4 minuty čtení
Přestože oblíbený průhonický podnik je vyhledávaný hlavně pro své rybí speciality, největším hitem jarního menu v čase kolem Velikonoc jsou...
4 minuty čtení
Dejvická Kavala se proslavila vytříbenou podobou řecké kuchyně. Poslední novinkou je bohatá paleta kreativně pojatých mezze, které poslouží...
4 minuty čtení
Největší gastronomická základna na Starém Městě poslouží od snídaní až po večeře. Variabilní prostor s plochou 500 metrů čtverečních je totiž...
4 minuty čtení
Držet krok s dobou a inspirovat se světovou gastronomií. Takové jsou zásady elegantní designové restaurace Bellevue, která již dvě dekády patří...
4 minuty čtení
Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi patří k jejím předním propagátorům. Právě se z Dejvic přestěhoval na Dětský ostrov, kde chce...
4 minuty čtení
Po příchodu kreativního šéfkuchaře Marka Šády se gastronomická úroveň restaurace Mlýnec vyhoupla o desítky procent nahoru. Silnou stránkou...
5 minut čtení
Jen málo podniků nabízí tak zábavné prostředí a příjemnou atmosféru, jakou disponuje tato hřejivá pocta poctivé italské gastronomii. K mání jsou...
4 minuty čtení
Luxusní hotelová restaurace pracuje s top surovinami a současně musí být tak trochu rozkročena všemi směry. To má výhodu, že si každý vybere...
4 minuty čtení
Prolog přináší atmosféru amerického baru z doby prohibice. Na rozdíl od většiny barů však klade důraz také na vytříbenou kuchyni, která se...
4 minuty čtení
Svůj styl vaření šéfkuchař Miroslav Kalina nazývá novou pražskou kuchyní. Zkušený šéfkuchař preferuje jednoduchost a práci s původními recepty,...
no data