reklama
Byznys menu

Na víno do Ridiho banky

Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro... více
Restaurace 15.02.2018
Byznys menu

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení koleno... více
Restaurace 10.02.2018
Byznys menu

Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... více
Restaurace 25.01.2018
Byznys menu

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle. více
Restaurace 18.01.2018
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádní dortíky

V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty. Největším hitem je ovšem čokoládový Royal a... více
Restaurace 24.01.2018
Byznys menu

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem Nicoise.... více
Restaurace 04.01.2018
Ekonom - Svět 2018

Restaurace, které musíte navštívit

Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve... více
Závěrem 21.12.2017
Byznys menu

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept: zkonzumované jídlo odměřuje špejlemi. Na nich jsou napíchnuté miniaturní burgery, chlebíčky či koláčky.... více
Restaurace 19.12.2017

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Téměř vše, co v Grand Cru ochutnáte, překvapí svou chutí i vizuální podobou. Za pozornost stojí... více
Restaurace 11.12.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím. Za pozornost stojí i zadělávané telecí... více
Restaurace 13.12.2017
Byznys menu

Místo legendárního knihkupectví v Kaprově ulici nastupuje noblesní bistro

Největším trumfem nového podniku je ovšem kreativní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Tomáše Černého.... více
Restaurace 27.11.2017
Byznys menu

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Bezmasá kuchyně pražské restaurace našla inspiraci v mnoha koutech světa. Potěší barevný podzimní... více
Restaurace 21.11.2017

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

Jak vypadá vánoční menu v italském stylu, se můžete přesvědčit v oblíbeném podniku La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho. Potěší... více
Restaurace 06.11.2017

Učte se vařit s nejlepšími šéfkuchaři. Jako bonus dostanete dobré jídlo

Vyhlášení šéfkuchaři lektorují kurzy vaření. Čtyř- až pětihodinový kurz vyjde na částku od tří do... více
Restaurace 01.11.2017
Byznys menu

V centru Prahy vznikla nová burgrárna, láká na pokrmy na míru

Majitelé prémiového steakhousu George Prime Steak otevřeli nový podnik zaměřený na burgery. Opět... více
Restaurace 23.10.2017
Byznys menu

Na istrijské lanýže do Chorvatského Mlýna

Chorvatský Mlýn zaměřený na pokrmy z čerstvých ryb, plodů moře a sezonních středomořských surovin zahajuje sezonu bílých lanýžů. Potěší těstoviny s... více
Restaurace 24.10.2017
Byznys menu

Pocta prvorepublikové kuchyni v bubenečské Zahradě

Tradiční česká kuchyně připravená v moderní podobě z těch nejkvalitnějších surovin - taková je... více
Restaurace 09.10.2017
Byznys menu

Zakusili jsme thajskou jízdu v Café Buddha

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu vybroušených kulinárních pokladů z celé jihovýchodní... více
Restaurace 06.10.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v restauraci Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 25.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 21.08.2017
Byznys menu

Michelinský šéfkuchař uvaří pro hosty v oblacích

V září se do Prahy na 10 dní vrátí "Dinner in the sky", večeře servírovaná v oblacích. Kuchyně se... více
Restaurace 07.08.2017
Byznys menu

Za vínem a pohodou do Karlína: V Premier Mercatu potěší salám z divočáka či vybroušený tatarák

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé... více
Restaurace 28.07.2017
Byznys menu

Restauraci Žofín Garden vládne působivý gril Ofyr

Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či... více
Restaurace 24.07.2017
Byznys menu

Pocta tradiční řecké kuchyni v dejvické Kavale

Zatímco italskou restauraci najdete téměř na každém rohu, řeckých podniků je u nás velmi málo.... více
Restaurace 17.07.2017
Byznys menu

Znamenitá kuchyně posouvá Nejen Bistro k výšinám

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme tatarák z býčího srdce servírovaný v morkové kosti.... více
Restaurace 03.07.2017
Byznys menu

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Restaurace 26.06.2017
Byznys menu

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.... více
Restaurace 20.06.2017
Byznys menu

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Boduje rustikální koleno na pivu. V nabídce je i... více
Restaurace 12.06.2017
Byznys menu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Boduje nezvyklé kvarteto chřestu i opulentní verze hovězí oháňky. Většinu pokrmů v Bistrotu... více
Restaurace 05.06.2017
Byznys menu

Chřestové hody v průhonickém Coloseu: Vyzkoušeli jsme svěží jarní zeleninu zatepla i zastudena

Svěží jarní zelenině svědčí kombinace se šunkou i... více
Restaurace 29.05.2017
Byznys menu

Sdílené jídlo z pražské restaurace La Loca: Ochutnali jsme grilovaná chapadla

Většinu pokrmů z menu si hosté mohou objednat v menších porcích na stále populárnější "šérování".... více
Restaurace 22.05.2017
Byznys menu

Štika od Ulriky, víno od Johanna. V severočeských Třebívlicích jsme ochutnali speciality ze sladkovodních ryb

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či... více
Restaurace 15.05.2017
Byznys menu

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Restaurace 05.05.2017
Byznys menu

Kůzle, treska, nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Průhonická legenda prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží chřestový tatarák s avokádem i... více
Restaurace 01.05.2017
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře.... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 27.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 26.04.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 26.04.2017
  Celkem nalezeno: 238.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama