reklama

Pod taktovkou novozélandského kuchaře v restauraci Na golfu

V příjemném areálu komorního golfového klubu nedaleko Prahy se propojuje hned několik překvapivých... více
Ekonom 07.05.2015

Restaurace V Zátiší umí připravit jídla z indické ulice i kulinární klenoty

Restaurace V Zátiší patří k největším stálicím pražské gastronomické scény. Menu se zde příliš... více
Ekonom 03.05.2015

Restaurace Kogo si pořídila tajnou zbraň. Legendární gril Josper

Restaurace Kogo v Havelské ulici v Praze letos slaví kulaté, dvacáté výročí. Za dvě desetiletí... více
Ekonom 27.04.2015

Restaurace El Barrio De Ángel odhaluje tajemství peruánských předkrmů

El Barrio je rozkročené několika směry. Vedle jedinečných steaků z 50 dní vyzrálého masa nabízí... více
Ekonom 20.04.2015

Restaurace Pod Věží není jen pro turisty. Nabízí poctivou domácí kuchyni

Romantické prostředí s lokací přímo pod Malostranskou mosteckou věží svádí k dojmu, že jde o... více
Ekonom 13.04.2015

Restaurace Bellevue brousí nože na "hvězdné války" šéfkuchařů

Restaurace Bellevue vsadila na unikátní gastronomickou strategii. Na hostování zve špičkové... více
Ekonom 06.04.2015

Restaurace Mlýnec láká na netradiční jarní menu. Se smaženými vejci v těstíčku

Díky své lokaci na Novotného lávce s úžasným výhledem na Karlův most přitahuje Mlýnec především... více
Ekonom 30.03.2015

"Champagne bar" v Bubble Lounge nabízí i gurmánský zážitek

"Champagne barů" je v Praze stále jako šafránu. Po luxusním Oysteru byl nedávno otevřen "Champagne... více
Ekonom 23.03.2015

Kampa Park servíruje gurmánský zážitek nad hladinou Vltavy i Čertovky

Jen málo podniků v metropoli má takové jméno jako malostranský Kampa Park. Stálice pražské... více
Ekonom 16.03.2015

Šéfkuchař Hergetovy Cihelny připravuje pražské premiéry světových jídel

Filozofie vyhlášené malostranské restaurace je svým způsobem velmi jednoduchá. Sází na kombinaci... více
Ekonom 09.03.2015

MyRaw Café překvapuje vitariánskými "vajíčky" z avokáda i zeleninovou "slaninou"

Jednu z nejpopulárnějších odnoží veganství proslavila řada hollywoodských celebrit, které se staly... více
Ekonom 02.03.2015

V pražském Augustine restaurantu vaří mistr zajímavých polévek

Velkorysé prostory prosklené restaurace otevřené do prostorného nádvoří, které od jara do podzimu... více
Ekonom 23.02.2015

Café Buddha přeneslo do Prahy autentickou thajskou kuchyni

Thajská kuchyně ovládla pražská bistra, ale slavné speciality jako Pad Thai či nejrůznější druhy... více
Ekonom 16.02.2015

Na sushi do KOISHI fish & sushi restaurantu chodí i hokejisté z NHL

Dlouhodobě nejlepší brněnskou restauraci a jeden z předních podniků v celé republice chválí stovky... více
Ekonom 09.02.2015

Bio bistro na Zličíně: Zatímco se děti baví, pochutnáte si na čerstvé rybě

Na Zličíně za Ikeou vyrostl před pár týdny areál aktivní dětské zábavy Creative World, jehož... více
Ekonom 03.02.2015

Síť restaurací Pizza Coloseum překvapuje půlkilovým steakem i burgerem na přání

Oblíbený řetězec zaměřený na italskou gastronomii sází na jednotný střih a vyrovnanou kvalitu... více
Ekonom 26.01.2015

Otevřeli restauraci v prostorách zaniklého hradu. Vsadili na kosmopolitní jídla

Kvalitní gastronomie už vedle Prahy a velkých měst dobývá také menší obce. Jedním z důkazů je... více
Ekonom 19.01.2015

Trojská restaurace Salabka nabízí víno z vlastních vinic. Chystá i sekty

V Praze zřejmě není komplexnější gastronomický projekt, než je nedávno otevřená Salabka. Uprostřed... více
Ekonom 11.01.2015

Luxus v Terase U Zlaté studně: Šéfkuchař Pavel Sapík miluje práci s plody moře

Za úspěchem vyhlášené malostranské restaurace stojí hned několik faktorů, které se poskládaly do... více
Ekonom 21.12.2014

Nová restaurace Field se snaží rehabilitovat českou kuchyni. Vtipem a hravostí

Nový podnik v centru Prahy má vysoké ambice. Po vzoru La Degustation chce nabízet vytříbenou českou... více
Ekonom 15.12.2014

Restaurace Agave představuje mexickou kuchyni v luxusním provedení

Nedávno otevřená restaurace Agave vsadila na autentickou mexickou kuchyni, kterou prezentuje v... více
Ekonom 08.12.2014

V thajské restauraci Noi mají nejlepší nudle Phad Thai v Česku

Autentická thajská kuchyně, připravovaná z kvalitních surovin a podávaná v působivém prostředí. S... více
Ekonom 28.11.2014

Praha má novou indonéskou restauraci. S autentickou kuchyní a geniálním šéfkuchařem

Nový hit všech milovníků rafinované asijské... více
Ekonom 24.11.2014

V Restaurantu Le terroir si samotný chod nedáte, "kachní" menu ale stojí za hřích

Privátní restaurace v působivém prostředí gotických sklepů se během 10 let propracovala do... více
Ekonom 17.11.2014

Vinohradské Ola Kala Bistro sází na miniaturní jídelní lístek

Komorní prostředí v nejlepším slova smyslu. Působivý interiér starosvětského „salonu“,... více
Ekonom 10.11.2014

Zájezdní hostinec u Mělníka Na Štěpáně láká na špikovanou kančí kýtu

Poctivá gastronomie s recepty klasické české kuchyně, suroviny od regionálních dodavatelů i důraz... více
Ekonom 03.11.2014

Za zvěřinou do Průhonic? Za vyzkoušení stojí restaurace v tamní Sokolovně

Průhonice se v posledních letech staly oblíbeným gastronomickým centrem na východním okraji Prahy,... více
Ekonom 27.10.2014

Grand Cru. Nová hvězda na pražském kulinárním nebi

Pro milovníky dobrého jídla to byla mimořádně pozitivní zpráva. Jan Punčochář, jeden z největších... více
Ekonom 20.10.2014

Tip na pracovní oběd: V Tančícím domě otevřela brány nová restaurace Ginger & Fred

Restaurace Tančícího domu prošla zásadní proměnou. Célesté s francouzským šéfkuchařem skončila a na... více
Ekonom 13.10.2014

Těstoviny ve Wine Food Marketu připravuje bývalý kuchař katarského šejka

Smíchovský Wine Food Market patří už několik let mezi nejoblíbenější podniky metropole. Hosté zde... více
Ekonom 06.10.2014

Tip na pracovní oběd: Kulinární moderna v elegantní holešovické restauraci Port 58

Holešovice prošly v posledních letech výraznou proměnou, vzniklo zde mnoho nových byznys center a... více
Ekonom 29.09.2014

Tip na pracovní oběd: Zvěřinové hody ve skvěle rozjetém Blue Wagonu

Relativně nová, komorně laděná restaurace umístěná v klidné části Vinohrad nabízí ideální kombinaci... více
Ekonom 22.09.2014

Tip na pracovní oběd: Nejlepší kari v metropoli najdete na Palmovce

Nenápadný rodinný podnik na Palmovce se specializuje na indickou a bangladéšskou kuchyni. Takových... více
Ekonom 15.09.2014

Jak se vaří po krkonošsku? Nahlédněte do kuchyně hotelu Harmony Club ve Špindlerově Mlýně

Čtyřhvězdičkový hotel na Bedřichově nabízí škálu... více
Ekonom 09.09.2014

Losos v sezamu? Francouzský šéfkuchař Dvora Hoffmeister čaruje s jednoduchými surovinami

Jméno Hoffmeister je v pražské gastronomii... více
Ekonom 01.09.2014

Tip na pracovní oběd: Lednická restaurace Grand Moravia nabízí jídla pro sedláka i šlechtice

Restaurace Grand Moravia, která je součástí... více
Ekonom 25.08.2014

Restaurace Voda propaguje zdravou kuchyni. Nabízí například jogínské kari

Resort Svatá Kateřina, postavený v klidném prostředí uprostřed lesů na Vysočině, je zaměřen... více
Ekonom 11.08.2014

GASTRO: To nejlepší z Asie v novém řetězci Sushi Time

Sushi Time vsadilo na pestrou nabídku stále oblíbenějších asijských specialit, které nabízí v... více
Ekonom 04.08.2014

Tip na pracovní oběd: Na terase u Svatováclavské vinice v restauraci Villa Richter

Prosluněná Villa Richter těží především ze skvělé polohy. Blízkost Pražského hradu, legendární... více
Ekonom 28.07.2014

Provensálská atmosféra uprostřed trojských vinic v luxusní restauraci Salabka

Pečlivě zrekonstruovaná historická usedlost uprostřed trojských vinic se stala sídlem gurmánské... více
Ekonom 21.07.2014

Jak se připravuje burger ve vyhlášené Potrefené huse Albertov

Potrefená husa na Albertově nedaleko Karlova náměstí zaujme moderním designovým interiérem,... více
Ekonom 08.07.2014

Tip na pracovní oběd: Restaurace Dock House nabízí steaky grilované přímo na míru

Kvalitních steakových podniků je v metropoli stále nedostatek, proto stylová steaková restaurace v... více
Ekonom 30.06.2014

Klenoty domácí kuchyně v restauraci Penzion Kokořín

Rodinná restaurace na Kokoříně přitahuje stále větší pozornost. Šikovný šéfkuchař vaří z lokálních... více
Ekonom 23.06.2014

Mojito ze šampaňského a výběrové rumy. Vybroušené koktejlové skvosty v pražském Bugsy's baru

Bugsy‘s bar stál u zrodu pražské koktejlové... více
Ekonom 09.06.2014

Kreativní dezerty a domácí těstoviny v středomořské perle Olivier z Českých Budějovic

Gastronomický průřez italskou a francouzskou... více
Ekonom 02.06.2014

Olivy z mořské vody a pohádková kambala. Tak vypadají pracovní obědy v Ristorante Sapori

Malá restaurace na pražských Vinohradech těží... více
Ekonom 26.05.2014

Gastronomický zážitek na Žofíně s arabskými pomazánkami i vepřovými žebírky

Restaurace na Slovanském ostrově má tradici už od 19. století, slavný Žofín navíc sloužil a stále... více
Ekonom 19.05.2014

Gastronomický tip: Malostranská večeře v oblacích s Hergetovou Cihelnou

Mimořádný zážitek čeká na pražské gurmety na konci května. V pátek a v sobotu bude na malostranském... více
Ekonom 12.05.2014
  Celkem nalezeno: 272.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 168 - 215. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama