reklama
reklama
Restraurace
17. 8. 2018

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

Byznys menu V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem...
21. 12. 2017

Restaurace, které musíte navštívitHN+

Ekonom - Svět 2018 HN+Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve...
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k oběduHN+

Byznys menu HN+Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
24. 10. 2017

Na istrijské lanýže do Chorvatského MlýnaHN+

Byznys menu HN+Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší...
6. 10. 2017

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café BuddhaHN+

Byznys menu HN+Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé...
25. 9. 2017

Jako "Doma" v restauraci Home by UnicHN+

Byznys menu HN+Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak,...
11. 9. 2017

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le GrillHN+

Byznys menu HN+Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace. Z předkrmů stojí...
4. 9. 2017

Le terroir: Malá velká Francie v centru PrahyHN+

Byznys menu HN+Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V...
1 2 3 4 5 6 7 ... 17
reklama