reklama

Téma: gastronomie

Chybějící stránka menu Petra Holce: Luxusní kuchyň a slevové blafy na talíři

Vždycky mě ten nepoměr praští do očí. Vidíte v televizi reportáž o matkách samoživitelkách ve... více
Jídlo 20.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 17.08.2018

U Masarykova nádraží se otevře přes 20 bister, kaváren a butiků na jednom místě. Do doby, než na pozemcích vznikne byznysové centrum

Centrum Prahy bude mít od června nový koncept... více
Reality 18.04.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Mluv lokálně, nakupuj globálně

Je hezká, neměla by ale být zaklínadlem," řekl o lokálnosti Pavel Štěpánek, manažer restaurace... více
Jídlo 16.04.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Odvrácená tvář špičkové gastronomie: dluhy, věřitelé, dluhy

Překlopit špičkovou gastronomii v ziskové podnikání se ukazuje jako stále větší problém.... více
Další témata 12.04.2018

Hitem jsou nahé dorty

Tradiční českou kuchyni v nabídce restaurace Salabka nenajdete. Když ovšem dojde na svatební hostinu, je to nejčastější přání novomanželů. "Lidé mají... více
Rozhovor 11.04.2018

Co udělat, aby váš svatební den byl co nejúžasnější. Přijeďte o den dříve, berte se odpoledne nebo nahraďte servírovaný oběd rautem

Berete se. Někdo vysloví své ano ve starobylé... více
Téma 11.04.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ať žije sekaná!

Rakušané sice mluví německy a mají o něco víc peněz než my, nikdo se nám ale nepodobá tak jako oni.... více
Jídlo 07.04.2018
Ekonom

Loučeň: Zámek, kde to žije po celý rok

Středočeská památka prošla na přelomu tisíciletí celkovou rekonstrukcí. Nyní zámek Loučeň ročně navštíví kolem 160 tisíc lidí. Na své si přijdou... více
24 hodin v... 17.08.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 17.08.2018

Neklidná zóna Jana Bartáčka: Vládce, jak jsi hloupý!

Vinohradské straky mají hrozně mlsné zobáky. Úžasný lojový suk posetý výživnými semínky jim nevoní... více
Sloupek 30.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Pohlreich ve slevě

Nepíšu tenhle sloupek s radostí. Restauratér Zdeněk Pohlreich možná poslední dobou přerostl sám... více
Jídlo 04.04.2018

Michelinskou hvězdu obhájily restaurace Field a La Degustation Boheme Burgeoise. Alcron o ocenění přišel

Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily... více
Ego 26.03.2018

Praha se gastronomicky otáčí zpátky, přišla o michelinskou hvězdu. Biba nově získalo Bistrot 104, odkud odešel šéfkuchař

V Budapešti se rozdávaly michelinské hvězdy.... více
Ego 27.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Obslužte se sami

Zapomeňte na ekonomy, předražené prodavače deště. Mnohem více vám o skutečném stavu ekonomiky... více
Jídlo 28.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 17.08.2018

Loosers vyhráli gastronomickou síť La Collezione

Agentura Loosers zvítězila v tendru sítě La Collezione, do které spadají třeba restaurace Aromi... více
Marketing 21.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kolik máme platit za víno?

Na degustaci v luxusní pražské restauraci jsem pil dobré Chardonnay z Ardéche. Soukromě jsem se... více
Jídlo 20.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 17.08.2018

Italskému Fashion Bistru v blízkosti Pařížské ulice by slušelo méně módy a více jídla

Může vzniknout dobré italské bistro poblíž... více
Jídlo 10.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Dobře propečené Česko

Když si lidé objednají některé steaky pořádně propečené, řeknu jim, že ne. Vím, že je to arogantní,... více
Jídlo 15.03.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 17.08.2018

Michelin rozdá hvězdy špičkovým šéfkuchařům, objeví se mezi těmi českými nová jména? Zde jsou naše tipy

Díky Praze má Česko tři michelinské hvězdy a sedm... více
Ego 04.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zapomeňte na hvězdy

V Česku se už dlouho vede debata, jestli si Praha nezaslouží víc michelinských hvězd a jestli nás... více
Jídlo 05.03.2018
Byznys menu

Brněnský Pavillon: Když se na talíři vyprávějí příběhy

Restaurace dlouhodobě patří mezi čtveřici nejlepších podniků moravské metropole. Překvapí žáby v... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Jak se praží Kávy pitel

Manželé Drahošovi zasvětili starou tvrz kávě. Dovážejí ji z celého světa. více
24 hodin v... 17.08.2018

Jednoduše a dobře: Dejvické bistro Na břehu Rhony sází na francouzskou klasiku i jídla z domácích kuchařek

Majitelé známých vinoték Na břehu Rhony konečně... více
Jídlo 18.02.2018

Muži od masné tyče: V Česku existují stovky kebabáren s podobným jídlem, ale různými příběhy jejich majitelů

O budoucnosti kebabu loni hlasovali europoslanci,... více
Téma 18.02.2018
Byznys menu

Na víno do Ridiho banky

Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro... více
Restaurace 17.08.2018

Do páru: I sebelepší víno zničí podprůměrný catering plný smetanových omáček

U nás skloubení vína a jídla pořád pokulhává. Když se ale k vínu jí, je pak všem líp," řekl na 10.... více
Jídlo 11.02.2018
Byznys menu

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení koleno... více
Restaurace 17.08.2018

Candát s křupavou kůží? Sledujte triky šéfkuchaře restaurace V Zátiší

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. V symbióze tu na hosty čeká... více
Jídlo a pití 06.02.2018
Elikatesy

Karamelizujte! Připravte si neodolatelné fudge z bílé čokolády

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le... více
Jídlo a pití 19.02.2018

Lidé v Praze milují jídlo a rádi se u něj setkávají, říká šéfkuchař restaurace SaSaZu Andy Tan

Andy Tan se narodil na indonéské Jávě, za... více
Jídlo a pití 02.02.2018

Lokálnost masa není zadarmo. Day s Karpíškem dobře znají cenu kultu, který sami stvořili

Celé to začalo zradou. V sobotu jsem sháněl... více
Jídlo 01.02.2018
Byznys menu

Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... více
Restaurace 17.08.2018

Všechny kuchyně světa jsou provázané, říká šéfkuchař Radim Gerlich. V restauraci La Loca zavedl sdílení chutí

Mám ráda tvrzení, že jídlo sbližuje. Když se... více
Jídlo a pití 24.01.2018
Byznys menu

Jak doladíte maso křehkého sumce? Třeba omáčkou ze šalotky

Současné zlaté časy českého hotelnictví se začínají promítat do výrazného zlepšování... více
Jídlo a pití 18.01.2018
Byznys menu

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle. více
Restaurace 17.08.2018

Michelinskou hvězdu za trest

Světoznámé prestižní ocenění michelinská hvězda není jen pro nóbl restaurace a šéfkuchaře v nažehlených bílých uniformách. Důkazem je 72letá kuchařka... více
Foto týdne 18.01.2018

"Pátá chuť" umami: Proč je nemožné dát si jen jeden kousek sýra a jak s tím souvisí obliba asijské kuchyně

Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala... více
Jídlo a pití 17.01.2018
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádní dortíky

V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty. Největším hitem je ovšem čokoládový Royal a... více
Restaurace 17.08.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci... více
Jídlo a pití 09.01.2018
Byznys menu

K Augustinům na klasiku v trochu jiném pojetí

V menu Marka Fichtnera hraje prim netradiční kulajda. Potěší i pečená líčka z mořského ďasa na talíři vtipně doprovázená rozloženým salátem Nicoise.... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom - Svět 2018

Restaurace, které musíte navštívit

Špejle Najíte se tu stejně dobře jako v kvalitní restauraci. A když budete spěchat, zabere vám to jen o málo víc času než ve fastfoodu. To je ve... více
Závěrem 21.12.2017
Pracovní oběd

Nebudeme-li svorní, zanikneme. Poselství Libuše je stále aktuální, říká ředitel Národního divadla

Ředitel Národního divadla Jan Burian začne na... více
Lidé 17.12.2017
Byznys menu

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Pražský podnik vsadil na netradiční koncept:... více
Jídlo a pití 14.12.2017
  Celkem nalezeno: 1418.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama