reklama

Téma: gastronomie

Recenze Scuku

Cider je letní hit. Ochutnejte jeho různé tváře

Je svěží a osvěžující, má krásnou barvu a pro spoustu lidí je odlehčenou, ovocnou alternativou ke... více
Jídlo a pití 11.07.2011
Recept

Sladká delikatesa crumble neomrzí. Lze ji donekonečna obměňovat podle sezóny i chutí

Žádný dezert není tak mnohotvárný a tak... více
Jídlo a pití 11.07.2011
Recenze restaurace

V letenské Kavárně Pod Lipami si připadáte cool jako v Berlíně

Hlavní město Německa si už nějakou dobu drží pozici nejvíc "cool" metropole na starém kontinentě.... více
Jídlo a pití 25.07.2011
Recenze Scuku

Nespoutaná, přirozená a divoká. Seznamte se, přírodní vína přicházejí!

Svět vína umí být pěkně komplikovaný a nepřístupný. Málokdo z profesionálů v branži si pak v... více
Jídlo a pití 10.08.2011
Recenze Scuku

V lahůdkách jako v hračkářství: Prozkoumejte svět japonské kuchyně

Dejvičáci se mají. Rusko, Japonsko, Itálie, Řecko... Všechno tu je! V podobě lahůdkářství a... více
Jídlo a pití 01.07.2011
Recenze Scuku

Chcete mít kvalitní sýry a máslo přímo z výroby? Heslo zní: Podniková prodejna

Sýrárna Orrero je v našich končinách známá především jako výrobce extra tvrdého sýra podobného... více
Jídlo a pití 02.07.2011
Zblízka

Největší tržnice na světě je na 323 hektarech. Podívejte se na záplavu zboží

Kde o třetí ranní potkáte špičkové pařížské šéfkuchaře? Musíte se z centra francouzské metropole... více
Jídlo a pití 13.07.2011
Recept

Chuť ukrytá uvnitř hrachových lusků, je ztělesněním léta

Schované v jasně zelených luscích jsou kuličky hrášku trochu jako perly v lasturách. více
Jídlo a pití 01.07.2011
Recenze restaurace

Pařížské bistro Le Baratin je ztělesněním neokázalé, ale špičkové gastronomie

Že potkáte v Le Baratin šéfredaktora francouzského Michelinu, je zhruba stejně pravděpodobné, jako... více
Jídlo a pití 07.07.2011
Za jídlem

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Bulharsko

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, špenát... více
Jídlo a pití 27.06.2011
Recenze Scuku

16 odrůd jahod na jednom místě? Ve Vraňanech v úrodném Povltaví ano

Znáte to ze supermarketů. Z pultu se na vás smějí sytě rudé, téměř nerozbitné a sytě vonící... více
Jídlo a pití 20.06.2011
Recenze restaurace

Nemáte-li chuť na sladké, raději se Panskému domu vyhněte

Cesta do osady Jizerka je z nejbližších vesnic dlouhá přes sedm kilometrů a vede strmě do kopce. A... více
Jídlo a pití 08.08.2011
Vína

Růžová vína z jihu nebo naopak ze severnějších oblastí jsou odlišná. Víte, čím se liší?

U růžového vína platí, že čím jižněji se hrozny... více
Jídlo a pití 08.07.2011
Recenze restaurace

Autentické Thajsko v restauraci s příliš dlouhým jídelním lístkem

Když před časem otevřel sesterský podnik thajského bistra Modrý zub, bylo od začátku jasné, že má... více
Jídlo a pití 24.06.2011
Za jídlem

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Curych

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 08.06.2011
Recenze Scuku

Vůně s námi dokážou pořádně zacvičit. V kořenářství U Salvátora to dobře vědí

V proslulém pražském kořenářství U Salvátora nepotřebují nápadný vývěsní štít ani tabuli před... více
Jídlo a pití 06.06.2011
Recenze Scuku

Když jde o kvalitní uzeniny, neváhejte zajet si pro ně přímo do výrobny

S tím, jak se distribuční sítě potravin stávají čím dál víc závislé na velkých obchodní řetězcích,... více
Jídlo a pití 14.07.2011
Recept

Zelený chřest se od bílého liší nejen vzhledem a chutí

Nejlepší chřest seženete na farmě. V Čechách se za ním jezdí k Mělníku, labužníci z východnějších... více
Jídlo a pití 03.06.2011

Jak chutnají vína z východní Francie

Země bílého vína a zelí, i tak by se asi stručně dal charakterizovat francouzský region rozprostírající se od města Štrasburk na severu až téměř po... více
Jídlo a pití 22.06.2011
Recenze Scuku

Unikátní propojení farmy, vlastní produkce a gastronomie? Zázraky se dějí v Košíku

Na podobná místa, jako je farma Košík, čekáme v Česku už léta a pořád jich není dostatek. Skloubit... více
Jídlo a pití 27.05.2011
Recept

Sirupy, limonády a octy nejlépe rozvinou vůni a chuť bezových květů

Jemné aroma květů bezu černého nejlépe uchováte v podobě sirupu, který vám ve spíži vydrží i rok.... více
Jídlo a pití 27.05.2011

Perfektní espresso nebo cappuccino z kavárny, která připomíná obývací pokoj

Kam zajít, když chcete ochutnat opravdu dobrou kávu? O tom, jak má vypadat správné cappuccino nebo... více
Jídlo a pití 27.05.2011

Chřestománie: Špargl není stonek bez chuti, ale pochoutka

Milovníci zemitého jídla si už jen pár týdnů mohou užít chřestové sezony. Vyplatí se nakupovat na... více
Jídlo a pití 26.05.2011
Recenze restaurací

Marinu dotovali daňoví poplatníci, i tak podává podprůměrné výkony

Udělat restauraci na lodi je skvělý nápad. Zvlášť když ta loď kotví na místě, odkud je překrásný... více
Jídlo a pití 25.05.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Alkmaar

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 25.05.2011
Recept

Příprava sushi je jako stavění zenové zahrádky

Japonská specialita z rýže a syrových ryb musí být stejně krásná jako chutná. Zaviňte do černé řasy... více
Jídlo a pití 21.06.2011

Supermarket plný lahůdek? Z Brna to do něj budete mít kousek

Na konci jedné hlavní nákupní třídy, přímo v centru krásného hlavního města, se nachází obrovská... více
Jídlo a pití 19.05.2011

Rozumíte pivu? Zkuste se otestovat v novém pivním baru

My Češi máme tendenci považovat české pivo za to nejlepší na světě. Přitom ale jen málokdo z nás... více
Jídlo a pití 17.05.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Amsterodam

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 11.05.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Ticino

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 16.05.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Malmö

Kuchařka Lenka Požárová, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně, chřest, jahody... více
Jídlo a pití 15.04.2011

Zklamání. Česko má stále jedinou michelinskou hvězdičku

Jedinou českou restaurací s michelinskou hvězdičkou zůstává Allegro, kde je šéfkuchařem Ital Andrea... více
Jídlo a pití 16.03.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Tentokrát Salcburk

Město s názvy cukráren jako Kostka cukru (Würfel Zucker), Bez prstů (Fingerlos) či Drahoušek... více
Jídlo a pití 18.02.2011

TÉMA: Snídaně v Praze: Kam, na co a za kolik

Češi se ráno otevírají světu. Začínají chodit na snídani do kaváren místo do spižírny, české tavené sýry nahrazují francouzskými a místo turka pijí... více
Cestování 01.02.2011

Gastronomické veletrhy a Vinex budou menší

Gastronomické veletrhy a vinařský Vinex letos budou menší akcí než v minulosti. Třídenní program zkrátili jejich pořadatelé na jednodenní, proběhne... více
Mam 01.02.2011

Kavárny Starbucks přicházejí s novým kelímkem. Je větší něž lidský žaludek

Zákazníci kaváren Starbucks si mohou koupit nápoje do litrových kelímků. Nabídka ale zatím platí... více
Zpravodajství 25.01.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 5. - Milán

Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně,... více
Jídlo a pití 19.01.2011

Českou kuchyni budou letos ochutnávat i v Brazílii

Agentura CzechTourism spolu s Asociací hotelů a restaurací ČR představila minulý týden na veletrhu... více
Cestování 17.01.2011

Nejlepší restauraci světa střídá bar. Na koktejly a tapas už jedině do Barcelony

Zapomeňte na slavný El Bulli, teď je tu 41°. Mistr molekulární kuchyně Ferrán Adriá otevřel se svým... více
Zahraniční 13.01.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 5. – Madeira

Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně,... více
Jídlo a pití 05.01.2011

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 4. – Norimberk

Lenka Požárová, kuchařka a cestovatelka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát si... (dýně,... více
Jídlo a pití 17.12.2010

Zapálená kuchařka Lenka Požárová ochutnává svět. Díl 3. – Bruggy

Lenka Požárová, kuchařka, cestovatelka a fotografka, jejíž série útlých kuchařek Což takhle dát... více
Jídlo a pití 02.12.2010

Už jste někdy jedli očima? Na Gastru Hradec 2010 představilo své výtvory 160 soutěžících

Výtvory kuchařů a cukrářů mohli ve čtvrtek v... více
Multimedia 22.04.2010

Z protestů proti nedostatku se staly slavnosti plné kulinářských specialit

Španělské město Murcia tvoří úzké uličky, mezi nimiž se tyčí i katedrála z konce 14. století. více
Cestování 08.04.2010

Vybavení restaurací i novinky ze světa kávy nabízí Top Gastro

Vybavit si restauraci od židlí přes sporáky a lednice až po kávovar je možné na gastronomickém... více
Hotel-spa 05.02.2010

Ženeva: Kulinářský ráj, který zdobí michelinské hvězdičky

Labužnický zážitek se ve švýcarském městě dá spojit například s prohlídkou květinových hodin,... více
Cestování 02.02.2010

Novinkou českobudějovického Gastrofestu bude přehlídka vín

Jihočeské ryby a zvěřinu, ale také halušky ze Slovenska, guláše z Maďarska a kulinářské speciality... více
Hotel-spa 12.11.2009

Víkendové tipy: Mezinárodní den kuchařů, Křivoklání a Zamykání Sázavy

I když je pracovní týden sotva za polovinou, na víkendové plány není nikdy brzy. více
Cestování 14.10.2009
  Celkem nalezeno: 1420.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 1369 - 1416. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama