reklama
Byznys menu

Vietnamská kuchyně tak trochu jinak

Cafefin vyčnívá nad ostatními kavárnami ve Vinohradech, a to zejména originálním menu. Kavárna má netradiční interiér, v němž se snoubí vietnamské... více
Restaurace 12.07.2018
Byznys menu

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Součástí parádní zimní zahrady je otevřená... více
Restaurace 21.06.2018
Ekonom

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Příjemný stín a klid v rušném centru metropole.... více
Restaurace 14.06.2018
Ekonom

Pivovarský hotel láká k Berounce

Od roku 2010 je v Letech u Dobřichovic pivovar s hotelem. Využívají ho převážně zahraniční turisté, kteří to mají blízko jak na Karlštejn, tak do... více
24 hodin v... 07.06.2018
Byznys menu

Vůně pražené kávy se snoubí s vůní čerstvého chleba. Ambiciózní podnik oživil pražskou Libeň

Kavárna sází na světlý a prostorný interiér s... více
Restaurace 31.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 24.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.05.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 10.05.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 03.05.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 26.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 25.04.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 12.04.2018
Ekonom

Loučeň: Zámek, kde to žije po celý rok

Středočeská památka prošla na přelomu tisíciletí celkovou rekonstrukcí. Nyní zámek Loučeň ročně navštíví kolem 160 tisíc lidí. Na své si přijdou... více
24 hodin v... 10.04.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 29.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 22.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 15.03.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 08.03.2018
Byznys menu

Brněnský Pavillon: Když se na talíři vyprávějí příběhy

Restaurace dlouhodobě patří mezi čtveřici nejlepších podniků moravské metropole. Překvapí žáby v... více
Restaurace 01.03.2018
Ekonom

Jak se praží Kávy pitel

Manželé Drahošovi zasvětili starou tvrz kávě. Dovážejí ji z celého světa. více
24 hodin v... 22.02.2018
Byznys menu

Na víno do Ridiho banky

Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro... více
Restaurace 15.02.2018
Byznys menu

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení koleno... více
Restaurace 10.02.2018
Byznys menu

Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... více
Restaurace 25.01.2018
Byznys menu

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle. více
Restaurace 18.01.2018
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádní dortíky

V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty. Největším hitem je ovšem čokoládový Royal a... více
Restaurace 24.01.2018
Byznys menu

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem Nicoise.... více
Restaurace 04.01.2018
Ekonom - Svět 2018

Restaurace, které musíte navštívit

Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve... více
Závěrem 21.12.2017
Byznys menu

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či koláčky.... více
Restaurace 19.12.2017

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Za pozornost stojí... více
Restaurace 11.12.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... více
Restaurace 13.12.2017
Byznys menu

Místo legendárního knihkupectví v Kaprově ulici nastupuje noblesní bistro

Největším trumfem nového podniku je ovšem kreativní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Tomáše Černého.... více
Restaurace 27.11.2017
Byznys menu

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Bezmasá kuchyně pražské restaurace našla inspiraci v mnoha koutech světa. Potěší barevný podzimní... více
Restaurace 21.11.2017

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho. Potěší... více
Restaurace 06.11.2017

Učte se vařit s nejlepšími šéfkuchaři. Jako bonus dostanete dobré jídlo

Vyhlášení šéfkuchaři lektorují kurzy vaření. Čtyř- až pětihodinový kurz vyjde na částku od tří do... více
Restaurace 01.11.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 23.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 24.10.2017
Byznys menu

Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je... více
Restaurace 09.10.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 21.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 07.08.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 28.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 24.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 17.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 03.07.2017
  Celkem nalezeno: 257.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama