Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu 4 minuty čtení Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se zkušeným šéfkuchařem Pavlem Pavlíkem. Nový podnik sází na tradiční pokrmy připravené v chuťově...
Košík.cz nezvládl rozvozy na Moravě a ve Slezsku, své služby tam ukončí. Hlavní sklad byl stovky kilometrů vzdálený, vysvětluje firma HN.cz3 minuty čtení Košík.cz bude nadále fungovat jen v Čechách. Podle tohoto e-shopu trávila auta cestami na Moravu a do Slezska příliš mnoho času, protože hlavní...
Ekonom Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu 2 minuty čtení Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k tomu netradiční podoba notoricky známých českých jídel. Ke kachně se podává pěna z červeného...
Byznys menu Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice 4 minuty čtení Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou terasou je umístěna uprostřed vinic, na nichž...
Byznys menu Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat 3 minuty čtení Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových celebrit. Podnik boduje hlavně fantastickou lokací s magickým výhledem na Karlův most. Dalším...
Byznys menu Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie 3 minuty čtení Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V podniku, jenž patří k pilířům pražské gastronomie, nyní "čaruje" Marek Šáda. Talentovaný...
Byznys menu Brněnský Pavillon: Když se na talíři vyprávějí příběhy 3 minuty čtení Restaurace dlouhodobě patří mezi čtveřici nejlepších podniků moravské metropole. Překvapí žáby v rybníku, šneci pod listím i výborná zvěřina....
Byznys menu Na víno do Ridiho banky 3 minuty čtení Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro...
Byznys menu Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny 3 minuty čtení V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení...
Byznys menu Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin 4 minuty čtení Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,...