reklama
reklama
Restraurace
17. 8. 2018

Loučeň: Zámek, kde to žije po celý rok

Ekonom Středočeská památka prošla na přelomu tisíciletí celkovou rekonstrukcí. Nyní zámek Loučeň ročně navštíví kolem 160 tisíc lidí. Na své si přijdou...
17. 8. 2018

Jak se praží Kávy pitel

Ekonom Manželé Drahošovi zasvětili starou tvrz kávě. Dovážejí ji z celého světa.
17. 8. 2018

Na víno do Ridiho banky

Byznys menu Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
17. 8. 2018

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

Byznys menu V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
17. 8. 2018

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Byznys menu Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle.
17. 8. 2018

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

Byznys menu V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem...
1 2 3 4 5 ... 15
reklama