reklama

Téma: restaurace

Levné pivo, hotovky za pár korun a osobitá atmosféra. Vydali jsme se po českých nádražkách za jejich hostinskými a štamgasty

Pivo, smažené jídlo a zvláštní pocit, když člověk... více
Téma 25.05.2018
Byznys menu

Pestrá kuchyně bohatých chutí na D1 kousek od Brna láká manažery i labužníky

Sázka na netradiční sezonní suroviny, jako jsou třeba první jarní houby kačenky. Překvapí chuťově... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace V Zahradě nabízí čistě a moderně provedenou českou gastronomii, jež si nedodává falešnou zajímavost asijskými dotyky

Někdy prostě vejdete do restaurace a hned víte,... více
Jídlo 18.05.2018
Byznys menu

Nejlepší podnik v Karlíně. Nejen Bistro posouvá laťku bistronomie hodně vysoko

Restaurace boduje lehce industriálním interiérem i nakažlivě přívětivou atmosférou. Na jarním menu... více
Restaurace 17.08.2018
Byznys menu

Moderní verze české kuchyně v noblesním prostředí. Takové jsou devízy nové restaurace na Smetanově nábřeží

Ambiciózní šéfkuchař se nebojí experimentů a... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Nejlepším kuchařem republiky je Jan Punčochář

Již pátý ročník prestižní ankety Zlatý kuchař má své vítěze. Špičková gastronomie se přesouvá i do regionů, bodovaly Olomouc, Brno i Tábor. více
Restaurace 17.08.2018

Bistro "téměř" Hezky česky: Vývar s knedlíčky bez knedlíčků, paprikový dripping jako od Pollocka nebo syrová jehněčí kotleta

Co čekat od bistra s lyrickým názvem Hezky česky,... více
Jídlo 27.04.2018
Byznys menu

Moderní česká kuchyně pod Malostranskou mosteckou věží. Překvapí koleno i vepřová kotleta z unikátního masného plemene

Restaurace Pod Věží je ideální místo, kam vzít... více
Restaurace 17.08.2018
Rozhovor

Majitelům hospod říkáme, ať si opraví toalety, vyplatí se jim to. Letos rekonstruujeme na dvě stě podniků, říká obchodní ředitel Prazdroje

Nový vlastník Plzeňského Prazdroje Asahi má s... více
Byznys 22.04.2018

Polemika: Měl by se zmírnit zákaz kouření v restauracích? NE

Po zákazu kouření se do hospod podle statistik chodí více než před ním. Bendův návrh novely zákona... více
Názory 20.04.2018

Polemika: Měl by se zmírnit zákaz kouření v restauracích? ANO

Stát tu není od toho, aby rozhodoval o zálibách a koníčcích svých občanů - bez ohledu na to, jak... více
Názory 20.04.2018
Byznys menu

Hliněná bašta potěší nejen romantickou atmosférou, ale také sezonní kuchyní

Podvečery na terase u rybníčka patří k nezapomenutelným zážitkům. Překvapí originální úpravy ryb,... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace Benjamin je unikátní svým prostorem, pojme maximálně deset hostů. K dokonalému zážitku ale chybí pátý element

Málokdo ví, co to přesně je, všichni o tom ale... více
Jídlo 13.04.2018

Benjamin překvapuje parádní kuchyní i netradičním konceptem společné večeře u kulatého stolu

Ambiciózní restauratér Štěpán Návrat se spojil se... více
Restaurace 17.08.2018

Když se firma hýbe, přináší to příležitosti pro šikovné lidi, říká nová šéfka restaurací a jídelen Zátiší Group

Někdejší nejvýraznější manažerka na tuzemském... více
Lidé 09.04.2018
Ekonom

Moderní česká kuchyně nejen pro cizince. Kreativní šéfkuchař Marek Šáda čaruje u Karlova mostu

Noblesní prostředí s fantastickým výhledem. A k... více
Restaurace 17.08.2018

Michelinskou hvězdu obhájily restaurace Field a La Degustation Boheme Burgeoise. Alcron o ocenění přišel

Michelinskou hvězdu pro letošní rok obhájily... více
Ego 26.03.2018

Praha se gastronomicky otáčí zpátky, přišla o michelinskou hvězdu. Biba nově získalo Bistrot 104, odkud odešel šéfkuchař

V Budapešti se rozdávaly michelinské hvězdy.... více
Ego 27.03.2018

Nejsem žádný hipster. Doufám, že bude zase v kurzu mouka, pečení bez lepku je nanic, říká Iva Jakešová stojící za úspěšnými Bistry 8

Bistro 8 na pražské Letné stálo na počátku zrodu... více
Portrét 28.03.2018

The Bistro nabízí tapas, jak mají být: Malé porce rafinovaných jednohubek, s nimiž si klidně vystačíte celý večer

Jurij Kolesnik, majitel restaurací La Veranda a... více
Jídlo 23.03.2018
Byznys menu

Salabka: Sázka na emoce uprostřed trojské vinice

Salabka upoutá svou netuctovou atmosférou s nádechem francouzského venkova. Restaurace s prostorou... více
Restaurace 17.08.2018

Restaurace Deer je hodně vypelichaným jelenem. Na první pohled vypadá "hoch", exkluzivní dojem se ale začne rychle bortit

Dlouho jsem se za tolik peněz nenajedl tak... více
Jídlo 16.03.2018
Byznys menu

Nesmlouvavý porotce MasterChef Marek Raditsch připravil v Kampa Parku parádní nové menu. A že je z čeho vybírat

Restauraci Kampa Park si oblíbila řada světových... více
Restaurace 17.08.2018
Byznys menu

Hvězdné války se blíží. V restauraci Bellevue se utkají michelinští šéfkuchaři z Itálie a Francie

Restaurace Bellevue oslavila 20 let existence. V... více
Restaurace 17.08.2018

Stádo krav v jedné misce vývaru i devět hodin uzená vepřová žebra. V Maso je maso se snoubí láska ke steakům z grilu s klasickým BBQ

Protiklady se přitahují, říká se o vztazích. A... více
Jídlo 04.03.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Zapomeňte na hvězdy

V Česku se už dlouho vede debata, jestli si Praha nezaslouží víc michelinských hvězd a jestli nás... více
Jídlo 05.03.2018
Byznys menu

Brněnský Pavillon: Když se na talíři vyprávějí příběhy

Restaurace dlouhodobě patří mezi čtveřici nejlepších podniků moravské metropole. Překvapí žáby v... více
Restaurace 17.08.2018

Jídlo jako mejdan. V restauraci Sia vás kombinace hlasité atmosféry, rozpálených grilů a exotických vůní nepustí domů

Výborná, levná a v Praze zcela unikátní koncept,... více
Jídlo 24.02.2018
Byznys menu

Na víno do Ridiho banky

Ital Emanuel Ridi, který stojí za pražskou restaurací Manú, chystá další projekty. Na začátku února startuje vinná banka ve Zborovské ulici. Pro... více
Restaurace 17.08.2018

Byznys Jamieho Olivera je v dluzích. Kvůli drahým nájmům a brexitu musí zavřít 12 restaurací

Italské restaurace známého šéfkuchaře Jamieho... více
Podniky a trhy 13.02.2018

Dobré a rychlé: Telecí řízek v moderním bistru Fresh & Fat je trefa do černého

Menu není zbytečně dlouhé, i tak v něm ale najdete předkrmy, saláty, masa, těstoviny i burgery.... více
Jídlo 11.02.2018
Byznys menu

Ochutnali jsme jelení tatarák z Cihelny

V Hergertově Cihelně oslní i tartar s houbovou majonézou i kaviárový bramborák. Jedním z favoritů zimního menu je zvěřina, konkrétně jelení koleno... více
Restaurace 17.08.2018

Poprvé v historii zažádal sám šéfkuchař o vyjmutí z průvodce Michelin. Chce vařit svobodněji a pod menším tlakem

Rodinná restaurace Le Suquet nedaleko... více
Zahraniční 02.02.2018

Ochutnejte staré lepší časy. Prvorepublikové menu Tiskárny je autentické, chuť ale potlačují tuny másla

V Tiskárně představuje česká kuchyně hlavně tu... více
Jídlo 01.02.2018
Byznys menu

Večeře V Zátiší: Pražská legenda bez slabin

Pražská restaurace V Zátiší ani po čtvrtstoletí neztrácí tah na branku. Ve vzácné symbióze tu na hosty čeká elegantní a působivá atmosféra,... více
Restaurace 17.08.2018
Ekonom

Jsme něco mezi hospodou a kostelem, říká o síti Dobrá čajovna její zakladatel Jiří Šimsa

Dobrá čajovna zastřešuje 40 provozoven v pěti... více
Další témata 25.01.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Nerušit s mobilem, jíme!

Poslední osobní zkušenost ze mě ohledně používání mobilů v restauraci dělá komunistu stalinského... více
Jídlo 19.01.2018

Oběd na tácu i na stojáka. V pražských lidových jídelnách fronta občas stojí až za roh

Jsou rychlé, chutné, levné. Nejsou ale pro... více
Téma 21.01.2018
Byznys menu

Snídaňová revoluce v hotelovém řetězci

Gastronomické služby hotelu Pyramida překročily mantinely hotelové třídy. Za zkoušku stojí pečený sumeček i vlastnoručně připravené vafle. více
Restaurace 17.08.2018

Luxusní londýnská restaurace zkouší model nízkonákladových aerolinek: Kdo do ní půjde mimo vytížené dny, dostane slevu

Cena za jídlo se bude odvíjet od toho, zda je... více
Události 16.01.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Snězte, co vám dáme

Na Facebooku i zvenku na zdi vypadalo stálé menu nově otevřeného Bistra Belcredi v přízemí... více
Jídlo 15.01.2018

Faux pas Ireny Jirků: A ve čtyři dáme fotbálek

Ty vole, to je dneska den. Začalo to v sedm ráno svrabem, pak jsem očkoval vzteklý kočky, až mě... více
Sloupek 15.01.2018

Recenze: Více chuti! O vytracených čerstvých bylinách v restauraci Rita Cavolo

Sotva vstoupíte do letos otevřené restaurace Rita Cavolo, sídlící na poklidném konci vinohradské... více
Jídlo 17.01.2018
Byznys menu

Pražské Saint Tropez láká na parádní dortíky

V příjemném proskleném podniku s otevřenou kuchyní můžete posnídat poctivé francouzské croissanty. Největším hitem je ovšem čokoládový Royal a... více
Restaurace 17.08.2018

Rizoto podle šéfkuchaře? Rýži nepropírejte, orestujte a mějte trpělivost

Autorské menu Marka Fichtnera z Augustine Restaurantu v pražské Letenské ulici nabízí kolekci... více
Jídlo a pití 09.01.2018

Podle podnikatelů loni kvůli EET zaniklo 3000 hospod a restaurací. Ministerstvo financí to odmítá

Podle podnikatelských svazů loni zaniklo hruba... více
Byznys 08.01.2018

Chybějící stránka menu Petra Holce: Já (ne)děkuji! Vlezlá úslužnost zkazí sebelepší jídlo

Bylo to jako zlé déjà vu. Seděl jsem v... více
Jídlo 09.01.2018

Recenze: Všechno dobré, konec špatný v Bistru Kaprova

Kuchař Tomáš Černý ví, že ďábel se v gastronomii skrývá v detailech. Vývar vyladil do posledního... více
Recenze 11.01.2018
  Celkem nalezeno: 1448.
 
<<Začátek    <Předchozí Zobrazuji: 49 - 96. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama