte a jakým jídlům dáváte v pracovním náporu přednost? Dopřáváte si někdy pracovní oběd sami, nebo jíte vždy ve společnosti kolegů, klientů či rodiny?

Většinou si objednám u nás na DameJidlo.cz a podrobím tak web i logistiku testu. Přišli jsme takto na nespočet chyb a možností ke zlepšení.
Hana Gawlasová
Hana Gawlasová
partnerka advokátní kanceláře Squire Patton Boggs
Dobu oběda (spravedlivě?) rozděluji mezi klienty, kolegy, kamarády a rodinu. Semtam to bývá i logistická noční můra, naštěstí některé skupiny se překrývají.
Obědvám buď v restauraci při schůzce s partnery nebo v práci, většinou jídla dovezená z restaurace.
Barbora Daňková
Barbora Daňková
jednatelka pro vývoj diagnostických produktů, jednatelka TCC online
Jídlo podřizuji pracovnímu programu. Takže oběd s klientem v dobré restauraci, kantýna s kolegy, bageta nad klávesnicí i hambáč jednou rukou v autě při řízení.
Obědvám většinou něco lehkého a rychlejšího, ideálně polévky, případně čerstvé panini, quiche. Většinou sám a v pozdější čase.
Stihnout oběd v nabitém dni je pro mě důležité, často tedy obědvám s klienty a s kolegy.Ocením salát i něco méně zdravého, nejraději mám pak steaky a těstoviny.
Obvykle v restauraci na lodi u modřanské cyklostezky, zejména pokud je tak hezky:-). Zastávám názor, že by si člověk měl vždy najít čas na oběd mimo kancelář.
Jiří Stabla
Jiří Stabla
zakladatel Konopných lékáren, Konopne-lekarny.cz
Inspiroval jsem se knihou Nikdy nejez sám. Jsem vegan, a proto se stravuji převážně ve veganských či vegetariánských restauracích zejména s obchodními partnery.
Většinou s kolegy v kantýně nebo s klienty "ve městě". Jím, na co je zrovna chuť. Co fakt nemusím, jsou pracovní obědy v supersnobárnách.
Ráda příležitostně obědvám s mými kolegy. Využíváme neformální atmosféry klidné restaurace k prospěšným debatám. V těchto případech nikam nespěcháme.
Karolína Topolová
Karolína Topolová
generální ředitelka AAA Auto
V kanceláři nebo v pokojíčku mé půlroční dcery v budově, zcela soukromě s manželem, který pracuje ve stejné firmě. Většinou lehká jídla, dovezená z restaurace.
Dalibor Dědek
Dalibor Dědek
podnikatel
U firmy máme Eurest, obvykle tam oběduji s někým z kolegů.
Martin Štrupl
Martin Štrupl
generální ředitel Hamé
Většinou obědvám v kanceláři a vybírám si z nabídky našeho firemního stravování, pokud jsem v terénu, tak s obchodními partnery.
Evžen Korec
Evžen Korec
generální ředitel firmy Ekospol
Kvůli nedostatku času většinou obědvám přímo ve své kanceláři. Příležitostně chodím na oběd s obchodními partnery. Preferuji lehká jídla a hodně zeleniny.
Markéta Stržínková
Markéta Stržínková
ředitelka pobočky Atradius Česká repubika
Sama, v místním bistru, kus masa se zeleninou. Zakázala jsem si počítačové jezení nebo krabičkování v kanceláři, neb to je rovno reality show.
Tomáš Prajzler
Tomáš Prajzler
Regionální ředitel Talentor Advanced Search
Nejčastěji bohužel za počítačem; velmi jednoduchá jídla. Jogurty, ovoce, pečivo se šunkou, sýrem a kečupem! (má záliba v kečupu je terčem posměchu mnoha kolegů)
Radek Špicar
Radek Špicar
viceprezident Svazu průmyslu ČR
Jídlo je pro mne nutné zlo, takze obědvám co nejblíže kanceláři, jídla, která nevyžadují dlouhou přípravu a nejraději sám, což se mi bohužel málokdy podaří.
Zbyněk Frolík
Zbyněk Frolík
podnikatel
Rád obědvám s kolegy v podnikové jídelně, ale často mi můj "time management" zařídí oběd v kanceláři...
Ivo Vondrák
Ivo Vondrák
Rektor
Zásadně v menze a s kolegy. Jsem vzorný strávník. Jím, co se uvaří a neremcám kolem toho, na rozdíl od těch mých kolegů ;-)
Dobré nápady vznikají často u jídla s přáteli, jak říká Matt Ridley ve své známé přednášce: "When ideas have sex." Rád a často jím sám, jsem vegetarián.
Související