reklama
reklama
Restraurace
17. 8. 2018

Jak se praží Kávy pitel

Ekonom Manželé Drahošovi zasvětili starou tvrz kávě. Dovážejí ji z celého světa.
17. 8. 2018

Na víno do Ridiho banky

Byznys menu Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
17. 8. 2018

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menu V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
17. 8. 2018

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menu Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
17. 8. 2018

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

Byznys menu V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem...
21. 12. 2017

Restaurace, které musíte navštívitHN+

Ekonom - Svět 2018 HN+ Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve...
19. 12. 2017

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k oběduHN+

Byznys menu HN+ Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či...
1 2 3 4 5 6 ... 16
reklama